8. godina FKSinfo.com - nova verzija V4

Pitanja i prijedlozi u vezi rada stranice. Obavijesti o stranici i forumu.
Post Reply
šeher
FKS U SRCU

Re: 8. godina FKSinfo.com - nova verzija V4

Post by šeher »

moze li se ikako skinuti slike koseva u panorami? mrsko mi ono slikati pa rezati...
suppa
Bira Guardiolu na PES-u

Post by suppa »

Izludi ovo logovanje...
Husref Musemić je rođen u Janji 4. jula 1961. godine. Bio je prvi strijelac FK Sarajeva šampionske 1985. godine i prvi strijelac Jugoslovenske lige. Zatim prelazi u Srbijansku Zvezdu i jos igra za Hearts i Twente.
hitman
Nermin tips!

Post by hitman »

Urekoh ga ja, i mene počelo izbacivati :D

I fakat, dajte ovu panoramu sa južne prema Sjevernog tribini, ubilo se za covera :D
BordoBijeli
-----
-----

Post by BordoBijeli »

šeher wrote:moze li se ikako skinuti slike koseva u panorami? mrsko mi ono slikati pa rezati...

Pogledas izvorni kod stranice preko browsera i otvoris sebi linkove slika koje kasnije kopiras na racunar. Tako jednostavno ;)
mikiS
Кобре Дабре! Ко бре? Да бре!

Post by mikiS »

BordoBijeli wrote:Pogledas izvorni kod stranice preko browsera i otvoris sebi linkove slika koje kasnije kopiras na racunar. Tako jednostavno ;)

E j.ebi ga sad i ti, pola ljudi zna otvoriti browser i ukucati adresu i to je to, a ti im ovu višu matematiku bacio :D
hordas'87
FKS U SRCU

Post by hordas'87 »

mikiS wrote:
BordoBijeli wrote:Pogledas izvorni kod stranice preko browsera i otvoris sebi linkove slika koje kasnije kopiras na racunar. Tako jednostavno ;)

E j.ebi ga sad i ti, pola ljudi zna otvoriti browser i ukucati adresu i to je to, a ti im ovu višu matematiku bacio :D

Otvore sliku, pa desni klik na sliku, pogledaj elemente stranice, http://pokit.org/get/img/ce2675a5b4c31e ... a95e98.jpg dva puta kliknete na ovo označeno i kopirate link :)
Kleveta označava ogovaranje, omalovažavanje, vrijeđanje časti ili davanje izjave u kojima tvrdi neistine iako zna da su neistinite s ciljem stvaranja negativne slike o pojedincu.
šeher
FKS U SRCU

Post by šeher »

BordoBijeli wrote:
šeher wrote:moze li se ikako skinuti slike koseva u panorami? mrsko mi ono slikati pa rezati...

Pogledas izvorni kod stranice preko browsera i otvoris sebi linkove slika koje kasnije kopiras na racunar. Tako jednostavno ;)

kao sto mikis kazes. tako jednostavno,a tako komplikovano za mnoge. zar se ne moze uraditi "view pictuer,save as..." i vozdra
hordas'87
FKS U SRCU

Post by hordas'87 »

Možda neće radi ovih bijednih portala da stave tako jer im uzimaju slike :)
Kleveta označava ogovaranje, omalovažavanje, vrijeđanje časti ili davanje izjave u kojima tvrdi neistine iako zna da su neistinite s ciljem stvaranja negativne slike o pojedincu.
SuperHordash
FKS U SRCU

Post by SuperHordash »

Babo kupi mi racunar da mogu na facebook :kruzi
Adis!
Stefano Lupino
Stefano Lupino

Post by Adis! »

hordas'87 wrote:Možda neće radi ovih bijednih portala da stave tako jer im uzimaju slike :)

Bijedni portali, dnevne novine, magazini, televizije... :rock

Probacemo nesto zavrsiti za skidanje slika iz galerije. Na listi je, ali molim za strpljenje.

Sto se tice stadiona i nekih vecih slika, pratite facebook ovih dana. :sarajvooo
Man3
FKS U SRCU

Post by Man3 »

Ako možete da napravite kad otvorim "moje postove", da klikom na bordo loptu sa lijeve strane me "dovede" na prvi nepročitan post, isto kao kad teme otvaram preko podforuma...
I nekako malo granicu između postova jasniju napravit ako je moguće, da bude preglednji forum... :)
Mulder
FKS U SRCU

Post by Mulder »

Eh sad je mjera,opet stari klick na Header,i stvar je već završena...
Ima li iko da je zainteresiran za rad na modeliranju i kreiranju okoline za video igre (kreiranje HD textura u Photoshop CS-u,Autodesk Maya,UDK Unreal engine 3)?
Adis_Hordas_ilijas
FKS U SRCU

Post by Adis_Hordas_ilijas »

Meni i dalje ne "pamti" kad se logujem cim ugasim komp ili recimo ako u roku od sat il dva ne udjem na forum , samo mi uradi log out i moram se ponovo logovati , jel samo kod mene ovo il ima jos neko ovaj problem da se mora gotovo svaki put ponovo logovati ?
dyagn87
FKS U SRCU

Post by dyagn87 »

Adis_Hordas_ilijas wrote:Meni i dalje ne "pamti" kad se logujem cim ugasim komp ili recimo ako u roku od sat il dva ne udjem na forum , samo mi uradi log out i moram se ponovo logovati , jel samo kod mene ovo il ima jos neko ovaj problem da se mora gotovo svaki put ponovo logovati ?

I kod mene je isti slučaj ...
__________ZA SARAJEVO ŽIVIMO SAMO MI, SVI DRUGI SU PROLAZNI
Image
Faraday
FKS U SRCU

Post by Faraday »

Ako koristite 2 različita pretraživača ili ukoliko niste uključili ovu opciju: Log me on automatically each visit, to će vam se nastaviti dešavati...

Mada mislim da ste to znali i otprije :D
1946
Post Reply