Denis! wrote:swoper wrote:pOZz wrote:Ja ne mogu banovati svoje drugove sa tribine samo zato što npr. @Apocal kaže kako Klub nije platio hosting te je stranica pala.
Konačno razrješena misterija nedodirljivosti apocala na forumu i ne mogućnost da istog add foe. Brate to ste trebali javno reći prije da poštedite raju nerviranja ili vam je merak da nas malo jebete
Drugo, hoćete me ubjediti da niste mogli naći 3-4 momka sa dovoljno entuzijazama, poštenja, slobodnog vremena i forumskug iskustva da vam pomognu u održavanju reda na forumu? Najlakše je reći "joj ja nemam vremena". Nakon takve konstatacije nameće se logično pitanje
"a koji se kurac hvataš nečega ako nemaš vremena". I ja imam hiljadu želja u životu pa ih se ne hvatam jer kući dolazim radnim danom u 18 ili 19 h.
Ako želite dobro ovom forumu onda morate stvari okrenuti naglavačke i tu nema pogovora. Ako pak želite da se ovaj forum ugasi onda ostavite sve kako je sada i ta vas sudbina zasigurno čeka.
Ovo vam piše neko sa solidnim životnim i pitarskim iskustvom i neko kome je ljubav prema svemu što se dovodi u kontekst sa FK Sarajevom nemjerljiva a sve iz najbolje namjere i sa potpunim odsustvom ikakvog ličnog interesa.
Da bi ti imao gdje ovako nesto napisati. Da je neko od nas postao clan tima na mjesec dana pa rekao nemam vremena, mozda bi ti ovo krajnje bezobrazno sastavljeno pitanje i imalo smisla.
Ma ja, potpuno očekivano odsustvo ikakve samokritike. Daj samo da držimo predavanja a odgovornost zero point. Klasično balkansko kad nešto krene nizbrdo "joj nisam ja odgovoran" "joj nemam vremena"
Misliš da mog šefa boli neka stvar što ja nemam vremena za nešto za šta sam odgovoran? Na takvu moju trvrdnju ide odgovor "oragnizuj vrijeme da možeš stići ili da tražimo nekoga ko ima vremena" Ja vjerujem da se pola ovog foruma nekada našlo u takvoj situaciji.
"drug iz stranke" "drug iz džamije/crkve" "drug sa tribine" i povlađivanje toj tipi "drugova" i kršenje pravila i zakona radi istih nas je kao društvo i dovelu u fazu u kojoj jesmo a to je dno.
Ime ovog sajta i pripadajućeg foruma se javno objavljuje na razglas stadiona Koševo pred utakmice. Samim tim vi ste društveno odgovorni jer pripadete određenom sredstvu informisanja i imate dio medijskog prostora pa se shodno tome počnite odgovorno ponašati.
ps: izvinjavam se što narednih 4-5 dana neću biti u mogućnosti odgovoriti na eventualne komentare jer bježim iz ovog pakla negdje gdje hvala bogu nema interneta