Forum
-
- FKS U SRCU
Re: Forum
Hvala lijepo na poštenom odgovoru, čisto da se ne nerviram.
smaja wrote:Procjena administracije. Hvala!
Puno se, hajd da kazem smarate, oko postova i membera. Možda je prioritet što manje banova, kako bi se memberi zadržali i sl. Ne znam vaš unutrašnji dogovor i sl. ali puno više ima opomena nego banova. Napišete u sedmici nekoliko upozorenja i opomena. Pravila su definisana i jednostavno treba sankcionisati.
Bez uvrede, ali to sam primjetio.
Denis! wrote:Nisi jedini, ima cak i nas administratora sa tim problemom. Potrebno je dosta vremena izdvojiti da se to rijesi, koje mi trenutno nemamo. Cim uhvatimo to nam je prioritet.
Pa ako ne mozete rjesiti to, mozetel bar aktivirati kad se napravi novi profil?
Postoji rješenje.
Kad se kreneš ulogovati, odeš na opciju Forgot password. Na mail će ti doći novi password, uloguješ se s tim novim passwordom i riješen problem.
Kasnije možeš ručno promjeniti password.
Kad se kreneš ulogovati, odeš na opciju Forgot password. Na mail će ti doći novi password, uloguješ se s tim novim passwordom i riješen problem.
Merso oprosti !!!
northgate wrote:Denis! wrote:Nisi jedini, ima cak i nas administratora sa tim problemom. Potrebno je dosta vremena izdvojiti da se to rijesi, koje mi trenutno nemamo. Cim uhvatimo to nam je prioritet.
Pa ako ne mozete rjesiti to, mozetel bar aktivirati kad se napravi novi profil?
Ako treba koga aktivirati, reci.
Do nekih boljih vremena...
Semir! wrote:Postoji rješenje.
E jbg, sjetih se da mi je acc priajvljen na stari mail, koji mi je deaktiviran

Pisaj ga
Dajte ba ako se već raziđete svi, vi s mogućnošću brisanja i banovanja, okolo kad je ovako prenos, onda makar napravite neki filter ili šta već da čim se spomene "link" obriše post. Svaka tema se pretvori u moljakanje za link.
mikiS wrote:Dajte ba ako se već raziđete svi, vi s mogućnošću brisanja i banovanja, okolo kad je ovako prenos, onda makar napravite neki filter ili šta već da čim se spomene "link" obriše post. Svaka tema se pretvori u moljakanje za link.
Od slijedeceg puta ce forum biti zakljucan dok traje utakmica. Ocigledno drugacije ne ide.
Kowalsky wrote:mikiS wrote:Dajte ba ako se već raziđete svi, vi s mogućnošću brisanja i banovanja, okolo kad je ovako prenos, onda makar napravite neki filter ili šta već da čim se spomene "link" obriše post. Svaka tema se pretvori u moljakanje za link.
Od slijedeceg puta ce forum biti zakljucan dok traje utakmica. Ocigledno drugacije ne ide.

opet mi se desava imda ne mogu uci jer sam kao pokusao maximalni broj puta tj you ecxeeded maximum allowed number of login attempts
ovo sam mobitela pisem gdje mi je sifra ostala zapamcena i automatski sam logovan ali me izbacio sa mozile i chromea pa ce vrlo brzo i odavde
ovo sam mobitela pisem gdje mi je sifra ostala zapamcena i automatski sam logovan ali me izbacio sa mozile i chromea pa ce vrlo brzo i odavde