Forum

Pitanja i prijedlozi u vezi rada stranice. Obavijesti o stranici i forumu.
Locked
Asmir465
FKS U SRCU

Re:

Post by Asmir465 »

Adis_Hordas_ilijas wrote:Iskreno previse smo se poceli zajebavat na forumu na svim temama gdje treba i gdje ne treba, i sad kad se ponovo forum treba dovest u red ljudima smeta, onaj sto je banovan na temi transferi spekulacije nije banovan sto je napisao post nego sto nije naveo ime igraca a znate i sami da to sa sobom povlaci 100 novih postova, za takve stvari i treba banovat ono znam ja necu da kazem i ovaj smajli ;) i ja se nekad tako ponasam al evo ako ja vise ikad tako napisem nesto na forumu nek me odmah banuju :)

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Nije mogao napisati ime igrača jer ga nije ni znao, napisao je sve ono što je čuo. Nebitno. Provoditi pravila do kraja i to je to.
Adis_Hordas_ilijas
FKS U SRCU

Post by Adis_Hordas_ilijas »

Pa onda iskreno ne treba ni pisat, isto da ja napisem joj kakav igrac dolazi i ne napisem ime a onda se vas 100 zakaci sa komentarima sa pitanjem ko je i zaspamamo temu citavu....

Lazio
FKS U SRCU

Re: Forum

Post by Lazio »

pratim pomalo onaj banja luka forum, gdje su navijaci borca, na onaj forum ili dio foruma o borcu se treba malo ugledati, dosta je ljudi tamo, al brate nema tamo pisanje gluposti , samo kad je nesto konkretno napise se, stavi link i koji komentar baci i cao .. a ovdje se naglaba dan noc o istim stvarima
Ruud van Cipelić
pOZz
Gargamel himself
Gargamel himself

Post by pOZz »

Apocal wrote:Meni je samo glupo sto banovase Hordasa na temi koja se zove transferi, spekulacije, mahala. :zbunjen2
Otvori se nova tema gdje mozemo naglavati i banuje se covjek jer je bacio mahalsku

Problem je što ništa nije rek'o već samo bacio kost.
Do nekih boljih vremena...
dajoo
FKS U SRCU

Post by dajoo »

Apsulutno sam za poštivanje pravila foruma :DA: ali postoji i ona druga strana, treba malo pustiti raju barem za vrijeme prelaznog roka kada najviše ima tih mahalskih ko dolazi ko odlazi gdje raja jednostavno i ako ima kakvu ne provjerenu informaciju nesmiju je objaviti boječi se banovanja. Tema o trčevima i mahalanju je baš bila pogodna za ovakva pisanja samo što i mi sami nemamo granica pa se ide iz krajnosti u krajnost nabrajajući i imena igrača koje možda ni mnogo jači klubovi ne bi mogli uzeti, tu nastaje zajebancija a prestaje ozbiljnost same teme.
nuerta
FKS U SRCU

Post by nuerta »

pOZz wrote:
Apocal wrote:Meni je samo glupo sto banovase Hordasa na temi koja se zove transferi, spekulacije, mahala. :zbunjen2
Otvori se nova tema gdje mozemo naglavati i banuje se covjek jer je bacio mahalsku

Čovjek je rekao:"NEstvarno je ime s kojim se pregovara(samo pregovara i nije dogovoreno,i po meni to je nestvarno) al eto ,do 8 jula ce odluciti,nije jos rekao ne.Nama bordo ludacima je ostalo da se nadamo.A i bez njega smo prejaki,uzivat cemo aBd u narednom periodu !"

Da li bi bio banovan i da je na kraju posta dodao: "Riječ je o Antoniu Cassanu"?
Stadion Koševo, fudbalski to je raj,
na njemu igra Sarajevo, tim za koji živim ja
Delboy
FKS U SRCU

Post by Delboy »

Ja sam napisao Antonio Cassano pa nisam banovan :D znaci ne bi :D

edit: nemojte me sad banovati :D...
He who dares, wins !
Metar drva
FKS U SRCU

Re:

Post by Metar drva »

Adis_Hordas_ilijas wrote:Pa onda iskreno ne treba ni pisat, isto da ja napisem joj kakav igrac dolazi i ne napisem ime a onda se vas 100 zakaci sa komentarima sa pitanjem ko je i zaspamamo temu citavu....

Adis_Hordas_ilijas wrote:Da ne bude da serem al po mojim informacijama :D pored ovih igraca jos jedan kapitalac je opticaju ime ne znam samo znam da je dobio 3-4 dana da se definitivno izjasni hoce ili nece a ako dodje kazu da ce se liga tresti, ma da je po meni i ovo odlicno uz povratak Delaca ne treba nam vise niko al ko zna mozda nas iznenade za kraj ;)

:D :D
j4l3
FKS U SRCU

Post by j4l3 »

vela46 wrote:Samo nastavi radit sto si i dosad, samo nekad mozda nekome upozorenje prije bana, to si radio i dosad, al samo ako nije prob malo ucestali to,

Kako sam ja ni kriv ni dužan popio bananu zbog tebe :lol

viewtopic.php?f=2&t=4177&p=771587#p771587

Tvoj post zadnji, nije Denisovog posta upozorenja bilo ni na vidiku, citiram, napišem to što napišem vratim se na naslovnu - banana. :lol Da je makar izbacilo ono upozorenje da ima novih postova dok sam pisao reply :D

Mada je ovaj moj post teško off-topic na bilo kojoj temi vezanoj sa Sarajevo, al' helem, bilo prošlo, samo neka bude isti kriterij prema svima i vozdra.

EDIT: Evo opet.. zadnji post od @Delboy-a, ja pišem, submitam normala i izbaci novi post od @Metar drva. Je li samo do mene ili je ugašeno ono za nove postove prilikom pisanja posta? Prije kad raja navali ne možeš doći na red da opališ submit.. :D
Homo poeticus
FKS U SRCU

Post by Homo poeticus »

Ja sam za anarhiju
Нєбо - огϸоʍɴосmн око. Тɣ пϸоmєгɴɣm сɖʍ н спɖсєɴ.
vela46
FKS U SRCU

Post by vela46 »

j4l3 wrote:
vela46 wrote:Samo nastavi radit sto si i dosad, samo nekad mozda nekome upozorenje prije bana, to si radio i dosad, al samo ako nije prob malo ucestali to,

Kako sam ja ni kriv ni dužan popio bananu zbog tebe :lol

viewtopic.php?f=2&t=4177&p=771587#p771587

Tvoj post zadnji, nije Denisovog posta upozorenja bilo ni na vidiku, citiram, napišem to što napišem vratim se na naslovnu - banana. :lol Da je makar izbacilo ono upozorenje da ima novih postova dok sam pisao reply :D

Mada je ovaj moj post teško off-topic na bilo kojoj temi vezanoj sa Sarajevo, al' helem, bilo prošlo, samo neka bude isti kriterij prema svima i vozdra.

EDIT: Evo opet.. zadnji post od @Delboy-a, ja pišem, submitam normala i izbaci novi post od @Metar drva. Je li samo do mene ili je ugašeno ono za nove postove prilikom pisanja posta? Prije kad raja navali ne možeš doći na red da opališ submit.. :D

A znam to, i.mene je fakat iznenadilo, zacudilo me kako je samo tebe banovo...
Šta hoće družina sa uske pruge, kraj dvije titule iz bivše Juge?
pOZz
Gargamel himself
Gargamel himself

Post by pOZz »

nuerta wrote:
pOZz wrote:

Čovjek je rekao:"NEstvarno je ime s kojim se pregovara(samo pregovara i nije dogovoreno,i po meni to je nestvarno) al eto ,do 8 jula ce odluciti,nije jos rekao ne.Nama bordo ludacima je ostalo da se nadamo.A i bez njega smo prejaki,uzivat cemo aBd u narednom periodu !"

Da li bi bio banovan i da je na kraju posta dodao: "Riječ je o Antoniu Cassanu"?

Bi.
Do nekih boljih vremena...
ultraelektrika
Ne da na Hebiba

Post by ultraelektrika »

Nastranu sve ali onakvi postovi su meni neshvatljivi, kao i cilj istih.
U postu je napisao ništa, dao nikakve podatke,bez ikakvog izvora a jedini cilj odnosno rezultat takvih postova je da se raja loži bez potrebe i da se pokreće beskrajna glupa naglabanja ko je potencijalni taj koji u stvari neće doći.
Semire hvala ti !
VEDOpitar
FKS U SRCU

Post by VEDOpitar »

ultraelektrika wrote:Nastranu sve ali onakvi postovi su meni neshvatljivi, kao i cilj istih.
U postu je napisao ništa, dao nikakve podatke,bez ikakvog izvora a jedini cilj odnosno rezultat takvih postova je da se raja loži bez potrebe i da se pokreće beskrajna glupa naglabanja ko je potencijalni taj koji u stvari neće doći.

Bespotrebno je da se bilo ko buni za te stvari.Provuce suplju, a onda dvadesetak stranica o tome... i na kraju, naravno nista konkretno.Bez obzira sto tema nosi i mahalu u svom imenu, ni mahala ne presuti imena, pa tako ne vidim razlog ni da ih forum presuti.To je samo nas mit da ako raja zna, transfer moze propasti. :D Ako nista, bar sad nismo u situaciji da nam se nesto takvo desi.
Jux071
FKS U SRCU

Post by Jux071 »

Samo banove pucat', ne mora se svako slovo na forumu komentarisati i ne mora se na sve replicirati. Dobrovoljno su ljudi ovdje i bune se protiv pravila, to samo kod nas ima.
...let's bow our heads and let the trumpets blow...
Locked