Kao što reče @KRV, naš hljeb nije na FKSinfo forumu već na drugom mjestu.
Moj generalno problem, u vezi ove priče, je što nisam đubre, ali ja sam toga svjestan i neću odustati. Ja ne mogu banovati svoje drugove sa tribine samo zato što npr. @Apocal kaže kako Klub nije platio hosting te je stranica pala. On je to rekao na bazi toga što su se slične stvari dešavale i sa našom stranicom, a u pitanju je bio neplaćen hosting na vrijeme.
@Fare_93
Da sam na tvom mjestu, mene bi bilo stid uopšte ući na forum, a kamoli pisati na njemu posebno na ovoj temi. Znaš ti vrlo dobro o čemu je riječ. Ono što si ti izrek'o na moj račun je
TROVANJE i na svakom drugom forumu sličnog tipa bi ti to bile posljednje riječi. Ne kažem da nema ovakvih elemenata na forumu, ima članova koji pišu iz interesa, ali ja na svaki mogući način pokušavam da ih spriječim u tome.
@swoper
Bit ću otvoren. Glavni problem cijele priče je vrijeme koje je došlo, a ispostavilo se da smo ga silno čekali. Generalno za Klub to je nešto najbolje što se dogodilo u poslijeratnoj historiji, ali ima jedna veoma bitna caka - kad se borilo za to i prije pisalo na forumu, imali smo zajedničkog neprijatelja u Klubu koji je preko nekolicine forumaša pokušavao da odbrani tadašnje lopove. Nisu tad imali nikakve šanse, jer smo mi navijači bili složni u borbi protiv njih. Da li se sjećaš stanja na forumu kada je isti morao biti zatvaran, jer se pisalo sve i svašta? Moraš se toga sjetiti. Međutim,
šta se dešava u međuvremenu? Dobar dio navijača ulazi u strukture Kluba i oko njega, tako da se situacija znatno mijenja. Oni koji su pisali protiv raznih uprava, prelaze u stanje pozicije i sigurno da na dešavanja u Klubu gledaju drugim očima nego oni koji su ovdje svaki dan i kojih nema u pričama oko. Dosta njih se povuk'o i ne pišu, a prije su bili simbol opozicije vladajućim strukturama Kluba. Nije njihovo povlačenje prouzročilo haos na forumu, jer je taj haos bio znatno veći prije kada se ovdje bukvalno vodila bespoštedna borba mnogih struja. Nemam ništa protiv bilo koga, čak mi je drago i normalno da su određeni naši ljudi unutra, ali moramo realno gledati na stvari. Glupo je da se njihovo nepisanje stavlja na dušu foruma, a porivi i motivi su krajnje drugačiji. Kažem, ja to poštujem.
@belmin
Kad si me već doveo do ovoga, budimo konkretni, otvoreni i precizni. Da li je tvoj prijašnji nick bio
BHMUSLIMAN?