Forum

Pitanja i prijedlozi u vezi rada stranice. Obavijesti o stranici i forumu.
Locked
Smaja!
-----
-----

Re: Forum

Post by Smaja! »

Mog'o si vala i ti promijeniti potpis :D
bob_rock
FKS U SRCU

Post by bob_rock »

Nista ne mjenjam radi uroka :)

Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
-- Sa nama nikad nije dosadno !!!
DACA KG
FKS U SRCU

Forum

Post by DACA KG »

MCMXLVI wrote:
Dzakmic wrote:
O'Grayso wrote:Jah eto ti si cisto informativno konstatovao da je on dijasporac, nisi nista lose mislio, de Boga ti -.-
Ne pravi se englez

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sta god da sam mislio, to nije stvar za koju se dobija ban od 14 dana.

Drug sjedi oguli jabuku

Valjda je ovo trebalo biti smjesno ili sta? Suk neki. E svasta.

pOZz
Gargamel himself
Gargamel himself

Post by pOZz »

Metar drva wrote:U pravu je čovjek. Selektivno se dijele banovi. Radite šta hoćete, a žalite se kad neko drugi ko je iznad (eto u klubu) radi šta hoće. Isti đavo.

Ovo zbog čega je dzakmic završio na hlađenju je smiješno. Onda bi svaki put kad neko spomene Rogaticu PITAR-ISTOKU trebao dobiti ban, jer ga eto provocira, vrijeđa, šta li ili "loše misli". Nego, nesreća što nema niko od moderacije od tamo pa da to reguliše.

Svaki dan se prekrši milion pravila, pa ništa. postovi se prijavljuju kad su gnusni, pa ništa. Neko napiše: smrdljivi Arapi, govnasti Turci, i to sve funkcioniše. Ali, dijasporac problem. Da napišeš smrdljivi Srbi, isto bi završio u RMU, ali ovo gore može.

Samo ću kratko...

Nikad se ovdje neće dozvoliti da se dijaspora gleda na drugačiji način od nas koji smo ovdje.

P.S. Generalno, loša ti je paralela i nisi u pravu.
Do nekih boljih vremena...
MCMXLVI
FKS U SRCU

Post by MCMXLVI »

DACA KG wrote:
Valjda je ovo trebalo biti smjesno ili sta? Suk neki. E svasta.

Kakav suk, sta ti je? Jednostavno nema smisla ulaziti u raspravu na ovu temu, nek sve bude kako treba a nek jedan ban promakne opet ce biti da se dijele selektivni banovi. Nikad nece svi biti zadovoljni, ne znam sta ocekujete od ove rasprave...Eto da Dzakmic govori koga treba banovati a koga ne opet bi se naso neki da isto napise jer ima drugacije misljenje. Ovo gore nisam napiso da dizem tenzije, jednostavno se palite bez potrebe. Banovi se ne dijele selektivno, mi ovdje ne visimo 24/7 da motrimo ko sta pise, moze neko na nekoj temi bogarati caps lockom pa da promakne a da drugi pak dobije ban zbog dijaspore. Znaci prijavi post i zavrsio si svoje.
Metar drva
FKS U SRCU

Post by Metar drva »

pOZz wrote:Samo ću kratko...

Nikad se ovdje neće dozvoliti da se dijaspora gleda na drugačiji način od nas koji smo ovdje.

A šta je ondje gledanje na drugi način? Osim što ga se gleda ko "dijasporu", što i jeste. Znači, osipam se na podjele u našem narodu po tim nekim osnovama, ali ovdje je smiješno da je to "drugi način". I kako bolan nikad? Pa onog ste za Holandiju znali oprati na ruke i još on pušio banove što se buni, a sad "nikad".

I jah, mangupski se odgovori, niste u pravu (ne ja, nego evo i drugi koji pišu i koji primjećuju ovo) i to je to. Malo samokritičnosti ne bi škodilo.
bob_rock
FKS U SRCU

Post by bob_rock »

Sta bolan da prijavi. Covjeka ismijavaju zbog porijekla a vi dozvoljavate vec duzi vremenski period. Da ne spominjem sve ostalo sto citam i ibretim se kao posljednje o Dzemalu Berberovicu. Mogu biti kakvi god ali su opet nasa djeca i makar zbog toga ne trebamo dozvoliti ovo sto vi dozvoljavate. Mislim da je vrijeme da se presaberete i da postavite odredjene standarde ponasanja i komunikacije te shvatite ovo kao dobronamjernu kritiku.

-- Sa nama nikad nije dosadno !!!
mikiS
Кобре Дабре! Ко бре? Да бре!

Re:

Post by mikiS »

bob_rock wrote:Sta bolan da prijavi. Covjeka ismijavaju zbog porijekla a vi dozvoljavate vec duzi vremenski period. Da ne spominjem sve ostalo sto citam i ibretim se kao posljednje o Dzemalu Berberovicu. Mogu biti kakvi god ali su opet nasa djeca i makar zbog toga ne trebamo dozvoliti ovo sto vi dozvoljavate. Mislim da je vrijeme da se presaberete i da postavite odredjene standarde ponasanja i komunikacije te shvatite ovo kao dobronamjernu kritiku.

Nije istina. Ismijava se to što on to porijeklo potencira stalno. Kao i ono pred derbi s balonima kao i "organizovanje" istoka.
Džemal Berberović sve to zaslužuje, ako ne i više, zbog njegovog odnosa prema Klubu.

Sent from my SM-P600 using Tapatalk
Ljutio me Alaim...
pOZz
Gargamel himself
Gargamel himself

Post by pOZz »

Metar drva wrote:
pOZz wrote:Samo ću kratko...

A šta je ondje gledanje na drugi način? Osim što ga se gleda ko "dijasporu", što i jeste. Znači, osipam se na podjele u našem narodu po tim nekim osnovama, ali ovdje je smiješno da je to "drugi način". I kako bolan nikad? Pa onog ste za Holandiju znali oprati na ruke i još on pušio banove što se buni, a sad "nikad".

I jah, mangupski se odgovori, niste u pravu (ne ja, nego evo i drugi koji pišu i koji primjećuju ovo) i to je to. Malo samokritičnosti ne bi škodilo.

Ne razumiješ poentu. Nije se Denchija prozivalo zato što je iz dijaspore već zbog njegovih komentara i formacija. Zašto je to radio, to je njegov problem koji se kasnije nadovezalo za to gdje živi. Ali kad u normalnoj diskusiji nazoveš nekoga dijasporcem, a sa ciljem da ga degradiraš ciljajući na njegovu udaljenost i eventualnu neupućenost, to neće moći. Što se tiče prozivanja rodnih mjesta nekih osoba, pa to je valjda i slijepcu jasno što se to dešava.

Nikad nisam bjež'o od samokritike, već sam se pofino distancir'o od svega ovoga, ali opet sam našao vremena i prostora da objasnim ovu stvar. I to je tako, neću ja mijenjati ovo pravilo samo zbog toga što se ti ne slažeš s njim.
VEDOpitar
FKS U SRCU

Post by VEDOpitar »

Nije tacno pozze, bilo je banalnih slucajeva koje niste kaznjavali.Da ne vadimo postove... ?
Ubacite i to u pravila, po meni je to plus da se razumijemo, ali nemojte selektivno jednu osobu banovati, a petorici drugih gledati kroz prste.Ofirno brate.
MCMXLVI
FKS U SRCU

Post by MCMXLVI »

VEDOpitar wrote:Nije tacno pozze, bilo je banalnih slucajeva koje niste kaznjavali.Da ne vadimo postove... ?
Ubacite i to u pravila, po meni je to plus da se razumijemo, ali nemojte selektivno jednu osobu banovati, a petorici drugih gledati kroz prste.Ofirno brate.

Ispade sad da sve gotivimo a Dzakmic ruzno pace...Sljedeci put kad vidis post reportaj ga i u razlog napisi banovali ste dzakmu banujte i ovog...Nema ovdje nikakvog gledanja kroz prste ako cemo realno, RN ovdje dodje ko dvorska luda, svi se smijeno njegovim glupostima pa momak dobije ban bez po' rijeci :lol Jedino se gledalo kroz prste na kraju sezone kad se jebavalo sve i svasta, kad su svi psovali, i staro i mlado, i memberi i admini. Dosli smo do tog da nismo imali obraza banovati jer u postu iznad psuje i clan administracije...Sad se opet uveo red jer forum fakat nije licio ni na sta. Helem nejse, ja bih vas zamolio da se uozbiljite oko ove selekcije banova i da ne pravite frku bezveze. :slavlje1
chiza
10 9 8 7 6 5 4 3 2 1... BAN!

Post by chiza »

MCMXLVI - 7 DANA

PS. Ne zamjerite šta. :P
KO O ČEMU - KURVA O POŠTENJU.
Dzakmic
FKS U SRCU

Post by Dzakmic »

MCMXLVI wrote:
VEDOpitar wrote:Nije tacno pozze, bilo je banalnih slucajeva koje niste kaznjavali.Da ne vadimo postove... ?

Ispade sad da sve gotivimo a Dzakmic ruzno pace...Sljedeci put kad vidis post reportaj ga i u razlog napisi banovali ste dzakmu banujte i ovog...Nema ovdje nikakvog gledanja kroz prste ako cemo realno, RN ovdje dodje ko dvorska luda, svi se smijeno njegovim glupostima pa momak dobije ban bez po' rijeci :lol Jedino se gledalo kroz prste na kraju sezone kad se jebavalo sve i svasta, kad su svi psovali, i staro i mlado, i memberi i admini. Dosli smo do tog da nismo imali obraza banovati jer u postu iznad psuje i clan administracije...Sad se opet uveo red jer forum fakat nije licio ni na sta. Helem nejse, ja bih vas zamolio da se uozbiljite oko ove selekcije banova i da ne pravite frku bezveze. :slavlje1

Mislim da je avatar Dzeme Berberovica bio problem, promijenio sam ga, nadam se da ce biti bolje u buducnosti. :D

PS. Doticni je rekao nesto otprilike da je haram svakom ko kupi ulaznicu i ode na utakmicu, i prosao je nekaznjeno koliko se sjecam.
pOZz
Gargamel himself
Gargamel himself

Post by pOZz »

Kakvih banalnih slučajeva?
Casper_kb
Hoće da se baci s balkona

Post by Casper_kb »

Metar drva wrote:U pravu je čovjek. Selektivno se dijele banovi. Radite šta hoćete, a žalite se kad neko drugi ko je iznad (eto u klubu) radi šta hoće. Isti đavo.

Ovo zbog čega je dzakmic završio na hlađenju je smiješno. Onda bi svaki put kad neko spomene Rogaticu PITAR-ISTOKU trebao dobiti ban, jer ga eto provocira, vrijeđa, šta li ili "loše misli". Nego, nesreća što nema niko od moderacije od tamo pa da to reguliše.

Svaki dan se prekrši milion pravila, pa ništa. postovi se prijavljuju kad su gnusni, pa ništa. Neko napiše: smrdljivi Arapi, govnasti Turci, i to sve funkcioniše. Ali, dijasporac problem. Da napišeš smrdljivi Srbi, isto bi završio u RMU, ali ovo gore može.

Kakve to veze ima sa nama Bosancima i Hercegovcima, nit' smo Turci nit' Arapi a dijaspora je vec nasa raja. Ako bi se dijelili banovi za ove stvari onda komotno mogu dijeliti banove i za smrdljivi Spanci, govnasti Australijanci? Cisto pitam..
Ja limvo limvo limvo mosa bete
i mosa bite bite bite jemda sve
sa verasje ces ticu suna smupje
rajvoSa limvo te!

S' istoka, PA ŠTA?!?!?!
Dzemal Berberovic #23 Leon Benko #21 Alen Skoro #7
Locked