Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Forum
-
Adis_Hordas_ilijas
- FKS U SRCU
Re: Forum
Prošao snijeg, logo na početnoj ne bi bilo loše promijenit.
Mislim ovaj:

Kopiraj ovaj link:
http://fksinfo.com/assets/pictures/gallery/438/01.jpg
Broj 438 označava broj galerije(ovo je zadnja iz Zenice), ako staviš 437 bit će "Svečano predstavljanje akademije i A tima FK Sarajevo". Broj 01 označava broj slike, npr. iz Zenice imaš 48 slika i samo umjesto 01 staviš 02 i imaš drugu sliku koju možeš lagano spremit na računar.
Mislim ovaj:

Lazio wrote:Mene opet zanima kako skinuti slike iz galerije ?![]()
Neko mi je nesto objasnjavao sa nekim kopiranjem linkova, al nemam zivaca za to, zasto ne vratite opciju desni klik Save as , i kraj price ?
Kopiraj ovaj link:
Broj 438 označava broj galerije(ovo je zadnja iz Zenice), ako staviš 437 bit će "Svečano predstavljanje akademije i A tima FK Sarajevo". Broj 01 označava broj slike, npr. iz Zenice imaš 48 slika i samo umjesto 01 staviš 02 i imaš drugu sliku koju možeš lagano spremit na računar.
_-fera-_ wrote:Prošao snijeg, logo na početnoj ne bi bilo loše promijenit.
Mislim ovaj:Lazio wrote:Mene opet zanima kako skinuti slike iz galerije ?![]()
Neko mi je nesto objasnjavao sa nekim kopiranjem linkova, al nemam zivaca za to, zasto ne vratite opciju desni klik Save as , i kraj price ?
Kopiraj ovaj link:
e to buraz
Ruud van Cipelić
-
Adis_Hordas_ilijas
- FKS U SRCU
Ok , a na preporuku starijih forumasa ?
-
Adis_Hordas_ilijas
- FKS U SRCU
pOZz wrote:To da, bilo je takvih slučajeva.
Hvala
Lazio wrote:Mene opet zanima kako skinuti slike iz galerije ?![]()
Nikakva mjera to nije, jer Lightshotom mogu uzeti sliku iz galerije kako zele.Ali eto...
-
DRINA-JEDINA
- FKS U SRCU
Pa hebem mu majku makar su administratori/moderatori ti koji bi trebali biti objektivni a ne cekati neku priliku i srati.
Makar malo smiriti situaciju i gledati razumno, a ne dodatno dizati tenzije.
Navijati za FK SARAJEVO znaci biti spreman na 1001 razocarenje, a poslije tog 1001og razocarenja na jos 1001.
DRINA-JEDINA wrote:Pa hebem mu majku makar su administratori/moderatori ti koji bi trebali biti objektivni a ne cekati neku priliku i srati.
A šta kao nije objektivno? Retorika dobro znana FKSinfo izvor svega lošeg etc. uključi se normalno u diskusiju ukoliko ne možeš suzdrži se ovakvih komentara.
Re: Re: Forum
DRINA-JEDINA wrote:Pa hebem mu majku makar su administratori/moderatori ti koji bi trebali biti objektivni a ne cekati neku priliku i srati.
Koliko ja kontam iz tvog posta, problem je upravo u tome sto su objektivni. Po tebi bi trebali biti subjektivni i govoriti sve je super.
Niko od nas ne navija za Sarajevo iz interesa, nego iz ljubavi, tako da je i svaki nas post napisan iz ciste dobre namjere, a ne iz neke zle kobi i s ciljem da se neko maksuz popljuje i proziva.
Merso oprosti !!!
Osim mene. Ja sam protiv prosperiteta FKS.
I kada suti Sarajevo pjeva, I kada zmiri svjetlucaju mu oci
Suzama kisa u oluk se slijeva, Sarajevo ce biti, sve drugo ce proci!
Volim Sarajevo!
Suzama kisa u oluk se slijeva, Sarajevo ce biti, sve drugo ce proci!
Volim Sarajevo!
Dino! wrote:Osim mene. Ja sam protiv prosperiteta FKS.
Ti vrebaš poziciju

Ljutio me Alaim...
Semir! wrote:DRINA-JEDINA wrote:Pa hebem mu majku makar su administratori/moderatori ti koji bi trebali biti objektivni a ne cekati neku priliku i srati.
Koliko ja kontam iz tvog posta, problem je upravo u tome sto su objektivni. Po tebi bi trebali biti subjektivni i govoriti sve je super.
Niko od nas ne navija za Sarajevo iz interesa, nego iz ljubavi, tako da je i svaki nas post napisan iz ciste dobre namjere, a ne iz neke zle kobi i s ciljem da se neko maksuz popljuje i proziva.
jasno je da se pretezno odnosio post na Dinu, da moze smanjiti dozivljaj moze...nije njegova svaka opravdana...sto se vas ostalih tice postovi su na mjestu
osim Smaje sa Kojasevicem

Grb sto kuca, umjesto srca u nasim grudima...
-
ultraelektrika.2
- FKS U SRCU
Nema ako mu je mišljenje drugačije od "pravih navijača".