Forum

Pitanja i prijedlozi u vezi rada stranice. Obavijesti o stranici i forumu.
Locked
Adis_Hordas_ilijas
FKS U SRCU

Re: Forum

Post by Adis_Hordas_ilijas »

admin wrote:KRV je jedan od rijetkih koji zasluzuje objasnjenje. Banovan je (nama nimalo drag potez) upravo zbog tog prozivanja da je clan foruma strumf. U posljednje vrijeme (nekolicina je to vec osjetila na svojoj kozi) je praksa da se to prozivanje kaznjava jer, ako cemo realno, to je jedna od gorih uvreda za navijaca Sarajeva.

Ok nema problema zamolio me jos da vam ovo kopiram i prenesem :

jos samo ovo....prenesi molim te.

Kao prvo ni jedan navijac Sarajeva nema i ne postoji na forumu, gradu Sarajevu da nije znao da 4. mjesto vodi u yebenu evropu. ja tom krpelju nisam rek'o da je strumf jer se moje misljenje nije slagalo sa njegovim, sto je u pojedinim slucajevima bilo prije, ako drugacije razmisljas, odma' te zovu strumf. ja sam njega nazvao strumfom jer navijac Sarajeva zna i MORA ZNATI da se borimo za evropu, a svi drugi koji MRZE Sarajevo a clanovi su ovog foruma to NEMORAJU znati.
JA razumijem i shvatam da je najveca uvreda za NAVIJACA SARAJEVA kad ga zoves vaginom plavom ili strumfom, i da je to uvedeno od administracije jer cim ne razmisljas isto, pojedinci su poceli nazivati strumfovima, ali u mom slucaju to nije. jer taj "ubaceni elemenat" nije navijac SARAJEVA, tako da to i nije uvreda za njega, jer SVAKI navijac SARAJEVA, ALI BAS SVAKI, zna da 4. mjesto na tabeli vodi u Evropu!

Velika je razlika nekoga !!!!!!!!
pOZz
Gargamel himself
Gargamel himself

Post by pOZz »

Čovjek je dijasporac.

I prenesi mu da nekad prelista postove određenog člana, pa tek da onda optužuje nekog je li štrumf ili nije.
Do nekih boljih vremena...
Adis_Hordas_ilijas
FKS U SRCU

Post by Adis_Hordas_ilijas »

pOZz wrote:Čovjek je dijasporac.

I prenesi mu da nekad prelista postove određenog člana, pa tek da onda optužuje nekog je li štrumf ili nije.

Evo jos i ovo me zamolio da prenesem :)

Evo prenesi ovo....
pOZz-e, ako mislis na onog starca, znam da je dijasporac i znam da je iz Detroita, ali ja nisam ban dobio zbog njega, iako je rekao da su mi dragi i Listica i Slavija i da ih stavljam sa VELIKIM slovima, sto je meni veca uvreda nego da mi je neko reko da sam strumf (KAD SI SE VEC TOGA DOTAK'O, sto onda i njega niste banovali)????, nego zbog nekog ko zivi u Sarajevu a ne zna da 4. mjesto na tabeli vodi FKS u Evropu. Izvini, ali ako je tako, da NAVIJAC FUDBALSKOG KLUBA SARAJEVO, clan ovog foruma, nezna da 4. mjesto vodi u Evropu a o tome se prica na OVOM fotumu najmanje 3-4 sedmice, onda ocigledno da taj isti nije navijac SARAJEVA. Logicno????

Pitaj nekog na slobodnim temama da mi posudi nick i password, samo da citam, necu nista pisati....poludicu u petak nemam gdje pratiti hocemo li dobiti licencu ili ne....
pOZz
Gargamel himself
Gargamel himself

Post by pOZz »

Adis_Hordas_ilijas wrote:Pitaj nekog na slobodnim temama da mi posudi nick i password, samo da citam, necu nista pisati....poludicu u petak nemam gdje pratiti hocemo li dobiti licencu ili ne....

:lol

Nema ništa, kazna se mora odraditi na fer i korektan način. :D

Ove poruke mogu vidjeti gosti, pa tako i on, a nek' replicira ako mu nešto nije jasno kad se vrati iz Banovića. Čovjek zbog kojeg si dobio ban ne živi u Sarajevu, dijasporac je k'o i ti, ali je očigledno bio manje aktivan u posljednje vrijeme.
Do nekih boljih vremena...
admin
Site Admin

Post by admin »

Adis_Hordas_ilijas wrote:
pOZz wrote:Čovjek je dijasporac.

Evo jos i ovo me zamolio da prenesem :)

Evo prenesi ovo....
pOZz-e, ako mislis na onog starca, znam da je dijasporac i znam da je iz Detroita, ali ja nisam ban dobio zbog njega, iako je rekao da su mi dragi i Listica i Slavija i da ih stavljam sa VELIKIM slovima, sto je meni veca uvreda nego da mi je neko reko da sam strumf (KAD SI SE VEC TOGA DOTAK'O, sto onda i njega niste banovali)????, nego zbog nekog ko zivi u Sarajevu a ne zna da 4. mjesto na tabeli vodi FKS u Evropu. Izvini, ali ako je tako, da NAVIJAC FUDBALSKOG KLUBA SARAJEVO, clan ovog foruma, nezna da 4. mjesto vodi u Evropu a o tome se prica na OVOM fotumu najmanje 3-4 sedmice, onda ocigledno da taj isti nije navijac SARAJEVA. Logicno????

Pitaj nekog na slobodnim temama da mi posudi nick i password, samo da citam, necu nista pisati....poludicu u petak nemam gdje pratiti hocemo li dobiti licencu ili ne....

Dobio je ban zbog clana pod nickom "ahmiiic".

KRV wrote:Ide u 3 pichke lijepe materine eto gdje ide....neznam samo kako se nakotiste ovdje na ovom forumu....idite na svoj forum MRS odavde vagine sugave......MRS VAGINO ODAVDE! I ti i SVI VI koji postavljate ova provokativna pitanja!

To je taj post. Taj isti clan je takodjer dijasporac i iz njegovih prijasnjih postova se moglo fino vidjeti da nije pripadnik onih "anamo".

Nadam se da smo zavrsili.
hordas'87
FKS U SRCU

Post by hordas'87 »

Spammer se nakačio nekakve satove prodaje.
Kleveta označava ogovaranje, omalovažavanje, vrijeđanje časti ili davanje izjave u kojima tvrdi neistine iako zna da su neistinite s ciljem stvaranja negativne slike o pojedincu.
Denis!
Disciplinska komisija
Disciplinska komisija

Post by Denis! »

hordas'87 wrote:Spammer se nakačio nekakve satove prodaje.

Rijeseno.
Vedran Puljić
hordas'87
FKS U SRCU

Post by hordas'87 »

Opet :D
Kleveta označava ogovaranje, omalovažavanje, vrijeđanje časti ili davanje izjave u kojima tvrdi neistine iako zna da su neistinite s ciljem stvaranja negativne slike o pojedincu.
Kicoš
FKS U SRCU

Post by Kicoš »

Ja sam pokušao prijaviti sve postove, ali nemoguća misija ipak.

Image
BordoHM
FKS U SRCU

Post by BordoHM »

Image

dukang, dukang :cekic
Asim Ferhatović Hase: "Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati."
zigson
Abd Ibraković

Post by zigson »

ma strumf neki :D
Grb sto kuca, umjesto srca u nasim grudima...
emir44
FKS U SRCU

Post by emir44 »

hordemalta wrote:
zigson wrote:ma strumf neki :D

Ma jok ba KRV je ovo ili neko od graha nije mogao spavati pa spamao svu noć :D

KRV garant..... :djavo
hitman
Nermin tips!

Post by hitman »

De uvedite i neko pravilo za ovo bacanje "kostiju". Grahdzija i Louisville to vjecito rade i uvijek neko drugi najebe zbog njih.
ALLI
FKS U SRCU

Post by ALLI »

hordemalta wrote:Evo već drugi dan mi se dešava da moram resetovati šifru i tražiti novu. Prvi put sam mislio da je do mene drugi put već nije slučajno :D Ako ima neki savjet ili šta već i je li se to ikome desilo još ?

Pa neka ti admini provjere tvoj log file. Mozda je neko pokusao da skonta kojoj ti struji pripadas :).
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ - PULJA 1985-2009

Bijeda je karakterna osobina.
Kicoš
FKS U SRCU

Post by Kicoš »

Znam da je rad administracije u domenu tabu teme, i da se isti ne smije komentarisati, ali po cijenu bana ja vam moram reći što mislim.
Dragi momci, mene i Belmina ste banovali radi "međusobnog prepucavanja i začatavanja teme". Ok, poštujem, iako smo razmijenili po dva posta, ali ponavljam poštujem. Ako je ona naša prepiska bila začatavanje teme i prepucavanje, onda me baš interesuje šta je ovo današnje na temi Rad uprave, i kako ovo komentarišete i pod šta ovo svrstavate? Imate privilegovane članove, kojima se gleda kroz prste, i koji se banuju (ako se banuju) i zaštite po sistemu "nemoj ništa pisati, radi ostalih, da misle da si banovan". Opet i to je vaše pravo. Ono što vam zamjeram jeste demontracija online sile na pogrešan način. Nisam bitan ja, nikoga od forumaša ne prozivam lično, nisu oni krivi, ali nećete nikada na taj način doći do kvaliteta diskusije koju želite. Znam da ste skroz regularni momci, da dajete maksimum, ali potrudite se da to sprovedete na neki drugi način. Znate i sami da ovaj forum je na lošem glasu radi klinaca i online freakova, koji su isfrustrirani na sve i svašta, ali to nije opravdanje za dvostruke aršine. Ja sam po registraciji novi član, ali sam tu od samog početka (čitao sa drugog nicka), kako ovog tako i hz.org, pa i hz.ba foruma, stariji sam dosta od vas, i sigurno vam želim dobro, jer stvarno smatram da ste iskreni i dobri momci. Ponavljam, ovo nije način. Možete me sada banovati, ili sankcionisati, ali to nije rješenje. Brišite postove, napravite grupu "čitači" u kojoj će očigledno nezreli i nedorasli moći samo čitati, bez da mogu pisati, ili nešto treće, ali ovo ne ide ovako.
Svako dobro, i puno sreće.
Adio.

ps
Smaja, Farre, Semir, Bilbo, Vela Havle, Vrbanjusa... i par ostalih nickova (da ne nabrajam, nekoga bi mogao izostaviti) su primjer diskusije i toka rasprave, ali koji se nažalost gube usljed ludila koje vlada.
Reagujte, ali reagujte kako valja :namiguje
Locked