Forum
- Homo poeticus
- FKS U SRCU
Re: Forum
banirate ljute koji za radovca napišu da je nadriprojekt
kakav je to režim?
kakav je to režim?
Нєбо - огϸоʍɴосmн око. Тɣ пϸоmєгɴɣm сɖʍ н спɖсєɴ.
Radovca se neće zvati projekat ne zato što mi je drag već želim spriječiti zloupotrebu Kluba i njegovog omladinskog pogona, kako sada tako i za ubuduće. Teret mladim igračima samo što su iz naše Akademije neće biti dozvoljen na ovom forumu.
A što se tiče @Fare_93, banovan je pa ćemo ga pričekati 7 dana da objasni ljudima argumentovano za koga igra "administrator" foruma i čije interese brani. Optužbe su pale, vrijeme je i da ih obrazloži.
A što se tiče @Fare_93, banovan je pa ćemo ga pričekati 7 dana da objasni ljudima argumentovano za koga igra "administrator" foruma i čije interese brani. Optužbe su pale, vrijeme je i da ih obrazloži.
Do nekih boljih vremena...
- Homo poeticus
- FKS U SRCU
nije to nikakva zloupotreba već ono što je svima očigledno, a to je da je on projekt koji stoji na klimavim nogama?!
i nisu te zaslužene kritike njegov teret, već su njegovi nastupi i jalijaški ispadi u posljednje vrijeme teret čitavoj institicuiji, t. j. samom klubu
gore od titovog centralizma, čuj ban zbog činjenice da je projekt
i nisu te zaslužene kritike njegov teret, već su njegovi nastupi i jalijaški ispadi u posljednje vrijeme teret čitavoj institicuiji, t. j. samom klubu
gore od titovog centralizma, čuj ban zbog činjenice da je projekt
Last edited by Homo poeticus on 24 Oct 2015, 21:54, edited 1 time in total.
Нєбо - огϸоʍɴосmн око. Тɣ пϸоmєгɴɣm сɖʍ н спɖсєɴ.
- ultraelektrika
- Ne da na Hebiba
Apocal wrote:Ovi igraci ne zasluzuju da budu amnestirani na forumu od bilo kakvih uvreda.
Slažem se da ne zaslužuju, i realno sve sto im se kaže ili napise je premalo. Ali ako budu to dopustili na forumu realno ode forum u tri lijepe materine...
Ipak je ovo najveća Internet zajednica bordo ludaka i simpatizera i mora se reda nekog održavati.
Semire hvala ti !
ultraelektrika wrote:Apocal wrote:Ovi igraci ne zasluzuju da budu amnestirani na forumu od bilo kakvih uvreda.
Slažem se da ne zaslužuju, i realno sve sto im se kaže ili napise je premalo. Ali ako budu to dopustili na forumu realno ode forum u tri lijepe materine...
Ipak je ovo najveća Internet zajednica bordo ludaka i simpatizera i mora se reda nekog održavati.
Ma zajebano kako god, razumijem svakog navijaca koji u naletu bijesa napise uvredu na racun nasih igraca. Niko ne razmislja racionalno u naletu bijesa nakon kurcobolje igraca i ljudi u klubu. Da znamo da ne mogu i da nemaju kvalitet pa hajd, nego kad znas da je to plod kurcobolje onda jos dodatno utice na stres i nervozu.
1946
- ultraelektrika
- Ne da na Hebiba
Apocal wrote:ultraelektrika wrote:Apocal wrote:Ovi igraci ne zasluzuju da budu amnestirani na forumu od bilo kakvih uvreda.
Ma zajebano kako god, razumijem svakog navijaca koji u naletu bijesa napise uvredu na racun nasih igraca. Niko ne razmislja racionalno u naletu bijesa nakon kurcobolje igraca i ljudi u klubu. Da znamo da ne mogu i da nemaju kvalitet pa hajd, nego kad znas da je to plod kurcobolje onda jos dodatno utice na stres i nervozu.
Sve se razumijemo, kad sve saberem sta sam ispsovao i ogriješio zbog Sarajeva najvjerovatnije da ću "gore" samo radi toga biti korišten kao hepo kocka,

Ipak znaš i sam kakvi smo kolektivno kao ljudi, daj prst ode ti ruka... Zato je najbolje nultu toleranciju za bilo kakvo psovanje na forumu, i onda nema ljutnje. Jedno je opsovati naglas od huje i ljutnje kad se iznervira čovjek, dok pisati to isto bas i ne može se podvesti pod "izletilo jbg..."
Semire hvala ti !
mikiS wrote:A da se uvede 24 sata amnestije nakon utakmice?

Ovo slicno sam htio predloziti, samo ne mora biti 24 sata, nego recimo do 08:00 h ujutro kada opet zakoni stupaju na snagu.
To bi bilo najbezbolnije rjesenje

Jer ne moze se trpiti sta nam priredjuju (sad zbog KRV-a ne smijem ni reci ko

"HOŠ' TI IL' ČU JA? HAJ' TI..." NAPOLJE
ja uopste ne vidim potrebu za psovanjem na forumu, IKAD. znaci, kad te nasi igraci iznerviraju, lupi sakom u zid, izderi se na nekoga, razbij pepeljaru, *** mu mater NA GLAS, milion stvari mozes uraditi u afektu, sto je i normalno. ali "psovanje na forumu u afektu" je za mene nonsens. kako mozes u afektu napisati nesto? afekt je trenutak, koji, dok ti uhvatis za tastaturu, odes na forum, otvoris zeljeni topic, i prodje. znaci notorna glupost. naucite se kontrolisati.
isto je i sa ovim "nazivima" za igrace. da je Radovca neko nazvao projektom, cisto informativno, da bi informisao nekoga da je Radovac projekat kluba, onda ok. problem je sto se svi ti nazivi (projekat, drina, kockar i sl.) koriste s uvredljivim tonom i sarkazmom.
aspsolutna podrska od mene, za sva aktuelna pravila, kao i penale za krsenje istih.
isto je i sa ovim "nazivima" za igrace. da je Radovca neko nazvao projektom, cisto informativno, da bi informisao nekoga da je Radovac projekat kluba, onda ok. problem je sto se svi ti nazivi (projekat, drina, kockar i sl.) koriste s uvredljivim tonom i sarkazmom.
aspsolutna podrska od mene, za sva aktuelna pravila, kao i penale za krsenje istih.
ko tebe kamenom, ti njega poluosovinom od Stojadina