chizaa wrote:Koji Puzza ?
*namjerno napisao ovako*
Onaj sto ti ga zguza

chizaa wrote:Koji Puzza ?
*namjerno napisao ovako*
KRV wrote:AragornX wrote: Kuci materi pa kmeciAragornX wrote:ned.hz wrote:Al' zato ih pun forum. Šteta što talenti propadaju na internetu...
Vjerujem da ces biti zanimljiviji od ovog debila iznad
7 dana ban - vrijedjanje drugog clana foruma njegove porodice
VEDOpitar wrote:Pali se svake hefte haman.. ja kad sam vidio sta si napisao, ja sam mislio da je nesto drugo bilo.Nema potrebe pricati o ucescu u ovome ili onome, pravila su pravila i trebaju biti ista za sve.I medju tim "divljacima" koje si tako nazvao ima ljudi koji su dali mnogo za ovo ili za ono.Nema potrebe ih tako nazivati na nasem forumu.Mogao si proci s opomenom ili 7 dana, za ostalo se nema sta reci.
mikiS wrote:VEDOpitar wrote:Pali se svake hefte haman.. ja kad sam vidio sta si napisao, ja sam mislio da je nesto drugo bilo.Nema potrebe pricati o ucescu u ovome ili onome, pravila su pravila i trebaju biti ista za sve.I medju tim "divljacima" koje si tako nazvao ima ljudi koji su dali mnogo za ovo ili za ono.Nema potrebe ih tako nazivati na nasem forumu.Mogao si proci s opomenom ili 7 dana, za ostalo se nema sta reci.
Pa kako se mogu onda bivši i sadašnji radnici u Klubu nazivati svakakvim imenima? Što to možeš reći da u Klubu rade debili, a ne možeš reći da su navijači divljaci? Strah od nekog s tribine? Baho je upravu 100% i nepravedno je dobio ban. Kanađanin se svakako malo previše uživio u svoju ulogu