Forum
Re: Forum
Naucite ba vec jednom kad kritikujete igrace da to radite na civilizovan nacin. Bez tih izraza "karina, debil, levat, ******, kurac". Naucite da to sto niste vidjeli upozorenje vas ne opravdava i prvi ja cu napasti i Brojeve i Krveta sto su vas banovali. I ne znam sto se zalite uopste, realno vas i malo banuju koliko bi trebalo i koliko krsite pravila. Puno vam svima, bez izuzetka, gledaju kroz prste. Nesto sto ja recimo ne bih. I bruku puta mi je doslo da i sam banujem, ali pokusavam da se ne mijesam ljudima, jer znam koliko je ovo zajebano raditi i koliko je tesko drzati kriterij kad je jedna osoba, a ne dvije, tri, cetiri koje to rade.
Jedina opravdana zamjerka je ovdje bila na nacin komunikacije od strane Brojeva i to se nadam da ce popraviti u buducnosti.
Jedina opravdana zamjerka je ovdje bila na nacin komunikacije od strane Brojeva i to se nadam da ce popraviti u buducnosti.
Vedran Puljić
Apocal wrote:Dokle ce se iznosenje misljenja koje ne odgovara vecini nazivati pljuvanjem a vi to dozvoljavati?
Kad bude pisalo u pravilima da ti se ne smije govoriti da si pesimista, pljuvac ili nesto trece

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
MCMXLVI wrote:Apocal wrote:Dokle ce se iznosenje misljenja koje ne odgovara vecini nazivati pljuvanjem a vi to dozvoljavati?
Kad bude pisalo u pravilima da ti se ne smije govoriti da si pesimista, pljuvac ili nesto trece
Posteno.
1946
MCMXLVI wrote:Apocal wrote:Dokle ce se iznosenje misljenja koje ne odgovara vecini nazivati pljuvanjem a vi to dozvoljavati?
A ti kontas imas admina pa mozes glumit nesto, vakat je da se ponasas kao i ostali koji su admini.
kaBre87 wrote:MCMXLVI wrote:Apocal wrote:Dokle ce se iznosenje misljenja koje ne odgovara vecini nazivati pljuvanjem a vi to dozvoljavati?
A ti kontas imas admina pa mozes glumit nesto, vakat je da se ponasas kao i ostali koji su admini.
Citiro sam njega, post na mjestu, momak se slozio?
Imam moderatora, znaci banovat cu redom ko bude krsio pravila. To sto sam moderator ne znaci da cu ja izbjegavati rasprave i prepirku, naprotiv ucestvovat cu u svemu kao i ostali forumasi. Ako ti se ne svidjaju moji postovi imas opciju add foe. Ja cu da 'glumim' i pisem sta mi je cejf isto ko i svi ostali a kad prekrsim pravila evo momaka koji imaju vece ovlasti pa cu i ja odmorit. Zivio

- Hz_Fojnica
- Referent za rodne listove
KRVe živ ti meni bio,al igrač sa brojem #7 ili ti Haris Duljevic je još uvijek igrač FK Sarajeva.
Bar večeras do 24:00.
Bar večeras do 24:00.
- Hz_Fojnica
- Referent za rodne listove

Do mene onda

Da te reko nije prenijelo?
Imam moderatora, znaci banovat cu redom ko bude krsio pravila. To sto sam moderator ne znaci da cu ja izbjegavati rasprave i prepirku, naprotiv ucestvovat cu u svemu kao i ostali forumasi. Ako ti se ne svidjaju moji postovi imas opciju add foe. Ja cu da 'glumim' i pisem sta mi je cejf isto ko i svi ostali a kad prekrsim pravila evo momaka koji imaju vece ovlasti pa cu i ja odmorit. Zivio
[/quote]
Najveca laz foruma ali bitno se praviti slijep.

Najveca laz foruma ali bitno se praviti slijep.