- Veliko hvala sto si nam rekao, dosad nismo znali za sta forum sluzi.koji avatar ili sig imam nebi trebalo da je bitno , ovo je upravo napravljeno da bi se mnogobrojni ucesnici i korisnici mogli razlikovati (a vi ste malo fulili poentu)
- Prvo procitas citavu poruku, pa se onda bacis na svoju "odbranu".meni je receno da su mi sig i avatar skinuti jer nemaju veze sa FCS, ja samo argumentovano tvrdim da nisam jedini ,te da ima gorih slucajeva od mene,cak medju Modovima?
Evo, stavicu ti je ovdje ponovo, pa dobro procitaj jos par puta boldiranu recenicu...
Uklonjen ti je avatar i dva userbara iz signature-a...
Uglavnom, ne mozes na forum o FK Sarajevu staviti sliku Bergkampa, Vierija ili Mourinha, koliko god ti njih volio. Ovo je forum Sarajeva i ako ces vec stavljati avatar, stavi nesto sto ima veze sa Sarajevom ili bilo sta sto nema veze sa fudbalom ili ostalim klubovima...
Usput..."tatica02", "ljubomoran levat", "balavac od 16 godina" - sve to slobodno smatraj uvredama i vec je to dosta da dobijes ban. Ipak, nisi skontao pravila odma pa ti se i moze oprostiti pod uslovom da ih sada skontas i prihvatis. Sve u svemu, uzmi u obzir da ti ove uvrede idu kao opomena i jos jedan ispad i dobijas ban!