Forum

Pitanja i prijedlozi u vezi rada stranice. Obavijesti o stranici i forumu.
Locked
Jux071
FKS U SRCU

Forum

Post by Jux071 »

Krampar i Kramer ne spadaju u vrijedjanje igraca? Barem opomenite ljude, smorise sa ovim djecijim forama.
...let's bow our heads and let the trumpets blow...
mikiS
Кобре Дабре! Ко бре? Да бре!

Re: Forum

Post by mikiS »

Njega ni pOZz ne voli pa može :D
VEDOpitar
FKS U SRCU

Post by VEDOpitar »

Ja mislim da je logicno da u vrijeme kad navijaci traze odlazak uprave, izmedju ostalog i zbog pojedinih talova, da se nece te stvari kaznjavati.Kramparovo prisustvo u FK Sarajevo je rezultat svinjarija koje su se radile u klubu.

Ako bi isli bas po pravilniku i stavili realnost na drugu stranu, onda bi cijeli forum trebao biti banovan za uvrede prema ublehi s Mijanmara jer ste ga svi vrijedjali prije ostavke, isto kao i upravu koja kakva god da je, jos uvijek je aktuelna. :D
Pa vi razmislite jos jednom.

Jux071 wrote:Krampar i Kramer ne spadaju u vrijedjanje igraca? Barem opomenite ljude, smorise sa ovim djecijim forama.
wenger
Bare-bare sa Rafom Benitezom

Post by wenger »

Jux071 wrote:Krampar i Kramer ne spadaju u vrijedjanje igraca? Barem opomenite ljude, smorise sa ovim djecijim forama.

Zasto je Kramer vrijedjanje ?
To je tvoja insinuacija i aludiranje, kao sto ja mogu reci da su Dulja ili Rustem vrijedjanje pomenutih igraca.

Kako samo trazite dlaku u jajetu.

Kad bi se tjerao mak na konac, vecina bi vas (mislim da ti ne bi :D, al ovi ostali sto se zale bi ) bilo banovano zbog vrijedjanja trenera FKS svakih 6 mjeseci, kako je to @VEDO fino objasnio.
"HOŠ' TI IL' ČU JA? HAJ' TI..." NAPOLJE
MCMXLVI
FKS U SRCU

Post by MCMXLVI »

Sto uvijek mora bit jedan koji se buni i kojem nista ne odgovara :D

Ko sto ljudi rekose, da se uvijek reaguje po pravilima na koja se pozivas jedina aktivna tema bi bila panini stickers sa 3 forumasa na njoj, dakle mora biti odstupanja. Helem nejse, kad je vanredna situacija progleda se kroz prste jer i sami budemo na ivici psovanja po forumu, ne znam koji je tebe djavo tjero da u svoj toj frci udaris na lika koji nema veze ni sa cim i uz to legendu kluba pa se jos i zalis.

:nazdravi
pOZz
Gargamel himself
Gargamel himself

Post by pOZz »

Dok sam ja na ovoj poziciji, principijelnost će biti na broju jedan. Smatram da je smiješno kažnjavati ljude za vrijeđanje pojedinih igrača kada se pobjeđuje, a kada se gubi, onda je kao sve dozvoljeno. Logika nula bodova.

Primarni ciljevi su:

1. ne dozvoliti omalovažavanje Kluba ni na koji način,
2. skidanje pritiska sa Akademije i mladih igrača u smislu da se zabrani njihovo vrijeđanje i ismijavanje nazivajući ih raznim imenima,
3. povećati poštovanje među forumašima kroz bolju komunikaciju.

A zabranjivati ismijavanje ovih nekih anonimusa i prolaznika kroz klub mi ne pada na pamet. Evo jednog primjera: da je jučer Kramar izlazio iz igre na bilo koji drugi rezultat osim našeg vodstva, salve zvižduka i uvreda bi bile u rangu sa onim za Melunovića. Da je utakmica završila remijem/porazom, ovdje bi Kramper bila najmanja uvreda. I onda bi trebalo pustiti vrijeđanje bez sankcionisanja?! Nelogično.
Do nekih boljih vremena...
Jux071
FKS U SRCU

Forum

Post by Jux071 »

E jebiga sad, jedan dan su svi placenici i prolaznici a drugi dan selektivno se odredjuje ko je prolaznik. Pricamo o nekakvom jedinstvu, slozi i atmosferi a sve nam nase smijesno? Haj nije ni bitno, super su nadimci, treba toga vise. :*
AragornX
FKS U SRCU

Post by AragornX »

veoma kvarno Juxe, mislio guzovace ljudima ban srediti :lol
Zauvijek u svojim srcima, brata cuva bordo armija.
Jux071
FKS U SRCU

Post by Jux071 »

Ne, nego da se opomenu.
AragornX
FKS U SRCU

Post by AragornX »

Jux071 wrote:Ne, nego da se opomenu.

barem... :D
Zauvijek u svojim srcima, brata cuva bordo armija.
hordas'87
FKS U SRCU

Post by hordas'87 »

Zamolio bih samo administratore da obrisu moj nick. Hvala unaprijed.
Kleveta označava ogovaranje, omalovažavanje, vrijeđanje časti ili davanje izjave u kojima tvrdi neistine iako zna da su neistinite s ciljem stvaranja negativne slike o pojedincu.
anis90
FKS U SRCU

Post by anis90 »

Ne moze se podnijeti opravdana kritika. Ma ja....
hordas'87
FKS U SRCU

Post by hordas'87 »

Zbog drugih razloga, ne doticu me pisanja vas i vase kritike,
Kleveta označava ogovaranje, omalovažavanje, vrijeđanje časti ili davanje izjave u kojima tvrdi neistine iako zna da su neistinite s ciljem stvaranja negativne slike o pojedincu.
DACA KG
FKS U SRCU

Forum

Post by DACA KG »

Ne doticu te? Fukaro, zato doticu nas vase bljuvotine.

Sent from my iPhone using Tapatalk
RN'87
Budući doktor... kuku nam se

Post by RN'87 »

Ovo je sramota hordas sto si sad napisao, ja se nadam da ovi momci hitman, bodler i moj formans ne misle tako
Srcu što je drago, ne može da kupi, đavolu su skupi, i duša, i tijelo, k*rcem ih Halide u čelo

#carvaHalid
Locked