Jux071 wrote:Apocal wrote:I jos jedna stvar, na forumu je bilo najmanje kriticara i najvise euforije u eri Blekica. Kad je mejdan pisao protiv Blekica i da nema plata jebalo mu se sve redom. Na kraju ispade da su to bili mracni dani za nas klub.
Ne voli niko da cita ruzne stvari o necemu sto voli, cesto smo zatvarali oci pred nekim stvarima i pravili se da ih nema, pa smo skoro dotakli dno... Ljudi koji hoce da vide tvoj ili neciji drugi post kao normalnu kritiku vidjece ga tako, moze se iz vecine postova razluciti sta je pisano iz dobre namjere a sta je maliciozno, konstruktivne kritike i primjedbe trebaju, i mi navijaci mozemo da kritikujemo cijene karata, otvaranje jedne kapije na najvecoj tribini, nemogucnost sjedenja na nekom dijelu tribine, fan shop i sta ti ja znam, ali nije nase da odredjujemo koga treba kazniti i koliko, koga dovesti i slicno... vidim sad da su ljudi zakrvili oko igraca koji se nikad nije povezivao sa nama, eto dokle prica ide. Meni se Simeunovic kao igrac ne svidja ali je potpisao i sretno mu, nemam ja sta sad pisati da je nepotreban i slicno kad to ne pije vode, takve stvari mogu ostaviti za sebe. Neka tebe s rajom.
Ne voli niko citati nista negativno o Sarajevu ali ovo je forum gdje se okupljaju navijaci Sarajeva i treba pisati o losim stvarima ako ih ima. Koliko se puta napisalo za otvaranje jedne polukapije kroz koju mi sa zapada izlazimo na kant? Koliko god mi to pisali oni i dalje otvaraju tu polukapiju. Zar to nije tjeranje inata i neka kurcobolja?
Cijene karti su smijesne, zadnji moj post koji se vezao za kontekst cijene karti je bilo prije Lecha. Od tad smo odigrali nekih 20-ak utakmica nisam nijednom komentarisao cijenu ulaznica. Oko Fan Shopa treba pisati iz minute u minutu, jer gdje to ima u svijetu da se privatnik bogati preko ledja FKS. Tan je morao dati svoju lovu da bi se nesto pitao i da bi mogao imati neki profit iz kluba a ovi dobise veliki broj kupaca koje koriste na racun ljubavi prema FKS. I sam sam kupovao u Fan Shopu ali vise necu i ne zelim dok se nesto ne promijeni. Prvo sto od toga Sarajevo nema nista, drugo sto je kvalitet za kurac.
Ovo oko igraca ne vidim problem, ne znam sto je problem ako su navijaci nezadovoljni dovodjenjem konkretno evo Denija Simeunovica. Prvo sto smo prerasli tog igraca, bolje smo dovodili kad nismo imali za marke. Nema nase papire, nije igrao godinu dana.