8. godina FKSinfo.com - nova verzija V4
Re: 8. godina FKSinfo.com - nova verzija V4
moze li se ikako skinuti slike koseva u panorami? mrsko mi ono slikati pa rezati...
Izludi ovo logovanje...
Husref Musemić je rođen u Janji 4. jula 1961. godine. Bio je prvi strijelac FK Sarajeva šampionske 1985. godine i prvi strijelac Jugoslovenske lige. Zatim prelazi u Srbijansku Zvezdu i jos igra za Hearts i Twente.
Urekoh ga ja, i mene počelo izbacivati 
I fakat, dajte ovu panoramu sa južne prema Sjevernog tribini, ubilo se za covera

I fakat, dajte ovu panoramu sa južne prema Sjevernog tribini, ubilo se za covera

- BordoBijeli
- -----
šeher wrote:moze li se ikako skinuti slike koseva u panorami? mrsko mi ono slikati pa rezati...
Pogledas izvorni kod stranice preko browsera i otvoris sebi linkove slika koje kasnije kopiras na racunar. Tako jednostavno

BordoBijeli wrote:Pogledas izvorni kod stranice preko browsera i otvoris sebi linkove slika koje kasnije kopiras na racunar. Tako jednostavno
E j.ebi ga sad i ti, pola ljudi zna otvoriti browser i ukucati adresu i to je to, a ti im ovu višu matematiku bacio

mikiS wrote:BordoBijeli wrote:Pogledas izvorni kod stranice preko browsera i otvoris sebi linkove slika koje kasnije kopiras na racunar. Tako jednostavno
E j.ebi ga sad i ti, pola ljudi zna otvoriti browser i ukucati adresu i to je to, a ti im ovu višu matematiku bacio
Otvore sliku, pa desni klik na sliku, pogledaj elemente stranice, http://pokit.org/get/img/ce2675a5b4c31e ... a95e98.jpg dva puta kliknete na ovo označeno i kopirate link

Kleveta označava ogovaranje, omalovažavanje, vrijeđanje časti ili davanje izjave u kojima tvrdi neistine iako zna da su neistinite s ciljem stvaranja negativne slike o pojedincu.
BordoBijeli wrote:šeher wrote:moze li se ikako skinuti slike koseva u panorami? mrsko mi ono slikati pa rezati...
Pogledas izvorni kod stranice preko browsera i otvoris sebi linkove slika koje kasnije kopiras na racunar. Tako jednostavno
kao sto mikis kazes. tako jednostavno,a tako komplikovano za mnoge. zar se ne moze uraditi "view pictuer,save as..." i vozdra
Možda neće radi ovih bijednih portala da stave tako jer im uzimaju slike 

Kleveta označava ogovaranje, omalovažavanje, vrijeđanje časti ili davanje izjave u kojima tvrdi neistine iako zna da su neistinite s ciljem stvaranja negativne slike o pojedincu.
-
- FKS U SRCU
Babo kupi mi racunar da mogu na facebook 

hordas'87 wrote:Možda neće radi ovih bijednih portala da stave tako jer im uzimaju slike
Bijedni portali, dnevne novine, magazini, televizije...

Probacemo nesto zavrsiti za skidanje slika iz galerije. Na listi je, ali molim za strpljenje.
Sto se tice stadiona i nekih vecih slika, pratite facebook ovih dana.

Ako možete da napravite kad otvorim "moje postove", da klikom na bordo loptu sa lijeve strane me "dovede" na prvi nepročitan post, isto kao kad teme otvaram preko podforuma...
I nekako malo granicu između postova jasniju napravit ako je moguće, da bude preglednji forum...
I nekako malo granicu između postova jasniju napravit ako je moguće, da bude preglednji forum...

Eh sad je mjera,opet stari klick na Header,i stvar je već završena...
Ima li iko da je zainteresiran za rad na modeliranju i kreiranju okoline za video igre (kreiranje HD textura u Photoshop CS-u,Autodesk Maya,UDK Unreal engine 3)?
-
- FKS U SRCU
Meni i dalje ne "pamti" kad se logujem cim ugasim komp ili recimo ako u roku od sat il dva ne udjem na forum , samo mi uradi log out i moram se ponovo logovati , jel samo kod mene ovo il ima jos neko ovaj problem da se mora gotovo svaki put ponovo logovati ?
Adis_Hordas_ilijas wrote:Meni i dalje ne "pamti" kad se logujem cim ugasim komp ili recimo ako u roku od sat il dva ne udjem na forum , samo mi uradi log out i moram se ponovo logovati , jel samo kod mene ovo il ima jos neko ovaj problem da se mora gotovo svaki put ponovo logovati ?
I kod mene je isti slučaj ...
__________ZA SARAJEVO ŽIVIMO SAMO MI, SVI DRUGI SU PROLAZNI

Ako koristite 2 različita pretraživača ili ukoliko niste uključili ovu opciju: Log me on automatically each visit, to će vam se nastaviti dešavati...
Mada mislim da ste to znali i otprije
Mada mislim da ste to znali i otprije

1946