Forum

Pitanja i prijedlozi u vezi rada stranice. Obavijesti o stranici i forumu.
Locked
Makedonac
FKS U SRCU

Forum

Post by Makedonac »

Lakse vam je da napisite u dnu posta :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
KRV
FKS U SRCU

Re: Forum

Post by KRV »

@swopper i ostali koji prozivaju pOZz-a i mene za nas rad, jel vi fakat mislite da mi visimo na ovom cudu i dan i noc????

Svi, znaci i ti i peti i deseti, mozete pomoci prijavljivanjima postova.....i onda kad dodjemo, odlucicemo jeli komentar za ban-a ili nije.

Banalan primjer je zadnjih 4-5 dana, ja sam ovdje uletio na 10-20 minuta 2-3 puta, uletio na 2 topica, KLADIONICA :djavo i igracki kadar, da vidim ko je bivsi ili novi igrac i to je to.

Takodjer, necu biti ovdje iduca 3-4 dana od kasno cetvrtka do nedjelje (da ne pozivate na banove).....pOZz-e brate, nek ti je bog dragi na pomoci.

Ja licno nemam vremena da budem ovdje svaki dan po 24h.......neki od vas ocigledno imaju. Takodjer, ne citam sve teme, samo one koje me interesuju.....pokusajte i tom metodom, lakse ce vam biti......

Opustite se, uzivajte i ponekad procitajte svoj post prije nego da postavite, ali isto tako, procitajte i nick koji ga je napisao.....i samo lagano ga preskocite......lakse ce vam biti.....ovo su sve dobronamjerni savjeti i prijedlozi. :nazdravi
MI SMO DIVOVI!
KRV
FKS U SRCU

Post by KRV »

Makedonac wrote:Lakse vam je da napisite u dnu posta :)

Sto ti je iskusan forumas :slavlje4

@belmin i Fare
Mozete u potpisu napisati ime, prezime, adresu, broj telefon, sta god hocete...... :nazdravi
MI SMO DIVOVI!
Delboy
FKS U SRCU

Post by Delboy »

ja sam vec jednom javno Pozzu predlagao da meni da da budem admin ovdje, svakako imam slobodnog vremena, uveo bih takvu diktaturu da bi i na temi 'O svemu pomalo' pazili sta pisu, al dobro ocito ste vi vise za demokratiju :D
He who dares, wins !
KRV
FKS U SRCU

Post by KRV »

Nije ni to rjesenje Delboy, vjeruj mi....ovdje smo svi zbog Sarajeva, tako bi se trebali i ponasati.....i postovati jedni druge.

Samo sabura.....i nemojte se paliti i svadjati sa svakim, za licne prepirke imate PM pa tamo do mile volje raspravljajte i svadjajte se......postedite nas ovdje zivota vam :nazdravi
MI SMO DIVOVI!
Delboy
FKS U SRCU

Post by Delboy »

trebali je kljucna rijec i nesto sto se uopste na ovom forumu ne postuje, ako neko ima drugacije misljenje odmah se napada i slicno, ne daj Boze da je dopusteno ovdje pisati o vjeri ili politici, mislim da bi dogovarali tuce :lol ... ali dobro necu se ja mijesati u rad administratora, vi imate stav kakav imate i radite onako kako vi mislite da treba
He who dares, wins !
kaBre87
FKS U SRCU

Post by kaBre87 »

Daj ba ne moze se u zadnjih par dana nista normalno procitat ni na jednoj temi, pogotovo na rad uprave.
Manjerka
FKS U SRCU

Post by Manjerka »

@Denise , gasi forum.Ocigledno da svi mi ovdje nemamo gdje frustacije lijeciti.
mikiS
Кобре Дабре! Ко бре? Да бре!

Post by mikiS »

Ja dobre emisije :D
Manjerka
FKS U SRCU

Post by Manjerka »

mikiS wrote:Ja dobre emisije :D

Zajebali smo i studio 99
pOZz
Gargamel himself
Gargamel himself

Post by pOZz »

Kao što reče @KRV, naš hljeb nije na FKSinfo forumu već na drugom mjestu.

Moj generalno problem, u vezi ove priče, je što nisam đubre, ali ja sam toga svjestan i neću odustati. Ja ne mogu banovati svoje drugove sa tribine samo zato što npr. @Apocal kaže kako Klub nije platio hosting te je stranica pala. On je to rekao na bazi toga što su se slične stvari dešavale i sa našom stranicom, a u pitanju je bio neplaćen hosting na vrijeme.

@Fare_93
Da sam na tvom mjestu, mene bi bilo stid uopšte ući na forum, a kamoli pisati na njemu posebno na ovoj temi. Znaš ti vrlo dobro o čemu je riječ. Ono što si ti izrek'o na moj račun je TROVANJE i na svakom drugom forumu sličnog tipa bi ti to bile posljednje riječi. Ne kažem da nema ovakvih elemenata na forumu, ima članova koji pišu iz interesa, ali ja na svaki mogući način pokušavam da ih spriječim u tome.

@swoper
Bit ću otvoren. Glavni problem cijele priče je vrijeme koje je došlo, a ispostavilo se da smo ga silno čekali. Generalno za Klub to je nešto najbolje što se dogodilo u poslijeratnoj historiji, ali ima jedna veoma bitna caka - kad se borilo za to i prije pisalo na forumu, imali smo zajedničkog neprijatelja u Klubu koji je preko nekolicine forumaša pokušavao da odbrani tadašnje lopove. Nisu tad imali nikakve šanse, jer smo mi navijači bili složni u borbi protiv njih. Da li se sjećaš stanja na forumu kada je isti morao biti zatvaran, jer se pisalo sve i svašta? Moraš se toga sjetiti. Međutim,
šta se dešava u međuvremenu? Dobar dio navijača ulazi u strukture Kluba i oko njega, tako da se situacija znatno mijenja. Oni koji su pisali protiv raznih uprava, prelaze u stanje pozicije i sigurno da na dešavanja u Klubu gledaju drugim očima nego oni koji su ovdje svaki dan i kojih nema u pričama oko. Dosta njih se povuk'o i ne pišu, a prije su bili simbol opozicije vladajućim strukturama Kluba. Nije njihovo povlačenje prouzročilo haos na forumu, jer je taj haos bio znatno veći prije kada se ovdje bukvalno vodila bespoštedna borba mnogih struja. Nemam ništa protiv bilo koga, čak mi je drago i normalno da su određeni naši ljudi unutra, ali moramo realno gledati na stvari. Glupo je da se njihovo nepisanje stavlja na dušu foruma, a porivi i motivi su krajnje drugačiji. Kažem, ja to poštujem.

@belmin
Kad si me već doveo do ovoga, budimo konkretni, otvoreni i precizni. Da li je tvoj prijašnji nick bio BHMUSLIMAN?
Do nekih boljih vremena...
belmin
FKS U SRCU

Post by belmin »

Da,pisali ja i drug sa njega ...eto ti otvoreno,konkretno i precizno :nazdravi a sad uradi ono za sta te molim ima mjesec i vise :cool
Dzevad Gazibara Đeša
nidze07
FKS U SRCU

Post by nidze07 »

@pOOz-e, pravila foruma moraju da vaze za sve i svakoga. Drugarstvo po strani, forum po strani. Zbog toga sto ti je neko drug on moze pisati sta hoce bez ikakve kazne pri krsenju pravila?

Ispravi me ako sam pogresno protumacio.
belmin
FKS U SRCU

Post by belmin »

nidze07 wrote:@pOOz-e, pravila foruma moraju da vaze za sve i svakoga. Drugarstvo po strani, forum po strani. Zbog toga sto ti je neko drug on moze pisati sta hoce bez ikakve kazne pri krsenju pravila?

Nije mi drug,ne znam kako izgleda frajer...jos jedna glupost u nizu :ples
Dzevad Gazibara Đeša
nidze07
FKS U SRCU

Post by nidze07 »

belmin wrote:
nidze07 wrote:@pOOz-e, pravila foruma moraju da vaze za sve i svakoga. Drugarstvo po strani, forum po strani. Zbog toga sto ti je neko drug on moze pisati sta hoce bez ikakve kazne pri krsenju pravila?

Nije mi drug,ne znam kako izgleda frajer...jos jedna glupost u nizu :ples

Belmine, nisam imenovao nikoga pogotovo ne tebe. Zaobidji me, molim te.
Locked