Forum

Pitanja i prijedlozi u vezi rada stranice. Obavijesti o stranici i forumu.
Locked
Denis!
Disciplinska komisija
Disciplinska komisija

Re: Forum

Post by Denis! »

Na kraju nijedan konkretan odgovor "DA ili NE", nevjerovatno :D

Ništa, ja nastavljam dalje. Drago mi je što ste izrazili svoje mišljenje. Niko neće biti tretiran drugačije bez obzira da li su ovdje bili na "mojoj" strani ili ne. Pravila foruma su jasna i vrijede za sve, uključujući i administraciju.

Nadam se samo da ćete shvatiti da u ovim banovima nema ništa lično. Prilikom banovanja jedini kriterij su pravila foruma. Sucha i mikiS su banovani iako ih znam lično, sa prvim sam nebrojeno puta cugao zajedno, bili članovi iste podgrupe HZ pa mu nije gledano kroz prste. Boza je banovan iako je stariji i član foruma dugi niz godina. Ako njima nisam gledao kroz prste neću nikome. Sa druge strane imate Metar_drva sa kojim sam nebrojeno puta ulazio u sukob, pa mu trajno i banovao bivši nick. Istog tog čovjeka sam stavio na listu provjerenih forumaša bez ičije preporuke. Ovo vam govorim jer želim da shvatite da, kada je u pitanju forum, svoja lična osjećanja prema nekome ostavljam po strani.

Samo morate shvatiti da sam ja rigorozniji što se tiče ovih stvari od ostalih administratora. Dugo vremena sam bio indolentan, digao sam ruke od foruma i banovao samo onda kada mi je nešto baš zaparalo uši (ili oči u ovom slučaju). Svi mi tačnije. Bez obzira koliko više sluha imali ostali članovi administracije od mene, koliko su više spremni da izdaju upozorenje a ne ban, sigurno nisu dozvolili anarhiju koja je vladala forumom zbog nekog vlastitog hira.

I po ko zna koji put, to što je jedno vrijeme forum bio zapušten nije razlog da se i dalje krše pravila. Znamo i mi da je jedno vrijeme bilo katastrofa, zbog toga se sada i reaguje. Da se ne ponovi.

Na kraju bih vas zamolio da se sa ovim završi rasprava na ovu temu. Dakle, bez obzira da li ovo podržavate ili ne, ne replicirajte dalje. Ne komentarišite rad administracije. Dozvoljeno je na ovo kratko vrijeme da bi vidjeli šta vi mislite o svemu. Dalje neće biti. Najmanje želim da banujem nekoga zbog komentarisanja našeg rada, ali to je jedini način da se sve drži pod kontrolom.
Vedran Puljić
Adis_Hordas_ilijas
FKS U SRCU

Re: Re:

Post by Adis_Hordas_ilijas »

Metar drva wrote:
Adis_Hordas_ilijas wrote:Pa onda iskreno ne treba ni pisat, isto da ja napisem joj kakav igrac dolazi i ne napisem ime a onda se vas 100 zakaci sa komentarima sa pitanjem ko je i zaspamamo temu citavu....

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Adis_Hordas_ilijas wrote:Da ne bude da serem al po mojim informacijama :D pored ovih igraca jos jedan kapitalac je opticaju ime ne znam samo znam da je dobio 3-4 dana da se definitivno izjasni hoce ili nece a ako dodje kazu da ce se liga tresti, ma da je po meni i ovo odlicno uz povratak Delaca ne treba nam vise niko al ko zna mozda nas iznenade za kraj ;)

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

:D :D

Ovo je prije banova, a reko sam da se i ja tako nekad ponasam, nece se ponovit vise :D :D :D
mikiS
Кобре Дабре! Ко бре? Да бре!

Post by mikiS »

Denise odlazi!!!! :tuca :D
maki82
FKS U SRCU

Post by maki82 »

Na temi o igracima se omalovazava rad, trud, uspjeh i ime Dzenana Uscuplica sa pricom o "haverima" MOLIM administraciju da reaguje i stane u kraj tim i slicnim pricama koje omalovazavaju naseg trenera koji nam je donio toliko radosti
Evo banujte i mene sto vam se mjesam u rad i radije cu biti banovan nego citati vise te degutantne i smarajuce komentare
HVALA
SARAJEVO UVJEK BIT ĆE TU U NAMA
vela46
FKS U SRCU

Post by vela46 »

mikiS wrote:Denise odlazi!!!! :tuca :D

Vratia se Šime. :p
Šta hoće družina sa uske pruge, kraj dvije titule iz bivše Juge?
Sucha
FKS U SRCU

Post by Sucha »

Samo ti radi po pravilima foruma, a tu pricu da ne banuje havere mozete macku o rep. Denisa poznajem godinama, clanovi podgrupe bili, cuganja, gostovanja i sta sve nismo prosli pa sam fasovo ban. Samo ti svoj pos'o :nazdravi
Vedran Puljic
DenchiNL
FKS U SRCU

Post by DenchiNL »

Denis! wrote:
Ja cu ovo raditi na ovaj nacin ili necu nikako. Pravila foruma su jasna, tako da odgovore "treba promijeniti ovo ili ono" necu ni uzeti u razmatranje. Kratko i jasno, DA ili NE. Da li zelite da nastavim provoditi pravila na forumu?

Da , ali samo ako neće to biti u nekakvim periodima toplo - hladno, da ne dolazimo u situaciju da jedan dan gori hala od šprdancije,psovanja i šta već ne a drugi dan gestapo....

mislim da se može naći neka sredina...nismo u zatvoru jbg.... :DA:
mikiS
Кобре Дабре! Ко бре? Да бре!

Post by mikiS »

Sucha wrote:Samo ti radi po pravilima foruma, a tu pricu da ne banuje havere mozete macku o rep. Denisa poznajem godinama, clanovi podgrupe bili, cuganja, gostovanja i sta sve nismo prosli pa sam fasovo ban. Samo ti svoj pos'o :nazdravi

Što će reći da vlast kvari ljude :D
Sucha
FKS U SRCU

Post by Sucha »

Docep'o se fotelje :cekic
Vedran Puljic
burgundy
FKS U SRCU

Post by burgundy »

Volio bi da mi se neko iz administracije javi na PM , htio bih da platim 5 clanskih za navijace koji vec nemaju istu. Bilo bi dobro da skontate neki kviz za one koji nemaju clansku da bude malo interesantnije . Posaljite mi na pm Paypal adresu gdje da uplatim lovu. Napravio sam temu za nas dijasporce pa se nadam da ce se i ostali dijasporci ukljuciti u slicne akcije. :sarajvooo
Adis_Hordas_ilijas
FKS U SRCU

Post by Adis_Hordas_ilijas »

burgundy wrote:Volio bi da mi se neko iz administracije javi na PM , htio bih da platim 5 clanskih za navijace koji vec nemaju istu. Bilo bi dobro da skontate neki kviz za one koji nemaju clansku da bude malo interesantnije . Posaljite mi na pm Paypal adresu gdje da uplatim lovu. Napravio sam temu za nas dijasporce pa se nadam da ce se i ostali dijasporci ukljuciti u slicne akcije. :sarajvooo

Svaka cast brate ! :DA: :DA: :sarajvooo
Asy_hz
FKS U SRCU

Post by Asy_hz »

Adis_Hordas_ilijas wrote:
burgundy wrote:Volio bi da mi se neko iz administracije javi na PM , htio bih da platim 5 clanskih za navijace koji vec nemaju istu. Bilo bi dobro da skontate neki kviz za one koji nemaju clansku da bude malo interesantnije . Posaljite mi na pm Paypal adresu gdje da uplatim lovu. Napravio sam temu za nas dijasporce pa se nadam da ce se i ostali dijasporci ukljuciti u slicne akcije. :sarajvooo

Svaka cast brate ! :DA: :DA: :sarajvooo

Respect majstore :DA:
Neka mi ne svane, nek me nema nek me ne bude, neka me bez tebe ne probude, SAAAAAAAAAAAARAJ'VO! ...samo ti u mome srcu si !!!
JustMe
FKS U SRCU

Post by JustMe »

Bravo! Svaka čast! :nazdravi
Mi slavimo titulu na glavnom skveru, imamo ulicu po fudbaleru.
burgundy
FKS U SRCU

Post by burgundy »

Nije problem bračo nadam se da će i druga raja iz dijaspore pogurati koliko ko može neko 1 člansku a neko 5 nije sad bitno ,važno je da se pomognu raja koja nisu u mogučnosti da sebi priušte člansku.
VEDOpitar
FKS U SRCU

Post by VEDOpitar »

Hoce sigurno, cim procitaju misljenja raje na ovom forumu, odmah ce pogurati. :kruzi

Prijedlog za administraciju; da se djeluje preventivno kod rasprava gdje se clanovi prozivaju na osnovu ko je u BiH, a ko nije.Degutantno je vise to citati, a takve teme se pokrecu uglavnom kad je Evropa.U sustini ja ne vidim da to na bilo koji nacin doprinosi bilo kojoj raspravi, vec se iz toga stvara sukob i svadja na forumu.

Svi na forumu smo navijaci Sarajeva, pa tako nema potrebe da se u raspravama raja etiketira po tome ko je domaci a ko dijaspora.Evo imate svjez primjer na temi utakmice s Lechom.
Locked