Forum
- ultraelektrika
- Ne da na Hebiba
Re: Forum
Bilo bi dobro da razmislite malo kako dajete moderatorske funkcije na forumu, neko ko banuje za "psovku" "jebao im on (Leon) mater obojici (Ješiću i Hurtiću) " a sam poziva na nasilje
očito nije dorastao da bilo šta odlučuje...
PS samo da se sjetim familije onima kojima je ova "psovka" zasmetala pa su je kao uvredljivu prijavili. .
MCMXLVI wrote:Ako ove ne dobijemo uletit u lozu
PS samo da se sjetim familije onima kojima je ova "psovka" zasmetala pa su je kao uvredljivu prijavili. .
Semire hvala ti !
- ultraelektrika
- Ne da na Hebiba
vela46 wrote::lol![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E cuj poziva na nasilje, ne vjerujem.
Dok si ti u obdaništu bio za sličnu rečenicu protiv Baljka i kompanije sam odležao 7 dana bana...
Semire hvala ti !
ultraelektrika wrote:Bilo bi dobro da razmislite malo kako dajete moderatorske funkcije na forumu, neko ko banuje za "psovku" "jebao im on (Leon) mater obojici (Ješiću i Hurtiću) " a sam poziva na nasiljeMCMXLVI wrote:Ako ove ne dobijemo uletit u lozu
Evo uvrijedjene mlade...
Ovo za ulijetanje je bila zajebancija, logicno, a ti se pocni ponasati, sljedeci put ides na duzi odmor.
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
- ultraelektrika
- Ne da na Hebiba
MCMXLVI wrote:ultraelektrika wrote:Bilo bi dobro da razmislite malo kako dajete moderatorske funkcije na forumu, neko ko banuje za "psovku" "jebao im on (Leon) mater obojici (Ješiću i Hurtiću) " a sam poziva na nasiljeMCMXLVI wrote:Ako ove ne dobijemo uletit u lozu
Evo uvrijedjene mlade...
Ovo za ulijetanje je bila zajebancija, logicno, a ti se pocni ponasati, sljedeci put ides na duzi odmor.
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
Eto sad si me živog isprepadao...
Radije pročitaj pravila foruma na kojem imas ovlasti.
Semire hvala ti !
Forum
Znam svu situaciju da je raja i nervozna i svasta se pise rega, al' haj molim te Denise kad bi naso vremena pa da opet udaris jedan hepek ko prosli put i banujes sve za svako krsenje pravila, posebno off-topic i vrijedjanje drugih forumasa.
20 stranica o Leonu Benki na temi potencijalni transferi, koji vam je?
20 stranica o Leonu Benki na temi potencijalni transferi, koji vam je?
Šta hoće družina sa uske pruge, kraj dvije titule iz bivše Juge?
AragornX wrote:Ne bi bilo lose da primirite ove maloljetnike sto pozivaju na nasilje.
Ako misliš na @doa pitar uopšteno je rekao da bi mrtva glava pala, a ne da poziva na nasilje. Nećemo pretjerivati.
Poslano sa mog SM-J500FN koristeći Tapatalk
Ima hejbet postova gdje se poziva na nasilje I previse se o tim "mrtvim glavama" pise.Mislim da tu pricu trebate okoncati.Nije nikome drago sto smo u ovoj situaciji I sto smo dobili suk danas, ali pojedinci trebaju smiriti strasti malo.. jer ne nude nista osim svoje nezrelosti.
Zauvijek u svojim srcima, brata cuva bordo armija.