Forum
Re: Forum
Eh sad, nakon što sam se zajebavao sa ovim što nemaju pristup, imam i ja problem. Ne mogu se logovati sa moba, preko tapatalk-a, traži onu captcha-u... Ali pošto izgleda niko od admina isto ne može da se loguje na forum, beskorisno mi je išta pisati 

hordemalta wrote:mikiS wrote:Nisam ja ništa kopao, ja sam samo rekao da se nešto pokvarilo
I da su ti dojadili pojedini nikovi da ih ne imenTujemPocev od @ zigson-a i @ rajvosa071 pa nadalje
Moj malta...dok macke nema, misevi kolo vode
Grb sto kuca, umjesto srca u nasim grudima...
-
- FKS U SRCU
Ev me , bolje ista nego nista 

-
- FKS U SRCU
Ma ja dva dana kriziro ko da sam na zutom
onda provalim da moze preko anoynimus web surfinga i tako ulazio i reko da sad probam ovako , kad ono moze .... nemojte nam ovo vise raditi molim vas !!!

Halo ba, hoćel' neko nešto d'uradi po ovom pitanju

mikiS wrote:Eh sad, nakon što sam se zajebavao sa ovim što nemaju pristup, imam i ja problem. Ne mogu se logovati sa moba, preko tapatalk-a, traži onu captcha-u... Ali pošto izgleda niko od admina isto ne može da se loguje na forum, beskorisno mi je išta pisati
-
- FKS U SRCU
Zašto se neki postovi brišu (koji su za bana(, a ja ću biti banovan prvom prilikom kad ne prekršim pravila, kao i vazda do sada, nego se neko ne složi s mojim mišljenjem?