Manjerka wrote:@Denise , gasi forum.Ocigledno da svi mi ovdje nemamo gdje frustacije lijeciti.
Gasenje foruma i stranice je posljednja stvar koju smo spremni uraditi. Necu lagati, nije nam jednom to preslo preko usta ali previse je vremena, truda i emocija ulozeno u FKSinfo da bi se sad tek tako odustalo.
Nekad smo bili stroziji i pravila su se puno vise postovala, to je istina. Ali isto tako smo nekada imali puno vise slobodnog vremena i volje da se bavimo ovim. Danas na forumu imamo aktivnog Pozza i KRVa koji se malsimalno trude da ovo sve uredjuju. Samo morate shvatiti da ni njih dvojica, kao ni mi ostali, nisu vise srednjoskolci i studenti pa da nemaju pametnijeg posla. Svi mi od necega moramo zivjeti, a, na razocarenje mnogih teoreticara zavjere od ove stranice i foruma zaista nemamo ni marke. Zbog toga ste i ostali bez njih na odredjeni period, dok se mi nismo organizovali i svaki iz svog dzepa dao za hosting. Cak nismo htjeli prihvatiti ni donacije odredjenih forumasa, kojim se ovom prilikom zahvaljujem u ime kompletnog tima.
Najveci problem je nedostatak mladih snaga koje mi poznajemo licno i kojima vjerujemo dovoljno da bi im ovo sve ostavili u amanet. Foruma ima na pretek, od klixa do ss, postoji i zvanicna stranica (ciji nedostatak u proslosti je bio motiv za pokretanje Infa), mediji puno vise prate Sarajevo nego sto su to radili 2004. Tako da se nedostatak ove stranice ne bi ni osjetio sa te strane. Ipak postoji neka sentimentalnost u svima nama koja nam drzi nadu da ce se sutra pojaviti neko ko ce sa istim kvalitetom, integritetom i najvaznije ljubavlju ovo sve voditi kao mi nekad. Do tada, jebiga, strpite se. Tako je kako je.