Forum
- ultraelektrika
- Ne da na Hebiba
Re: Forum
U principu bi ovde svi trebali biti iz ljubavi prema bordo boji, naravno svako sa svojim viđenjem onog što je najbolje za FKS.
Nažalost postoje neki koji su tu iz nekih svojih ili tuđih interesa, ali srećom su u manjini.
To što neki uzimaju sebi za pravo da određuju koliki je ko navijač samo pokazuju koliko usko razmišljaju i ne govori o onima na koje se njihova priča odnosi nego vise o njima samima.
Nažalost postoje neki koji su tu iz nekih svojih ili tuđih interesa, ali srećom su u manjini.
To što neki uzimaju sebi za pravo da određuju koliki je ko navijač samo pokazuju koliko usko razmišljaju i ne govori o onima na koje se njihova priča odnosi nego vise o njima samima.
Semire hvala ti !
- Hz_Fojnica
- Referent za rodne listove
Hoćel iko reci kakvi su to interesi?
I ko su ti ljudi?
I ko su ti ljudi?
Moje licno misljenje da je ovo sve zato sto se ne tako davno desila "cistka" na forumu i mnogi poslije te "cistke" nemaju pristup ovom forumu pa je malo i piskaranje i sve ostalo opalo..
Mozda je ovako i bolje jer je tad bilo tonu 10000% tacnih informacija, svaki dan neka mahalska, ovaj rekao ovo, ovaj ono i tako u nedogled...
Mozda je ovako i bolje jer je tad bilo tonu 10000% tacnih informacija, svaki dan neka mahalska, ovaj rekao ovo, ovaj ono i tako u nedogled...
R.I.P Vedran Puljic
- ultraelektrika
- Ne da na Hebiba
E hajde sad fino priznajte je li forum srušio A.I. ili je Radovac pucao u servere 

Semire hvala ti !
Zahvaljujem se pOZzu, sto je ipak istrajan i koliko vidim jedini aktivni administrator. Dakle da nije njega mogli bi se sto bi se u narodu reklo, jebat.
Ja ne znam ko su ti kvalitetni forumasi koji su napustili forum a ovdje sam pet godina. Moze li ih neko imenovati? Ako se misli na maltu koji je svojevremeno pljuvao ove za koje danas radi (ironije li
), ili sarajevskog koji je u pravilu pisao kad njemu odgovara, iznenadjen sam. Meni eventualno fali Semir (s kojim sam uglavnom u vjecitoj kontri, ali opet pravi znalac) i uz njega zigson. A to su dva covjeka na nas ovoliko.
I dalje forum ima velikih broj dobrih analitcara, ljudi zaduženih za dobru zajebanciju, najvise istinskih zaljubljenika bordo boje sto je i najvaznije.
Ja uzivam citajuci i elektriku i slucajnog i wengera, da se ne spominju ALLi, Vratnik, enter, vazna, sarajlija89, j4l3, jasmin93 itd. A ne ubiju me ni postovi poete a ni denchija
. Osim toga forum je stvar izbora.
Za kvalitet foruna predlazem da se ALLIju objasni da je Dino kvaran, Adisu da se zabrani da namiguje,
Fojnica da se isplati za Celik, Apocalu da se utalimo za sezonsku, Krajina da se banuje na mjesec, Hitman da ne skace na prozivke prema konama i da se nametne opsti negativan stav prema Velkoskom
Ja ne znam ko su ti kvalitetni forumasi koji su napustili forum a ovdje sam pet godina. Moze li ih neko imenovati? Ako se misli na maltu koji je svojevremeno pljuvao ove za koje danas radi (ironije li

I dalje forum ima velikih broj dobrih analitcara, ljudi zaduženih za dobru zajebanciju, najvise istinskih zaljubljenika bordo boje sto je i najvaznije.
Ja uzivam citajuci i elektriku i slucajnog i wengera, da se ne spominju ALLi, Vratnik, enter, vazna, sarajlija89, j4l3, jasmin93 itd. A ne ubiju me ni postovi poete a ni denchija

Za kvalitet foruna predlazem da se ALLIju objasni da je Dino kvaran, Adisu da se zabrani da namiguje,
Fojnica da se isplati za Celik, Apocalu da se utalimo za sezonsku, Krajina da se banuje na mjesec, Hitman da ne skace na prozivke prema konama i da se nametne opsti negativan stav prema Velkoskom

Srcu što je drago, ne može da kupi, đavolu su skupi, i duša, i tijelo, k*rcem ih Halide u čelo
#carvaHalid
#carvaHalid
- tarpi do bagro
- FKS U SRCU
Cuj da se nametne opsti negativan stav prema Velkoskom.

Mrzim hitmana, mikiSa, BenkuMersudina, Anonimnog i Tastaturu!
-
- FKS U SRCU
RN'87 wrote:Zahvaljujem se pOZzu, sto je ipak istrajan i koliko vidim jedini aktivni administrator. Dakle da nije njega mogli bi se sto bi se u narodu reklo, jebat.
Ja ne znam ko su ti kvalitetni forumasi koji su napustili forum a ovdje sam pet godina. Moze li ih neko imenovati? Ako se misli na maltu koji je svojevremeno pljuvao ove za koje danas radi (ironije li), ili sarajevskog koji je u pravilu pisao kad njemu odgovara, iznenadjen sam. Meni eventualno fali Semir (s kojim sam uglavnom u vjecitoj kontri, ali opet pravi znalac) i uz njega zigson. A to su dva covjeka na nas ovoliko.
Ja uzivam citajuci i elektriku i slucajnog i wengera, da se ne spominju ALLi, Vratnik, enter, vazna, sarajlija89, j4l3, jasmin93 itd. A ne ubiju me ni postovi poete a ni denchija. Osim toga forum je stvar izbora.
Slazem se sa citavim postom!!!!

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk
Predlazem da ozbiljno razmislite o ovim prozivanjima mase od strane pojedinaca u posljednje vrijeme i optuzbama da masa drugih korisnika koji ne misle kao oni su ustvari ubaceni elementi od strane uprave/onoga ko vrsi opstrukciju uprave.
Ne govorim ovo zbog kvalitete pisanja na forumu (koja vec neko vrijeme je zanemarena) vec cisto zbog imidza foruma.Da se ne cudite poslije sto se FKSinfo forum proziva kao zlo kluba, podobno polje za anonimno optuzivanje i prozivanja, sukobe anonimnih insajdera, itd.
Ovo se ne odnosi na previranja medju pojedincima.Svjestan sam da vjerovatno ima ljudi povezanih s upravom ovdje, ali se odnosi na postove tipa ovih:
S ovog nicka citav dan stizu prozivanja, optuzivanja, blacenje, negativa,... i upravo ovakvi postovi i likovi od Infa prave nesto sto Info nije.
Ne govorim ovo zbog kvalitete pisanja na forumu (koja vec neko vrijeme je zanemarena) vec cisto zbog imidza foruma.Da se ne cudite poslije sto se FKSinfo forum proziva kao zlo kluba, podobno polje za anonimno optuzivanje i prozivanja, sukobe anonimnih insajdera, itd.
Ovo se ne odnosi na previranja medju pojedincima.Svjestan sam da vjerovatno ima ljudi povezanih s upravom ovdje, ali se odnosi na postove tipa ovih:
Fare_93 wrote:Za cije ciljeva odredjena skupina "igra" na ovom forumu Boga pitaj. Uglavnom sve si strasno opisao prijatelju. Boga pitaj usljed kojih razloga se na forumu dopusta pljuvanje po ljudima koji su nas izvadili iz najvecih govana u historiji kluba. I ne mozes izvuci vise na pozitivu kad uvijek "administrator" uz podrsku par nikova standardno poznatih svima pravi totalnu depresiju.Za ciji interes se igra Boga pitaj. Horde su sinoc poslalu poruku parolom na cijoj su strani i SVAKA IM CAST NA TOME.. Vjerovatno su pojedini sa ostalih tribinu podlegli pritisku i lazima "onih koji bi jedva cekali da dodju na pozicije umjesto Dine i Kuste ". Ja garantujem zivotom da ste manjina i da djaba sirite depru kad svi znaju koliko napredujemk. Adio!
S ovog nicka citav dan stizu prozivanja, optuzivanja, blacenje, negativa,... i upravo ovakvi postovi i likovi od Infa prave nesto sto Info nije.