8. godina FKSinfo.com - nova verzija V4
Re: 8. godina FKSinfo.com - nova verzija V4
svaka cast, puno srece u nastavku 

Opasno izgleda, svaka cast 

Iako smo to napisali u uvodnom tekstu o V4 i ovim putem se ispred svih clanova FKSinfo Tima zahvaljujem svima koji godinama pomazu rad FKSinfo, pa makar i putem podrske na forumu tipa "svaka cast i samo dalje nastavite"!
Nismo odustali kad je bilo najgore, kad je sve islo nizbrdo, nismo se naklonili nikada niti jednoj strani, nismo se prodali ni za sta, uvijek smo bili tu radi samo jedinog ideala - FK Sarajevo!
To nas je guralo godinama i gurace aBd uvijek, da sajt postane makar punoljetan..
Hosting, server, opremu, putovanja i mnogo toga jos.. finansirali smo iz nasih dzepova uz veliku pomoc dobrih ljudi i nase raje (pronace se sami). FKSinfo shop je osmisljen sa idejom da ne zavisimo strogo od donacija, nego da nesto i damo nasim clanovima i posjetiocima zauzvrat (pored samog sajta i foruma).
Bili smo sa Sarajevom kada je slavilo titule, ali i kada nije išlo kako smo željeli... bili smo sa prvim timom, drugim timom, juniorima, kadetima, pionirima... na zvaničnim i prijateljskim utakmicama... bili smo tamo gdje nijedan drugi medij nije bio... bit ćemo i dalje...
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI!
Nismo odustali kad je bilo najgore, kad je sve islo nizbrdo, nismo se naklonili nikada niti jednoj strani, nismo se prodali ni za sta, uvijek smo bili tu radi samo jedinog ideala - FK Sarajevo!
To nas je guralo godinama i gurace aBd uvijek, da sajt postane makar punoljetan..
Hosting, server, opremu, putovanja i mnogo toga jos.. finansirali smo iz nasih dzepova uz veliku pomoc dobrih ljudi i nase raje (pronace se sami). FKSinfo shop je osmisljen sa idejom da ne zavisimo strogo od donacija, nego da nesto i damo nasim clanovima i posjetiocima zauzvrat (pored samog sajta i foruma).
Bili smo sa Sarajevom kada je slavilo titule, ali i kada nije išlo kako smo željeli... bili smo sa prvim timom, drugim timom, juniorima, kadetima, pionirima... na zvaničnim i prijateljskim utakmicama... bili smo tamo gdje nijedan drugi medij nije bio... bit ćemo i dalje...
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI!
I kada suti Sarajevo pjeva, I kada zmiri svjetlucaju mu oci
Suzama kisa u oluk se slijeva, Sarajevo ce biti, sve drugo ce proci!
Volim Sarajevo!
Volim Sarajevo!
Haj' sad jos sredite da ne moram ukucavat' user i pass svaki put....i imate pice od mene (naravno poslije ramazana)
P.S. Evo nisam bio za stolom na poslu sat vremena, kliknem refresh, i opet me pita za user i pass....

P.S. Evo nisam bio za stolom na poslu sat vremena, kliknem refresh, i opet me pita za user i pass....
MI SMO DIVOVI!
KRV wrote:Haj' sad jos sredite da ne moram ukucavat' user i pass svaki put....i imate pice od mene (naravno poslije ramazana)![]()
probaj delete cookies

I kada suti Sarajevo pjeva, I kada zmiri svjetlucaju mu oci
Volim Sarajevo!
Volim Sarajevo!
Nisam idem za sat....ali nece me biti sa opet sat, pa cu vidjeti....(izbris'o sam cookies, ono internet options itd)
MI SMO DIVOVI!
PERVERZIJA!
Cestitam braco, aBd da bude jos bolje
Cestitam braco, aBd da bude jos bolje

Evo me sad poslije sat i 45 minuta, ista meta isto ostojanje.....opet me pita za user i pass....obris'o cookise
INACE, GRMI STRANICA!
INACE, GRMI STRANICA!

MI SMO DIVOVI!
KRV wrote:Evo me sad poslije sat i 45 minuta, ista meta isto ostojanje.....opet me pita za user i pass....obris'o cookise
Ista stvar.
Ja sam logovan od jutros i ne izbacuje me nikako 

Kleveta označava ogovaranje, omalovažavanje, vrijeđanje časti ili davanje izjave u kojima tvrdi neistine iako zna da su neistinite s ciljem stvaranja negativne slike o pojedincu.
Sabura, svi problemi će biti riješeni (a iskreno rečeno ima ih podosta - što se i očekivalo). Danas malo odmora i proslave a sutra se nastavlja sa otklananjem grešaka.
Stranica i forum perverzija
Koristim chrome i nisam uocio jos ni jedan bug.

hordemalta wrote:Pitar55 wrote:Svakoga dana, u svakom pogledu sve vise napredujemo!Uvijek Vam stari Pitari stoje na raspolaganju za svaki vid pomoci.
Cestitke timu FKFinfo.
Kakav si na rukama trebalo bi prenjeti servere iz Amerike u Bosnu
Ne sekiraj se, imam robove u cijelom svijetu!

gdje se nalazi ono "next unread post" ?