Forum

Pitanja i prijedlozi u vezi rada stranice. Obavijesti o stranici i forumu.
Locked
Metar drva
FKS U SRCU

Re: Forum

Post by Metar drva »

ultraelektrika wrote:Kako to kubik sve lijepo objasni ... njemu nije glupost podržavanje toga što se neko sere na forumaše... valjda misli da tako treba.

U strahu da ne popijem ban radi nekakvog solomonskog rješenja zbog off topica tamo, da prenesem ovdje.
Evo maksuz vrijeđanje, koje on valjda smije raditi, a ovdje da se kurči i pokaže kako mu ne smije niko ništa ili šta? Tako naziva ljude pametnjakovićima, govori da odjebu i sl, a sve to najnormalnije. S druge strane, neko popuši ban zbog "dijasporac", jer je helem to uvreda, a ovo gore nisu uvrede.
I kažete prijavi, prijavi se, pa ništa. Evo od derbija na ovamo postoji najmanje 20 nickova koji su prekršili više pravila foruma, pa nikom ništa.
ultraelektrika
Ne da na Hebiba

Post by ultraelektrika »

:lol
Metar drva wrote:
ultraelektrika wrote:Kako to kubik sve lijepo objasni ... njemu nije glupost podržavanje toga što se neko sere na forumaše... valjda misli da tako treba.

U strahu da ne popijem ban radi nekakvog solomonskog rješenja zbog off topica tamo, da prenesem ovdje.
Evo maksuz vrijeđanje, koje on valjda smije raditi, a ovdje da se kurči i pokaže kako mu ne smije niko ništa ili šta? Tako naziva ljude pametnjakovićima, govori da odjebu i sl, a sve to najnormalnije. S druge strane, neko popuši ban zbog "dijasporac", jer je helem to uvreda, a ovo gore nisu uvrede.
I kažete prijavi, prijavi se, pa ništa. Evo od derbija na ovamo postoji najmanje 20 nickova koji su prekršili više pravila foruma, pa nikom ništa.

:lol :lol još samo da pojasnis sta je ovde vrijđanje pa da se sam prijavim za ban.
Semire hvala ti !
Galatasaray
FKS U SRCU

Post by Galatasaray »

Metar drva wrote:

http://m.imgur.com/qz5TJve

Solumunsko rjesenje. :D
AragornX
FKS U SRCU

Post by AragornX »

Metar drva wrote:

TI bi trebao rucnu povuci podhitno.Sto je puno puno je.
Zauvijek u svojim srcima, brata cuva bordo armija.
nidze07
FKS U SRCU

Post by nidze07 »

Predlazem povecanje kazne banovanja ako je ikako moguce. Ima nekoliko clanova koji svjesno provociraju ostale forumase time narusavajuci zelju drugih za kvalitetnom i normalnom diskusijom.
Metar drva
FKS U SRCU

Post by Metar drva »

Kakvim imenima smijemo jedni druge nazivati, ali ozbiljno? Gdje je granica?
MCMXLVI
FKS U SRCU

Post by MCMXLVI »

Metar drva wrote:Kakvim imenima smijemo jedni druge nazivati, ali ozbiljno? Gdje je granica?

Najbolje ti je da koristis nik, al ozbiljno :lol
VEDOpitar
FKS U SRCU

Post by VEDOpitar »

nidze07 wrote:Predlazem povecanje kazne banovanja ako je ikako moguce. Ima nekoliko clanova koji svjesno provociraju ostale forumase time narusavajuci zelju drugih za kvalitetnom i normalnom diskusijom.

Ovo mora da se odnosi na grande navijaca danas kojeg vise nervira Benkin promasaj nego sto ga obraduje gol ?
Ako grijesim, halali.Samo ne znam kakvu kvalitetnu i normalnu diskusiju zamisljas s takvim ljudima...
mirzakv
FKS U SRCU

Post by mirzakv »

VEDOpitar wrote:
nidze07 wrote:Predlazem povecanje kazne banovanja ako je ikako moguce. Ima nekoliko clanova koji svjesno provociraju ostale forumase time narusavajuci zelju drugih za kvalitetnom i normalnom diskusijom.

Ovo mora da se odnosi na grande navijaca danas kojeg vise nervira Benkin promasaj nego sto ga obraduje gol ?
Ako grijesim, halali.Samo ne znam kakvu kvalitetnu i normalnu diskusiju zamisljas s takvim ljudima...

Nađi post gdje sam to rekao.
Rekao sam da me Benko više puta iznervirao svojim fulanjem zicera nego što me obradovao postizanjem golova. Znači više puta je promašio zicer već što je pogodio.

Izvrčeš moje riječi, pri tome lažeš, vrijeđaš, itd, al' to kod pojedinaca ovdije može proći.

Grande navijač i jesam. Vidiš sad, moj dedo, babo, ja, i moja dva sina, svi mi imamo članske karte. Sinovi imaju i članske kartice hordi zla. Živimo u okruženju gdje svi navijaju za čelik i želju,

ali eto nađe se neko da me podrugljivo nazove "grande navijač" i šta sve ne, samo za to što se meni ne sviđa Benko.
E pa ne sviđa mi se i nisam ga nikad gotivio.
Sad me banujte zbog toga i šikanirajte kako hoćete. Boli me neka stvar.

Još jednom pozivam administraciju da stavi pravila foruma na snagu i da ona važe za sve podjednako.

Sent from my LG-D405 using Tapatalk
Image
...Ja te volim Sarajevo, bordo su ti boje, volim svoga šampiona kao oči svoje!
AragornX
FKS U SRCU

Post by AragornX »

Masala nek ima HZ kartica I u Busovaci, lijepo je to.. a za tebe molim upravu evo licno da dovedu nekog ko ce imati vise golova nego zicera I sansi, pa mozda tog napadaca zagotivis.

:kruzi :kruzi :kruzi
mirzakv
FKS U SRCU

Post by mirzakv »

AragornX wrote:Masala nek ima HZ kartica I u Busovaci, lijepo je to.. a za tebe molim upravu evo licno da dovedu nekog ko ce imati vise golova nego zicera I sansi, pa mozda tog napadaca zagotivis.

:kruzi :kruzi :kruzi

Podsjećam vas da je forum svugdje u svijetu mjesto za diskusiju.

Ovaj forum se pretvorio u mjesto gdje moraš posvajat ili si automatski šikaniran.

Shvatite da ima ljudi koji sa vama ne dijele mišljenje i koji drugačije razmišljaju. Forum je mjesto da se takva mišljenja iznose.

Na kraju krajeva meni je bitno da Sarajevo pobjeđuje, a hoćeli golove davat Benko ili Pavlović mi je totalno svejedno.

Image
AragornX
FKS U SRCU

Post by AragornX »

Ja jos uvijek sebi pokusavam objasniti kako to da zakleti navijac jednog kluba NE PODNOSI jednog od najkorisnijih igraca u poslijeratnom periodu.Zapravo ne pokusavam, odustao sam...

Drugim rijecima, to sto ti pises nije stvar misljenja.Mozemo do sabaha naglabati jel trebao otici ili ne, da li je dobro ili lose sto je otisao, to je stvar necijeg misljenja I tu se normalno mozemo razilaziti... ali oko ovog da ga ne gotivis jer promasi vise nego sto pogodi, ovo je jos jedan teski apsurd iz tvoje kolekcije.
dajoo
FKS U SRCU

Post by dajoo »

Ko hoče da se prisjeti bilo je i trenutaka kad Benko promaši, pa je možda čak od istih ovih što se sada kunu u njega bio blačen, Mi smo takva sorta danas te hvalim sutra te kudim, tako da ovakve stvari nisu ništa novo kod nas.
AragornX
FKS U SRCU

Post by AragornX »

dajoo wrote:Ko hoče da se prisjeti bilo je i trenutaka kad Benko promaši, pa je možda čak od istih ovih što se sada kunu u njega bio blačen, Mi smo takva sorta danas te hvalim sutra te kudim, tako da ovakve stvari nisu ništa novo kod nas.

Bujrum udji u moje postove pa nadji to blacenje.. kritika svakog igraca moze stici.A ovo sto pojedinci pisu citav dan, ukljucujuci ovog iznad nije misljenje nego upravo blacenje.Cuj ne valja jer je vise fulio nego pogodio... I ne razumijem sto cmizdrite svi, prijavite sve sto vam smeta, a nemojte administratore svako malo optuzivati da nekima progledaju kroz prste.Pozivanje na ban drugog clana je takodjer krsenje pravila.
mirzakv
FKS U SRCU

Post by mirzakv »

AragornX wrote:Ja jos uvijek sebi pokusavam objasniti kako to da zakleti navijac jednog kluba NE PODNOSI...

Od kud ti da ga ne podnosim?

Znači ako ne bališ za nekim što je otišao, ako ne je*eš svima od do... zbog njega, to znači da ga ne podnosiš.

Ja sam završio ionako pisanje na ovom forumu. Tako da se ne moraš zamarat da mi odgovoriš.

Mislio sam se uključit i bit aktivan član ovog foruma, ali evidentno je da nema bujruma.

Za kraj Saraj'vo šampion!!!

Image
Locked