Forum

Pitanja i prijedlozi u vezi rada stranice. Obavijesti o stranici i forumu.
Locked
VEDOpitar
FKS U SRCU

Re: Forum

Post by VEDOpitar »

U vezi ovoga..

Apocal wrote:Taj pristup kakav ti imas prema ostalim forumasima je sve samo ne profesionalizam. Puko filozofiranje i citanje postova sa lisicama i pendrekom u rukama.
Sent from my iPhone using Tapatalk

Budimo realni, previse se spamaju teme.Ne izdvajam nikoga (ni sebe) i treba to regulisati.Ima raje koja ima vremena tek da prelista stranicu dvije, a zatekne nase gluposti.
MCMXLVI
FKS U SRCU

Post by MCMXLVI »

Hvala Vedo :D

Dakle ja ne filozofiram kao sto rece Apocal, imam vremena vise od ove prve postave infa i zaduzen sam da radim ono sto oni ne stizu. Tako se mozda stice utisak da sam ja neki dzelat ovdje koji samo refresha teme i ceka da banuje... Dobro znate da je nedavno bio susni period kad nije bilo banova duze vrijeme a realno razloga je bilo. Samo Bog zna koliko se puta zmirilo tokom ove sezone dok su se pravila krsila, od psovanja poslije sirokog pa do spama i offtopica. Evo imate i iznad mog i vedinog posta ljude koji se zale a vjerujem da ih je takvih dosta koji samo prevrnu ocima i ugase forum jer im je mrsko citati nase gluposti ili nemaju vremena.

KRV vam je "ispamo" sve teme s onim obavjestenjem da cemo poceti sankcionisati, pozivam vas da zajedno poboljsamo kvalitet foruma, suzdrzite se od offtopica, spama, kacenja postova sa jednim smajlijem i psovanja prije svega (ovu sezonu sam 10 puta "vago" kad cu primjenjivat pravila a kada ne jer mi je bilo zao raje ali eto da znate da narednu sezonu nema pardona, kad mogu ja da se suzdrzim mozete i vi).
AragornX
FKS U SRCU

Post by AragornX »

Kaze vam onaj amidzic da obratite paznju na moje ponasanje :(
Predstavljam ogroman problem ovom plenumu :(
Zauvijek u svojim srcima, brata cuva bordo armija.
VEDOpitar
FKS U SRCU

Post by VEDOpitar »

Zahvalite se KRVu danas ako vas ne banuje redom sviju.Tema potencijalni transferi, a tamo se pise o navijacima i kakvi su, o upravi, o Sabrini, o Faruku, o tome da li je ovaj forum bitan ili nebitan, o prijetnjama, o menadzerima... da ne idem dalje.

Cim prelazni rok dodje (formalno jos nije?) ona tema se pretvara u haos.Zasto?
Galatasaray
FKS U SRCU

Post by Galatasaray »

Zbog pretjerane kuknjave pojedinaca.
MCMXLVI
FKS U SRCU

Post by MCMXLVI »

AragornX wrote:Kaze vam onaj amidzic da obratite paznju na moje ponasanje :(
Predstavljam ogroman problem ovom plenumu :(

dohakat ce vama offtopic svima :)

Poruka amidzi i ostalima koji misle kao on, nema nikakvog amnestiranja, ako si drug semiru, denisu petom desetom meni nisi. Ako si drug meni nisi KRVu ili nekom drugom (nije da nisam banovo svoje drugove ali eto razumijemo se :D)

Uzivajte :DA:
VEDOpitar
FKS U SRCU

Post by VEDOpitar »

Opet ce vam se obojica zaliti da su banovi selektivni, jer jesu.Ako se ne varam, cak ih je KRV upozorio i stali su.Citav dan se ta tema spama i nakon upozorenja administracije.
MCMXLVI
FKS U SRCU

Post by MCMXLVI »

VEDOpitar wrote:Opet ce vam se obojica zaliti da su banovi selektivni, jer jesu.Ako se ne varam, cak ih je KRV upozorio i stali su.Citav dan se ta tema spama i nakon upozorenja administracije.

e cuj selektivni
VEDOpitar
FKS U SRCU

Post by VEDOpitar »

Ma ne izvini, samo dva covjeka spamaju forum. :DA:
MCMXLVI
FKS U SRCU

Post by MCMXLVI »

VEDOpitar wrote:Ma ne izvini, samo dva covjeka spamaju forum. :DA:

Polako drug, fino je objasnjeno kako ce se sankcionisati i ja te molim da ubuduce ovaj dio vise ne komentarises, na rijec selektivni se ospem. Znaci 'pokretaci' offtopica ce biti sankcionisani, ostalima ce postovi biti obrisani (danas nisu jer sam se kasno prikljucio i ima ih hiljadu). Da su sankcionisani svi sa one teme bilo bi 10 banova a ovako su sankcionisana dvojica koja su se najvise isticala. Tarpi je otvorio sezonu ako se ne varam, sad ova dvojica i polako ce sve doci na svoje. Nemojte se vi sekirati oko toga vec gledajte gdje pisete i sta pisete :DA:
Adis_Hordas_ilijas
FKS U SRCU

Post by Adis_Hordas_ilijas »

Nemojte se vise z... oko foruma ..... jarane dan bez foruma ko bez polnog organa :D navikne cojek :D :sarajvooo
Manjerka
FKS U SRCU

Post by Manjerka »

Adis_Hordas_ilijas wrote:Nemojte se vise z... oko foruma ..... jarane dan bez foruma ko bez polnog organa :D navikne cojek :D :sarajvooo

Ko osunećen babe mi :D
Adis_Hordas_ilijas
FKS U SRCU

Manjerka wrote:
Adis_Hordas_ilijas wrote:Nemojte se vise z... oko foruma ..... jarane dan bez foruma ko bez polnog organa :D navikne cojek :D :sarajvooo

Ko osunećen babe mi :D

Jel istina kad su te osunetili od kozice sto je ostalo napravili dva kaputa kozni kais i novcanik ? :D
MCMXLVI
FKS U SRCU

Post by MCMXLVI »

Falili ste, volim vas sve :ashamed
Adis_Hordas_ilijas
FKS U SRCU

MCMXLVI wrote:Falili ste, volim vas sve :ashamed

Nedostajes .... aw aw aw .... dodji ...... :D
Locked