Forum

Pitanja i prijedlozi u vezi rada stranice. Obavijesti o stranici i forumu.
Locked
Manjerka
FKS U SRCU

Re: Forum

Post by Manjerka »

Adis_Hordas_ilijas wrote:
Manjerka wrote:
Adis_Hordas_ilijas wrote:Nemojte se vise z... oko foruma ..... jarane dan bez foruma ko bez polnog organa :D navikne cojek :D :sarajvooo

Ko osunećen babe mi :D

Jel istina kad su te osunetili od kozice sto je ostalo napravili dva kaputa kozni kais i novcanik ? :D

Nije moglo biti ni za privjeska za kljuceve :D
Adis_Hordas_ilijas
FKS U SRCU

Post by Adis_Hordas_ilijas »

:D
MCMXLVI
FKS U SRCU

Post by MCMXLVI »

AragornX wrote:hahahaha pa bas sam ja citirao par ovih panicara na drugoj temi, a sad ne znas sta ces od muke pa me prozivas da napadam ljude koji sire pozitivu? Koju pozitivu, covjek napisao da su taraba od ekipe jer su im igraci u godinama... i generalno napravio neku analizu te ekipe.Tu nema nista ni pozitivno ni negativno.Procitas li ti barem jednom kakve gluposti valjas prije nego uperis prstom u nekoga? Ili ti je svejedno jer ce sad doci haveri da ti udare jedan :DA: :D

Jos mi onaj gore kaze da se dohavizam jer sam mu za jarana rekao da provodi 24 sata ovdje na forumu, a lik se ne gasi iz rasprava vec sedam dana.. nevjerovatno

MCMXLVI wrote:Jah, moderator i? Gdje sam ja napisao da je Apocal nekog napao? Fino sam pitao ima li iko na forumu a da ga niste nalijepili. Ko god sta pozitivno napise eto tebe pesimiste da se poseres na post. Odmori ba malo, idi guzi, heklaj...Imal kod tebe ista pozitivno? Ako nema odmori, skontali smo iz tvojih zadnjih 50 postova da nista ne valja kurcu i da se gasimo.

Dakle, obojicu jesam prozvao ali sam samo Apocala za pesimizam (mozda si pogresno protumacio jer se na onoj temi vise ne zna ko pije ko placa, a nisi trebao jer sam doticnog i citirao? Apocal je sinonim za pesimizam proteklih 15 dana) i to kako ti kazes napadanje ljudi koji sire pozitivu tako da ne znam sto se pravis pametan, od kakve muke, o cemu pricas? Procitas li barem jednom post s razumijevanjem prije nego sto na isti repliciras? Tebe prozivam jer pises gluposti, prozivas Galatu a na svakoj stranici tvoj post ko chizin nekad... Onaj drugi napise nesto konkretno a ti ga nalijepis, jel treba pitati za SMS ko ostali da se uklopi ili? Smiri strasti malo, jel te muci sto sam te banovo za offtopic ili nesto drugo? Cudno se ponasas od kad si se vratio :)

Apocal wrote:Necu brate sad namjerno, pisat cu jos vise jer mi je cejf, a ti mi zabrani ako mozes.

Eto sam ti zabranio.
RN'87
Budući doktor... kuku nam se

Post by RN'87 »

Bezveze skroz prozivate momka, plus ste na kraju isprovocirali ban. Ako je nezadovoljan ima pravo da to iskazuje, k'o što vi na svaku njegovu skačete i pozivate na sabur. Da ne govorim koliko se pljuvalo po momku kad je pisao oko bulica, debila dine i njegovih drugova, a onda se ušutili ko miševi
Srcu što je drago, ne može da kupi, đavolu su skupi, i duša, i tijelo, k*rcem ih Halide u čelo

#carvaHalid
AragornX
FKS U SRCU

Post by AragornX »

Samo nastavite ovako. :DA:
Zauvijek u svojim srcima, brata cuva bordo armija.
Hase5267
FKS U SRCU

Post by Hase5267 »

Baš nesporazum i pogrešno tumačenje apokalovog posta . Ima pravo na mišljenje kakvo god bilo. Nije jednoumlje. Opustite se malo :)
Football is a game about feelings and intelligence.
VEDOpitar
FKS U SRCU

Post by VEDOpitar »

Hase5267 wrote:Baš nesporazum i pogrešno tumačenje apokalovog posta . Ima pravo na mišljenje kakvo god bilo. Nije jednoumlje. Opustite se malo :)

Dobio je ban jer je pisao nakon Seminog upozorenja da se ne spama tema dalje.

..a ovo je cak i bolesno ponasanje.

MCMXLVI wrote:
Apocal wrote:Necu brate sad namjerno, pisat cu jos vise jer mi je cejf, a ti mi zabrani ako mozes.

Eto sam ti zabranio.
ultraelektrika
Ne da na Hebiba

Post by ultraelektrika »

VEDOpitar wrote:
Hase5267 wrote:Baš nesporazum i pogrešno tumačenje apokalovog posta . Ima pravo na mišljenje kakvo god bilo. Nije jednoumlje. Opustite se malo :)

Dobio je ban jer je pisao nakon Seminog upozorenja da se ne spama tema dalje.

..a ovo je cak i bolesno ponasanje.

MCMXLVI wrote:

Eto sam ti zabranio.

A u stvari je pogriješio samo sa tim što nije na drugoj temi odgovorio... Greška u koracima, jbg platio danak neiskustvu.
I mene nervira ponekad pesimizam ( mada sam jedan od većih pesimista bio i na kraju se pokazalo sa razlogom), pa me interesuje ako Apocalov pesimizam na kraju bude ne daj bože opravdan hoće li mu se neki ovde barem izviniti...

Brojevi ovo ti je skroz bezveze...
Semire hvala ti !
MCMXLVI
FKS U SRCU

Post by MCMXLVI »

Tako je Vedo, bolesno nego sta. Stop kabadahijama na forumu :DA:
VEDOpitar
FKS U SRCU

Post by VEDOpitar »

@elektrika Ne treba nekoga kriviti ako je pesimista, jest da je na forumu u iscekivanju novih igraca vladala katastrofalna atmosfera i panika (ne znam sto) ali ovo sto je on i odgovorio Apocalu je kriminalno.Ako se diskutuju neki potezi koji su pogresni ili koji su izostali, ne vidim zasto se to tumaci pod "skontali smo da se gasimo".

Dobro bi bilo da svi kolektivno malo spustimo loptu, oko bezveznih stvari se dize prasina.

MCMXLVI wrote:Tako je Vedo, bolesno nego sta. Stop kabadahijama na forumu :DA:

Halali, inace te gotivim, ali ovo iznad je bilo bespotrebno.Nisi mu ti ni dao ban, ne znam cemu toliko izigravanje strogoce i autoriteta u situaciji gdje to nije potrebno.
MCMXLVI
FKS U SRCU

Post by MCMXLVI »

ultraelektrika wrote:Brojevi ovo ti je skroz bezveze...

Ma brate na glupu izjavu glupa replika. Ne mogu mu ja zabraniti da pise sta hoce, forum je jebemu misa ali trebaju se malo smiriti strasti. Ovo moje je samo odgovor na njegov nastup, podjednako glup. Sema ga je banovo zato sto je nastavio poslije njegovog posta i necu reci da mi je zao sto je onako naletio. Ja bi se prepiro do sabaha sve dok niko ne krsi pravila :D

@Vedo

Mozda i jeste bespotrebno ali ako cemo se fino igrati onda hajde. Ako ja izigravam strogocu i autoritet sta onda on izigrava?
AragornX
FKS U SRCU

Post by AragornX »

Vedo analiticar, proucava akciju, reakciju, ponasanje.Mozda cak mjeri i puls... Bezveze se raspravljate oko ovoga.
Zauvijek u svojim srcima, brata cuva bordo armija.
ultraelektrika
Ne da na Hebiba

Post by ultraelektrika »

VEDOpitar wrote:@elektrika Ne treba nekoga kriviti ako je pesimista, jest da je na forumu u iscekivanju novih igraca vladala katastrofalna atmosfera i panika (ne znam sto) ali ovo sto je on i odgovorio Apocalu je kriminalno.Ako se diskutuju neki potezi koji su pogresni ili koji su izostali, ne vidim zasto se to tumaci pod "skontali smo da se gasimo".

Dobro bi bilo da svi kolektivno malo spustimo loptu, oko bezveznih stvari se dize prasina.

MCMXLVI wrote:Tako je Vedo, bolesno nego sta. Stop kabadahijama na forumu :DA:

Halali, inace te gotivim, ali ovo iznad je bilo bespotrebno.Nisi mu ti ni dao ban, ne znam cemu toliko izigravanje strogoce i autoriteta u situaciji gdje to nije potrebno.

Ma barem sam ja naučio kako to izgleda kada te pljuju jer drugačije gledaš, tako da ga potpuno razumijem, mada sam trenutno u nekoj zen fazi pa se i ne nerviram toliko...

@brojevi, e vidi, ovakava reakcija je nešto sasvim drugo u odnosu na ovo gore ...
Nije veličina čovjeka u tome da nikad ne griješi, nego kad pogriješi da to prizna, a jbg ti si baš dvije glupost u par minuta napisao da je mene stid bilo :lol
Semire hvala ti !
MCMXLVI
FKS U SRCU

Post by MCMXLVI »

Ma upalili se svi ko Makarska, ja samo serem :lol
DACA KG
FKS U SRCU

Forum

Post by DACA KG »

@MCMXLVI autoritet si nema sta...

Sent from my iPhone using Tapatalk