AragornX wrote:hahahaha pa bas sam ja citirao par ovih panicara na drugoj temi, a sad ne znas sta ces od muke pa me prozivas da napadam ljude koji sire pozitivu? Koju pozitivu, covjek napisao da su taraba od ekipe jer su im igraci u godinama... i generalno napravio neku analizu te ekipe.Tu nema nista ni pozitivno ni negativno.Procitas li ti barem jednom kakve gluposti valjas prije nego uperis prstom u nekoga? Ili ti je svejedno jer ce sad doci haveri da ti udare jedan

Jos mi onaj gore kaze da se dohavizam jer sam mu za jarana rekao da provodi 24 sata ovdje na forumu, a lik se ne gasi iz rasprava vec sedam dana.. nevjerovatno
MCMXLVI wrote:Jah, moderator i? Gdje sam ja napisao da je Apocal nekog napao? Fino sam pitao ima li iko na forumu a da ga niste nalijepili. Ko god sta pozitivno napise eto tebe pesimiste da se poseres na post. Odmori ba malo, idi guzi, heklaj...Imal kod tebe ista pozitivno? Ako nema odmori, skontali smo iz tvojih zadnjih 50 postova da nista ne valja kurcu i da se gasimo.
Dakle, obojicu jesam prozvao ali sam samo Apocala za pesimizam (mozda si pogresno protumacio jer se na onoj temi vise ne zna ko pije ko placa, a nisi trebao jer sam doticnog i citirao? Apocal je sinonim za pesimizam proteklih 15 dana) i to kako ti kazes napadanje ljudi koji sire pozitivu tako da ne znam sto se pravis pametan, od kakve muke, o cemu pricas? Procitas li barem jednom post s razumijevanjem prije nego sto na isti repliciras? Tebe prozivam jer pises gluposti, prozivas Galatu a na svakoj stranici tvoj post ko chizin nekad... Onaj drugi napise nesto konkretno a ti ga nalijepis, jel treba pitati za SMS ko ostali da se uklopi ili? Smiri strasti malo, jel te muci sto sam te banovo za offtopic ili nesto drugo? Cudno se ponasas od kad si se vratio

Apocal wrote:Necu brate sad namjerno, pisat cu jos vise jer mi je cejf, a ti mi zabrani ako mozes.
Eto sam ti zabranio.