Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk
Ghetaldus wrote:Ja predlažem temu za ocjenjivanje igrača 1-10 nakon svake utakmice. Čisto da se vidi kakva su nam razmišljanja i koliko se razlikuju.
Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk
2. die 4. wrote:Ima trener koji ce ga zakucati na klupu,a ne ja.Ocigledno je i trener glup jelde?Eto ti i tvoj guzni haver sve znate,jesil odgovorio jednom odma se i drugi javlja.Za rukicu pa pamet prosipajte nekom drugom
2. die 4. wrote:Naravno da mi nije drago al cu svakako iskoristit priliku da vas pametnjakovice potsjetim da volite kenjat vise nego sto treba
Tsubasa wrote:Koji je razlog sto sam banovan na 7+7 dana? Nikakvo pravilo nisam prekrsio nazvavsi trenera protivnicke ekipe i bivseg igraca i trenera FKS pogrdnim imenom. Dok se s druge strane svakodnevno krsi pravilo "Vrijeđanje, omalovažavanje, psovanje: Uprave, stručnog štaba i igračkog kadra kluba FK Sarajevo" ali bez opomene a kamol banom.
VEDOpitar wrote:Tsubasa wrote:Koji je razlog sto sam banovan na 7+7 dana? Nikakvo pravilo nisam prekrsio nazvavsi trenera protivnicke ekipe i bivseg igraca i trenera FKS pogrdnim imenom. Dok se s druge strane svakodnevno krsi pravilo "Vrijeđanje, omalovažavanje, psovanje: Uprave, stručnog štaba i igračkog kadra kluba FK Sarajevo" ali bez opomene a kamol banom.
Vrijedjanje legendi na forumu navijaca FKS ne moze tek tako da prodje.