Ne treba ga ni diskreditovati radi jedne greske, vise forumasa poput swopera bi nam godilo.
Vakih ko ja imamo dovoljno

RN'87 wrote:Greska u poredjenju, ali sam siguran da swoper ima najbolje namjere i znam da je ozbiljan covjek i gospodin, i da zivi za Sarajevo.
Ne treba ga ni diskreditovati radi jedne greske, vise forumasa poput swopera bi nam godilo.
Vakih ko ja imamo dovoljno
pOZz wrote:@Fare_93
A evo tebi pomoć u vezi pitanja na koje trebaš odgovoriti, iako sam pofino ubjeđen da se praviš nevješt.
VEDOpitar wrote:pOZz wrote:@Fare_93
A evo tebi pomoć u vezi pitanja na koje trebaš odgovoriti, iako sam pofino ubjeđen da se praviš nevješt.
Ma kako ne zna, pa cak ti je i najavio golem odgovor![]()
http://prntscr.com/9i3jg7
Inace, samo dva-tri posta iznad tog posta sto si citirao @pozze, pisao sam tad vec o tome da ce prepucavanja oko insajdera, ubacenih elemenata i licna prozivanja po forumu na kraju za rezultat imati i udar na sam forum.
jasmin93 wrote:Okomiste se na swopera, a covjek se potrudio da vam ukaze na stvari koje vi mozda ne vidite.
Pitanje je koja mi je osnova za takvo nešto, kako da budem siguran u te navode?
pOZz wrote:Kao prvo, zašto @swoper nije drug (ovo je sad postalo deplasirano, ali pisat ćemo tako čisto da razumijemo kontekst)? Naveo sam @Apocala u onom slučaju zato što je to bio najsvježiji primjer situacije gdje ne mogu banovati ljude jer pogriješe ili loše pretpostave, a mogao je biti bilo ko drugi pa čak i @swoper. Pa na šta bi to ličilo?
Evo šta sam ti odgovorio na taj PP.Pitanje je koja mi je osnova za takvo nešto, kako da budem siguran u te navode?
Dakle, kako da ja znam da neko laže?! Ljudi, ja nemam nikakve veze sa strukturama Kluba (niti iko od nas iz tima) i kako ću ja onda odlučivati šta je istina, a šta nije?! Već je @Denis jednom prilikom pisao o ovome.
jasmin93 wrote:1.narusavanja atmosfere kad pocne porediti plate igraca (i tu ispitati koliko je uopste tacno?),
2.kad glupost kao sto je hosting u sekundi okarakterise kao amaterizam ili kako vec rece,
3.kad pise otvoreno pljuje odredjene strukture Kluba,
4.kad pise neistinite informacije na racun Fan Shopa,
5.kad se satra istrazivajuci lik i djelo nekakvih Bulica, Vladavica, Husarica i drugih mediokriteta.