mirzakb wrote:Ulazim često i preko tapatalka i preko browsera, ne znam što bi to bio problem.
ne znam ni ja,samo znam da je do toga

wenger wrote:Prijedlog administraciji o dijeljenju banova za postove u kojima se pise da smo kupili titule.
Jedan sam od najvecih zagovornika neistomisljenistva i protivnik strumfizma, ali to sto je nas forum ne znaci da bi se takve nebuloze trebale tolerisati.
Ispade nista poslije rata nismo posteno osvojili.
wenger wrote:Prijedlog administraciji o dijeljenju banova za postove u kojima se pise da smo kupili titule.
Adis_Hordas_ilijas wrote:Ma bega se cini mi se sam "ispisao" sa foruma cim je jesic odleprsao
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
Adis_Hordas_ilijas wrote:Ma bega se cini mi se sam "ispisao" sa foruma cim je jesic odleprsao
ultraelektrika wrote:Molim moderatora MCMXLVI da aktivira ban vezan za opkladu sa furumašem bega, koji je navedeni moderator pritefterio.
Hvala
chizaa wrote:pritefterio sam ja to za svaki slučaj
Man3 wrote:Adis_Hordas_ilijas wrote:Ma bega se cini mi se sam "ispisao" sa foruma cim je jesic odleprsao
Pa nakon svakog trenera se ispali po par forumaša što su u rodbinsko-prijateljskim odnosima sa njim, pa se jave samo čim se opet njegovo ime spomene.