Forum
Re: Forum
OBAVJEŠTENJE!
Od danas na forumu imamo dva nova moderatora koja će pratiti da li poštujete pravila foruma. Vrijedi isto pravilo za njih, kao i za administratore. Sve primjedbe šaljete na privatnu poruku njima ili nekome od administratora koji će nadgledati njihov rad.
Također njihov status kao članova foruma se ne mijenja, u smislu da su i njihovi postovi podložni pravilima foruma. Ali imaju slobodu da odrede da li je neki post samo za upozorenje ili ban, te dužinu bana.
Novi moderatori su KRV i MCMXLVI.
Od danas na forumu imamo dva nova moderatora koja će pratiti da li poštujete pravila foruma. Vrijedi isto pravilo za njih, kao i za administratore. Sve primjedbe šaljete na privatnu poruku njima ili nekome od administratora koji će nadgledati njihov rad.
Također njihov status kao članova foruma se ne mijenja, u smislu da su i njihovi postovi podložni pravilima foruma. Ali imaju slobodu da odrede da li je neki post samo za upozorenje ili ban, te dužinu bana.
Novi moderatori su KRV i MCMXLVI.
Vedran Puljić
-
- FKS U SRCU
Lazio wrote:Ja sam trebao biti glavni moderator al nema veze ... doci ce kad tad, sve na svoje

Forum
Na temama se vise medjusobno prepucava oko licnih stvari nego sto se prica o temi o kojoj bi se trebalo pricat'. Malo sredite to, ako treba i mene banovat za dobrobit foruma, banujte slobodno, al se forum mnogo zapustio, ponovo.
Šta hoće družina sa uske pruge, kraj dvije titule iz bivše Juge?
vela46 wrote:Na temama se vise medjusobno prepucava oko licnih stvari nego sto se prica o temi o kojoj bi se trebalo pricat'. Malo sredite to, ako treba i mene banovat za dobrobit foruma, banujte slobodno, al se forum mnogo zapustio, ponovo.
Ne mogu da vjerujem da je ovo napisano od tebe

MI SMO DIVOVI!
Forum
Pasa, ja samo odgovorim kad me neko prozove, i tu zavrsim pricu, za razliku od nekih koji forum koriste kao mjesto za lijecenje osobnih frustracija.
Šta hoće družina sa uske pruge, kraj dvije titule iz bivše Juge?
-
- FKS U SRCU
slucajan wrote:**** vam bog mater
Kako ovakvi postovi ne rezultiraju banom? Neko je već ukazivao, a vidim da je promaklo.
-
- FKS U SRCU
Bordo_Edo wrote:Metar drva wrote:slucajan wrote:**** vam bog mater
Kako ovakvi postovi ne rezultiraju banom? Neko je već ukazivao, a vidim da je promaklo.
Šta ste uzjahali ovaj post? Padnu ovdje mnogo sočnije psovke.
Zar ima nesto "socnije" od psovanja Boga .... sta vam je ljudi dragi, svi se mi iznerviramo i svasta kazemo ali ovo je previse ....