admin wrote:KRV je jedan od rijetkih koji zasluzuje objasnjenje. Banovan je (nama nimalo drag potez) upravo zbog tog prozivanja da je clan foruma strumf. U posljednje vrijeme (nekolicina je to vec osjetila na svojoj kozi) je praksa da se to prozivanje kaznjava jer, ako cemo realno, to je jedna od gorih uvreda za navijaca Sarajeva.
Ok nema problema zamolio me jos da vam ovo kopiram i prenesem :
jos samo ovo....prenesi molim te.
Kao prvo ni jedan navijac Sarajeva nema i ne postoji na forumu, gradu Sarajevu da nije znao da 4. mjesto vodi u yebenu evropu. ja tom krpelju nisam rek'o da je strumf jer se moje misljenje nije slagalo sa njegovim, sto je u pojedinim slucajevima bilo prije, ako drugacije razmisljas, odma' te zovu strumf. ja sam njega nazvao strumfom jer navijac Sarajeva zna i MORA ZNATI da se borimo za evropu, a svi drugi koji MRZE Sarajevo a clanovi su ovog foruma to NEMORAJU znati.
JA razumijem i shvatam da je najveca uvreda za NAVIJACA SARAJEVA kad ga zoves vaginom plavom ili strumfom, i da je to uvedeno od administracije jer cim ne razmisljas isto, pojedinci su poceli nazivati strumfovima, ali u mom slucaju to nije. jer taj "ubaceni elemenat" nije navijac SARAJEVA, tako da to i nije uvreda za njega, jer SVAKI navijac SARAJEVA, ALI BAS SVAKI, zna da 4. mjesto na tabeli vodi u Evropu!
Velika je razlika nekoga !!!!!!!!