Forum

Pitanja i prijedlozi u vezi rada stranice. Obavijesti o stranici i forumu.
Locked
Scouser
FKS U SRCU

Re: Forum

Post by Scouser »

Da sam ja sasuo Bekiću od do, kao što i zaslužuje, Allahom se kunem ne bih riječi progovorio. Ali zbog 7 dana jer rekoh da je Almir karina kao igrač ću dok sam na ovom forumu rondati.
Apocal
Frajer UDBA

Forum

Post by Apocal »

Dupli arsini, pa ja sam jebao Crnkicu sve kad je izasao u medije sa Hoticem kao i 90% foruma pa niko tad ne dobi ban. Da ne spominjem i pravilo da svaki post koji sadrzi samo smajli da ce biti obrisan i sankcionisan autor. Meni je glupo i pravo supacki da na forumu na kojem se svi skupljamo zbog Sarajeva postoji moderator koji jedva ceka kome ce "skinuti glavu".

Sent from my iPhone using Tapatalk
1946
chiza
10 9 8 7 6 5 4 3 2 1... BAN!

Post by chiza »

Ja sam opsovao Hebiboviću za derbi i uredio prijavio svoj post. :D
KO O ČEMU - KURVA O POŠTENJU.
_Emroo_
FKS U SRCU

Post by _Emroo_ »

U afektu bude svega, bezobrazluk treba sankcionisat ali treba nekad biti i kolegijalan. Ova dva momka se bas osilila.
chiza
10 9 8 7 6 5 4 3 2 1... BAN!

Post by chiza »

_Emroo_ wrote:U afektu bude svega, bezobrazluk treba sankcionisat ali treba nekad biti i kolegijalan. Ova dva momka se bas osilila.

Emro tebe i afekt smo dobro zapamtili. Jesi ono mjesec odležao radi Ordagića ? :D
KO O ČEMU - KURVA O POŠTENJU.
Semir!
-----
-----

Post by Semir! »

Bezveze perete momka. Postupio je prema pravilniku.

admin wrote:Kao korisnik foruma pristajete na sljedeća pravila i uslove korištenja. Zabranjeno je:

• Predviđanje posjete na stadionu i nerealnih rezultata.

Napomena:
Administratori će sankcionisati sve članove koji se ne budu pridržavali pravila banom u trajanju od 7 dana ili duže.
.

Mozete jedino prigovarati sto ga je banovao samo na 3, a ne na 7 dana ili duze. Sve ostalo je suplja prica.
Merso oprosti !!!
MCMXLVI
FKS U SRCU

Post by MCMXLVI »

Apocal wrote::lol:

Evo jel ovo namjerno radis da te banujem pa da te tvoji haveri brane jer vidim da si fino spomenuo to "Da ne spominjem i pravilo da svaki post koji sadrzi samo smajli da ce biti obrisan i sankcionisan autor."

Konkretno pravila kazu da je zabranjeno:

• Postiranje komentara koji u sebi sadrže samo smajlije i riječi tipa „potpis“, „slažem se“ i sl.

Ja zeljan paznje nisam, ne interesuju me nikakvi dupli arsini i opcenito sta pisete poslije bana a ocigledno je da nekima isti tesko padne cim se ovoliko raspravljaju. Denis vam je fino rekao da bi vas on cesce banovao nego sto to radimo Krv i ja tako da vam nista drugo ne preostaje nego da se prilagodite i postujete pravila jer za to i sluze. Kao sto vam vsz rece, odradi ban i suti. Krv je zalijepio sigurno 10 postova na svim temama sa upozorenjem poslije Krupe, da ce se pravila morati strogo postovati jer su se postovi prije toga samo brisali i rijetko se ko kaznjavao.

Apocal ti si se poslije jednog bana vratio naelektrisan i nista ti ne valja, idi buraz na drugi forum ako ti ovaj ne valja. Eno ss, klix itd. pa pisi tamo, isto vazi i za ostale. Spominjes situaciju sa Crnkicem i Hoticem a ja ti iznad spomenuh kad je upaljen zadnji alarm. Dakle prastalo se ali se vise ne prasta. 7 dana tebi za ovo pravilo iznad, da ne bude opet nekih duplih arsina :)

@ultraelektrika Nije meni nista udarilo nit ovo radim sto mi se dize ona stvar, meni i Krvu je pripao ovaj zadatak i radimo kako mislimo da treba. Ne brini ti nista, nadgledaju nas ovi sa vecim ovlastima pa u slucaju da ne budu zadovoljni lako cemo i za to. Vjeruj mi da podrsku imamo pa vam je bezveze sto mene uzimate na zub jer necu prestat, postujte pravila i svi sretni. Ja ovdje nemam nista ni protiv koga ali evo Apocal ocigledno misli da ce nesto postici s ovim sto radi pa izgleda kao da imam nesto protiv njega.

Uzivajte braco :DA:
DACA KG
FKS U SRCU

Forum

Post by DACA KG »

Vala realno si se malo pogubio ti, ali eto...

vela46
FKS U SRCU

Forum

Post by vela46 »

Samo čvrsta ruka. :DA:
Šta hoće družina sa uske pruge, kraj dvije titule iz bivše Juge?
hitman
Nermin tips!

Post by hitman »

Nekada se ovako udaralo i po Denisu, koji nije izdržao napade na kraju... :(

Podrška moderaciji! :DA:
Krajina
FKS U SRCU

Forum

Post by Krajina »

Pa ima duplih arsina za to pravilo zbog koga je Apocal banovan.

Nisi realan ali eto imaš podršku.
Ken'an
ala Boško Buha

Post by Ken'an »

hitman wrote:Nekada se ovako udaralo i po Denisu, koji nije izdržao napade na kraju... :(

Podrška moderaciji! :DA:

Da, ali Denis se nije ukazivao nakon svakog 10. prestupnika, nego je rokao sve redom konstantno. Tada je atmosfera na forumu bila takva da se znalo zbog čega ćeš "odrudariti u Banovićima", nebitno ko si i kojim povodom kršiš pravilo (rezultat, igra...).

Ovih par banova u zadnje vrijeme djeluje kao prosipanje sile na pojedincima, bez konkretne namjere da se popravi kvalitet diskusije na forumu. Jer ima šleper istih postova koji nisu sankcionisani.

Realno, davno je prošlo vrijeme kada su smetali postovi sa smajlijem, rezultatom i posjetama. A usput, na prste jedne ruke možeš izbrojati ljude čiji su postovi smisleni i svrsishodni. Sve ostalo je šega, šala...
DACA KG
FKS U SRCU

Forum

Post by DACA KG »

Joj podrsku. Momci koji su nekada pravili extra kvalitetne majice, sa sjajnim idejama, koji su svake sedmice "visili" po atletskoj stazi Koseva i drugih stadiona po BiH snimajuci i praveci stotine sati klipova na koje smo svi svrsavali, koji su svojim radom i stecenim povjerenjem uvijek mogli da okupe mnogo ljudi i da naprave svakakve akcije za klub i grupu i koji su izdvajali svoje vrijeme i novac za ovaj forum, nisu bili ni upola bahati i gledali s visine kao ovi sad, pojedini. Ali eto, nek oni imaju podrsku.

Butmiran
FKS U SRCU

Forum

Post by Butmiran »

Ako će se nastaviti sa istim kriterijima i dalje i ako će to popraviti diskusiju na forumu samo rokajte.

Sent from my SM-A520F using Tapatalk
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
MCMXLVI
FKS U SRCU

Post by MCMXLVI »

Krajina wrote:Pa ima duplih arsina za to pravilo zbog koga je Apocal banovan.

Nisi realan ali eto imaš podršku.

Drug promaklo mi je 1000 postova i jos ce toliko, pa nisam svemoguc al sto upratim to cu i sankcionisati. Vsz je maloprije banovan jer ga je neko reportao a ja to sam nikad ne bi primjetio. Sad kad dodje ova revans utakmica KRV nece biti aktivan i ja ostajem sam, bujrum reportaj pomozi umjesto sto konstantno kritikujes :D

@DACA KG pa svi smo svjesni da je forum tad bio daleko kvalitetniji, ne samo forum vec i portal. Momci iz tima vise nemaju vremena za hodanje po tartan stazi, snimanje, izradu majica itd. Kompletnoj situaciji doprinosi i to sto 8 njih sa ovim bordo trakama ispod avatara nije aktivno. Nas 2 'rokamo' sto mozemo stici, sto nam promakne ide u kategoriju duplih arsina, jebiga. Svakako nikad nece svi biti zadovoljni :D
Locked