Forum
Forum
Ne kontam poentu. Brate, ako ne zelis biti na forumu, jednostavno se izlogujes i ne ulazis na fksinfo uopste. Ili obrises account skroz. Sta imas trazit ban, uzmi stvar u svoje ruke. Osim ako ti cilj nije skretanje paznje na sebe, onda ok.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ko tebe kamenom, ti njega poluosovinom od Stojadina
Re: Forum
O'Grayso wrote:Ne kontam poentu. Brate, ako ne zelis biti na forumu, jednostavno se izlogujes i ne ulazis na fksinfo uopste. Ili obrises account skroz. Sta imas trazit ban, uzmi stvar u svoje ruke. Osim ako ti cilj nije skretanje paznje na sebe, onda ok.
i ja sam prije trazio ban, a to da se izlogujes i da ne udjes je tesko, jer ovo navika cista da se udje 20 puta na dan, nesto napise itd .. a, da sam znao da se moze akaunt obrisati ja bi ga tad obrisao i onda nema registracije lagane i kraj price sa forumom
Ruud van Cipelić
Eto, na zahtjev
DenchiNL - trajni ban
DenchiNL - trajni ban
Forum
Forum je srozan do dna. Ne pamtim kad sam pročitao nešto pametno, sve se svelo na glupe rasprave, lafo insajderske priče, ljude koji brane/pljuju zbog nekog svog interesa. Brat bratu pola ljudi koji su pisali nekad više nisu tu upravo iz tih razloga.. Kolo vode ljudi koji su najmanje u dodiru sa Sarajevom. Sramota na šta je spao nekad odličan forum(uvijek je bilo padobranaca svakako)...
Sent from my LG-D405 using Tapatalk
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
Re: Re: Forum
Butmiran wrote:Pa je l' očekuješ da nabrajam sad redom sve ljude? Mogu ih nabrojati možda pet što pamtim nikove i par koje lično poznajem i zaboraviti sve ostale..
Pa normalno da očekujem kad ti je to argument da je forum "srozan do dna".
Do nekih boljih vremena...
Re: Re: Forum
pOZz wrote:Butmiran wrote:Pa je l' očekuješ da nabrajam sad redom sve ljude? Mogu ih nabrojati možda pet što pamtim nikove i par koje lično poznajem i zaboraviti sve ostale..
Pa normalno da očekujem kad ti je to argument da je forum "dno dna".
Jedan od argumenata.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
Krajina wrote:Imaju oni druge nikove sa kojih pisu.
Ovo je najveca glupost. Otkud ti ili bilo ko drugi moze sa sigurnoscu da tvrdi da neko pise sa necijeg nika?
Kleveta označava ogovaranje, omalovažavanje, vrijeđanje časti ili davanje izjave u kojima tvrdi neistine iako zna da su neistinite s ciljem stvaranja negativne slike o pojedincu.
- ultraelektrika
- Ne da na Hebiba
Koga nema bez njega se može. Iskreno jedino mi fale smajine analize u kojima se imalo sta pročitati.
Padobranaca je uvijek bilo, trpiš i onda na foe listu ubaciš riješen problem. Jedino sto takve ljudi u raspravi često citiraju pa si prinuđen nekad i kojekakvih gluposti dodatno pročitati.
Padobranaca je uvijek bilo, trpiš i onda na foe listu ubaciš riješen problem. Jedino sto takve ljudi u raspravi često citiraju pa si prinuđen nekad i kojekakvih gluposti dodatno pročitati.
Semire hvala ti !