Forum

Pitanja i prijedlozi u vezi rada stranice. Obavijesti o stranici i forumu.
Locked
ultraelektrika
Ne da na Hebiba

Re: Forum

Post by ultraelektrika »

U principu bi ovde svi trebali biti iz ljubavi prema bordo boji, naravno svako sa svojim viđenjem onog što je najbolje za FKS.
Nažalost postoje neki koji su tu iz nekih svojih ili tuđih interesa, ali srećom su u manjini.
To što neki uzimaju sebi za pravo da određuju koliki je ko navijač samo pokazuju koliko usko razmišljaju i ne govori o onima na koje se njihova priča odnosi nego vise o njima samima.
Semire hvala ti !
Hz_Fojnica
Referent za rodne listove

Post by Hz_Fojnica »

Hoćel iko reci kakvi su to interesi?
I ko su ti ljudi?
Genialle
FKS U SRCU

Post by Genialle »

Fali Malta da smiri situaciju kad se zakuha,fale Smajine analize,fale hitman i ovi njegovi da malo smaraju i fale Nandini listici na temi kladionica...ostalo je 95 % isto.
DACA KG
FKS U SRCU

Forum

Post by DACA KG »

Ne mogu da vjerujem da na forumu navijaca f KLUBA SARAJEVO koji postoji zbog tog KLUBA recenica "nikad kluba od nas" nije za bana.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Mas_Hero
FKS U SRCU

Post by Mas_Hero »

Moje licno misljenje da je ovo sve zato sto se ne tako davno desila "cistka" na forumu i mnogi poslije te "cistke" nemaju pristup ovom forumu pa je malo i piskaranje i sve ostalo opalo..
Mozda je ovako i bolje jer je tad bilo tonu 10000% tacnih informacija, svaki dan neka mahalska, ovaj rekao ovo, ovaj ono i tako u nedogled...
R.I.P Vedran Puljic
ultraelektrika
Ne da na Hebiba

Post by ultraelektrika »

E hajde sad fino priznajte je li forum srušio A.I. ili je Radovac pucao u servere :lol
Semire hvala ti !
RN'87
Budući doktor... kuku nam se

Post by RN'87 »

Zahvaljujem se pOZzu, sto je ipak istrajan i koliko vidim jedini aktivni administrator. Dakle da nije njega mogli bi se sto bi se u narodu reklo, jebat.

Ja ne znam ko su ti kvalitetni forumasi koji su napustili forum a ovdje sam pet godina. Moze li ih neko imenovati? Ako se misli na maltu koji je svojevremeno pljuvao ove za koje danas radi (ironije li :D), ili sarajevskog koji je u pravilu pisao kad njemu odgovara, iznenadjen sam. Meni eventualno fali Semir (s kojim sam uglavnom u vjecitoj kontri, ali opet pravi znalac) i uz njega zigson. A to su dva covjeka na nas ovoliko.

I dalje forum ima velikih broj dobrih analitcara, ljudi zaduženih za dobru zajebanciju, najvise istinskih zaljubljenika bordo boje sto je i najvaznije.

Ja uzivam citajuci i elektriku i slucajnog i wengera, da se ne spominju ALLi, Vratnik, enter, vazna, sarajlija89, j4l3, jasmin93 itd. A ne ubiju me ni postovi poete a ni denchija :D. Osim toga forum je stvar izbora.

Za kvalitet foruna predlazem da se ALLIju objasni da je Dino kvaran, Adisu da se zabrani da namiguje,
Fojnica da se isplati za Celik, Apocalu da se utalimo za sezonsku, Krajina da se banuje na mjesec, Hitman da ne skace na prozivke prema konama i da se nametne opsti negativan stav prema Velkoskom :D
Srcu što je drago, ne može da kupi, đavolu su skupi, i duša, i tijelo, k*rcem ih Halide u čelo

#carvaHalid
tarpi do bagro
FKS U SRCU

Post by tarpi do bagro »

Cuj da se nametne opsti negativan stav prema Velkoskom. :lol :lol :lol
Mrzim hitmana, mikiSa, BenkuMersudina, Anonimnog i Tastaturu!
wenger
Bare-bare sa Rafom Benitezom

Post by wenger »

I RN-u da se utalimo za dres sa brojem jedanaest. :D
"HOŠ' TI IL' ČU JA? HAJ' TI..." NAPOLJE
mikiS
Кобре Дабре! Ко бре? Да бре!

Forum

Post by mikiS »

Može mu @Makedonac to sredit džaba, sa sve autogramom :D
Ljutio me Alaim...
enter
KladiJoničar

Post by enter »

wenger wrote:I RN-u da se utalimo za dres sa brojem jedanaest. :D

Ali da mu Krle licno uruci dres na kafici u Ginisu npr. :)

Poslano sa mog GT-S7582 koristeći Tapatalk
Makedonac
FKS U SRCU

Forum

Post by Makedonac »

RN na aparatima kad god Krle zabije :) samo nek kaže boju ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Adis_Hordas_ilijas
FKS U SRCU

Post by Adis_Hordas_ilijas »

RN'87 wrote:Zahvaljujem se pOZzu, sto je ipak istrajan i koliko vidim jedini aktivni administrator. Dakle da nije njega mogli bi se sto bi se u narodu reklo, jebat.

Ja ne znam ko su ti kvalitetni forumasi koji su napustili forum a ovdje sam pet godina. Moze li ih neko imenovati? Ako se misli na maltu koji je svojevremeno pljuvao ove za koje danas radi (ironije li :D), ili sarajevskog koji je u pravilu pisao kad njemu odgovara, iznenadjen sam. Meni eventualno fali Semir (s kojim sam uglavnom u vjecitoj kontri, ali opet pravi znalac) i uz njega zigson. A to su dva covjeka na nas ovoliko.

I dalje forum ima velikih broj dobrih analitcara, ljudi zaduženih za dobru zajebanciju, najvise istinskih zaljubljenika bordo boje sto je i najvaznije.

Ja uzivam citajuci i elektriku i slucajnog i wengera, da se ne spominju ALLi, Vratnik, enter, vazna, sarajlija89, j4l3, jasmin93 itd. A ne ubiju me ni postovi poete a ni denchija :D. Osim toga forum je stvar izbora.

Za kvalitet foruna predlazem da se ALLIju objasni da je Dino kvaran, Adisu da se zabrani da namiguje,
Fojnica da se isplati za Celik, Apocalu da se utalimo za sezonsku, Krajina da se banuje na mjesec, Hitman da ne skace na prozivke prema konama i da se nametne opsti negativan stav prema Velkoskom :D

Slazem se sa citavim postom!!!!

;) ;) ;)

:D

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk
Apocal
Frajer UDBA

Post by Apocal »

Ima Apocal godisnju. :D :D :D
1946
VEDOpitar
FKS U SRCU

Post by VEDOpitar »

Predlazem da ozbiljno razmislite o ovim prozivanjima mase od strane pojedinaca u posljednje vrijeme i optuzbama da masa drugih korisnika koji ne misle kao oni su ustvari ubaceni elementi od strane uprave/onoga ko vrsi opstrukciju uprave.

Ne govorim ovo zbog kvalitete pisanja na forumu (koja vec neko vrijeme je zanemarena) vec cisto zbog imidza foruma.Da se ne cudite poslije sto se FKSinfo forum proziva kao zlo kluba, podobno polje za anonimno optuzivanje i prozivanja, sukobe anonimnih insajdera, itd.

Ovo se ne odnosi na previranja medju pojedincima.Svjestan sam da vjerovatno ima ljudi povezanih s upravom ovdje, ali se odnosi na postove tipa ovih:

Fare_93 wrote:Za cije ciljeva odredjena skupina "igra" na ovom forumu Boga pitaj. Uglavnom sve si strasno opisao prijatelju. Boga pitaj usljed kojih razloga se na forumu dopusta pljuvanje po ljudima koji su nas izvadili iz najvecih govana u historiji kluba. I ne mozes izvuci vise na pozitivu kad uvijek "administrator" uz podrsku par nikova standardno poznatih svima pravi totalnu depresiju.Za ciji interes se igra Boga pitaj. Horde su sinoc poslalu poruku parolom na cijoj su strani i SVAKA IM CAST NA TOME.. Vjerovatno su pojedini sa ostalih tribinu podlegli pritisku i lazima "onih koji bi jedva cekali da dodju na pozicije umjesto Dine i Kuste ". Ja garantujem zivotom da ste manjina i da djaba sirite depru kad svi znaju koliko napredujemk. Adio!

S ovog nicka citav dan stizu prozivanja, optuzivanja, blacenje, negativa,... i upravo ovakvi postovi i likovi od Infa prave nesto sto Info nije.
Locked