Forum

Pitanja i prijedlozi u vezi rada stranice. Obavijesti o stranici i forumu.
Locked
Denis!
Disciplinska komisija
Disciplinska komisija

Re: Forum

Post by Denis! »

Naucite ba vec jednom kad kritikujete igrace da to radite na civilizovan nacin. Bez tih izraza "karina, debil, levat, ******, kurac". Naucite da to sto niste vidjeli upozorenje vas ne opravdava i prvi ja cu napasti i Brojeve i Krveta sto su vas banovali. I ne znam sto se zalite uopste, realno vas i malo banuju koliko bi trebalo i koliko krsite pravila. Puno vam svima, bez izuzetka, gledaju kroz prste. Nesto sto ja recimo ne bih. I bruku puta mi je doslo da i sam banujem, ali pokusavam da se ne mijesam ljudima, jer znam koliko je ovo zajebano raditi i koliko je tesko drzati kriterij kad je jedna osoba, a ne dvije, tri, cetiri koje to rade.

Jedina opravdana zamjerka je ovdje bila na nacin komunikacije od strane Brojeva i to se nadam da ce popraviti u buducnosti.
Vedran Puljić
Apocal
Frajer UDBA

Post by Apocal »

Dokle ce se iznosenje misljenja koje ne odgovara vecini nazivati pljuvanjem a vi to dozvoljavati?
1946
pOZz
Gargamel himself
Gargamel himself

Post by pOZz »

Apocale, kad je bilo drugačije?

Našem narodu je najteže istini pogledati u oči i to se neće zadugo promijeniti.
Do nekih boljih vremena...
MCMXLVI
FKS U SRCU

Post by MCMXLVI »

Apocal wrote:Dokle ce se iznosenje misljenja koje ne odgovara vecini nazivati pljuvanjem a vi to dozvoljavati?

Kad bude pisalo u pravilima da ti se ne smije govoriti da si pesimista, pljuvac ili nesto trece :D

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Apocal
Frajer UDBA

Post by Apocal »

MCMXLVI wrote:
Apocal wrote:Dokle ce se iznosenje misljenja koje ne odgovara vecini nazivati pljuvanjem a vi to dozvoljavati?

Kad bude pisalo u pravilima da ti se ne smije govoriti da si pesimista, pljuvac ili nesto trece :D

Posteno.
1946
kaBre87
FKS U SRCU

Post by kaBre87 »

MCMXLVI wrote:

A ti kontas imas admina pa mozes glumit nesto, vakat je da se ponasas kao i ostali koji su admini.
MCMXLVI
FKS U SRCU

Post by MCMXLVI »

kaBre87 wrote:
MCMXLVI wrote:

A ti kontas imas admina pa mozes glumit nesto, vakat je da se ponasas kao i ostali koji su admini.

Citiro sam njega, post na mjestu, momak se slozio?

Imam moderatora, znaci banovat cu redom ko bude krsio pravila. To sto sam moderator ne znaci da cu ja izbjegavati rasprave i prepirku, naprotiv ucestvovat cu u svemu kao i ostali forumasi. Ako ti se ne svidjaju moji postovi imas opciju add foe. Ja cu da 'glumim' i pisem sta mi je cejf isto ko i svi ostali a kad prekrsim pravila evo momaka koji imaju vece ovlasti pa cu i ja odmorit. Zivio :D
Hz_Fojnica
Referent za rodne listove

Post by Hz_Fojnica »

KRVe živ ti meni bio,al igrač sa brojem #7 ili ti Haris Duljevic je još uvijek igrač FK Sarajeva.
Bar večeras do 24:00.
KRV
FKS U SRCU

Post by KRV »

Rijec je bila o onoj ublehi sto je igrac nekog Grckog tima :nazdravi
MI SMO DIVOVI!
Hz_Fojnica
Referent za rodne listove

Post by Hz_Fojnica »

:DA:

Do mene onda :)

Da te reko nije prenijelo?
KRV
FKS U SRCU

Post by KRV »

Nije jos.....do sutra, onda cu mu se sjetiti komplet familije.....po pravilima foruma....bivsi igrac :tuca
MI SMO DIVOVI!
Jux071
FKS U SRCU

Post by Jux071 »

Igrac sa brojem 7 je Crnkic ;)

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
...let's bow our heads and let the trumpets blow...
Semir!
-----
-----

Post by Semir! »

Igrac sa brojem 7 je Safet Susic :)
Merso oprosti !!!
KRV
FKS U SRCU

Post by KRV »

:kruzi

Ne spamajte :P

Prica je bila o bivsem igracu sa brojem 7, koji je clan nekog tima u Grckoj. O njemu se razvezala prica na temi Igracki Kadar FK Sarajeva........ :nazdravi
MI SMO DIVOVI!
Krajina
FKS U SRCU

Post by Krajina »

Imam moderatora, znaci banovat cu redom ko bude krsio pravila. To sto sam moderator ne znaci da cu ja izbjegavati rasprave i prepirku, naprotiv ucestvovat cu u svemu kao i ostali forumasi. Ako ti se ne svidjaju moji postovi imas opciju add foe. Ja cu da 'glumim' i pisem sta mi je cejf isto ko i svi ostali a kad prekrsim pravila evo momaka koji imaju vece ovlasti pa cu i ja odmorit. Zivio :D[/quote]

Najveca laz foruma ali bitno se praviti slijep.
Locked