ultraelektrika wrote:Kako god da pokušam ali nane mogu da kliknem odnosno ne daje mi tu opciju nikako...
Ili sam ja totalno poludio posle Zete ili fakat nešto nije kako treba
CTRL + F5 i obriši kukije, možda pomogne

ultraelektrika wrote:Kako god da pokušam ali nane mogu da kliknem odnosno ne daje mi tu opciju nikako...
hitman wrote:ultraelektrika wrote:Kako god da pokušam ali nane mogu da kliknem odnosno ne daje mi tu opciju nikako...
CTRL + F5 i obriši kukije, možda pomogne
hordas'87 wrote:Trebate ući u npr. FK Sarajevo, pa onda ako hoćete da čitate "Rad uprave FK Sarajevo" kliknete na tu bordo loptu i idete na zadnji neporičatni post, mora raditi
BordoBijeli wrote:hordas'87 wrote:Trebate ući u npr. FK Sarajevo, pa onda ako hoćete da čitate "Rad uprave FK Sarajevo" kliknete na tu bordo loptu i idete na zadnji neporičatni post, mora raditi
Mozda oni pokusavaju sa Board Indexa kliknuti na tu lopticu
BordoBijeli wrote:hordas'87 wrote:Trebate ući u npr. FK Sarajevo, pa onda ako hoćete da čitate "Rad uprave FK Sarajevo" kliknete na tu bordo loptu i idete na zadnji neporičatni post, mora raditi
Mozda oni pokusavaju sa Board Indexa kliknuti na tu lopticu
Adis_Hordas_ilijas wrote:Evo da i ja potvrdim to za logovanje i mene nekad izbaci iako stavim oznaku ono da me zapamti da se stalno ne prijavljujem i da vas pitam jel se moze rijesiti kako za skidanje slika iz galerije nisam vise u mogucnosti da spasim nijednu sliku na racunar ...
ALLI wrote:Kod mene sad radi na Mozilli.