Forum

Pitanja i prijedlozi u vezi rada stranice. Obavijesti o stranici i forumu.
Locked
Kicoš
FKS U SRCU

Re: Forum

Post by Kicoš »

Može li administracija da odvoji jedan topic za ovu "raspravu" Suljić vs. istočna tribina, jer se trenutno na dva topica vrti ista priča?
BordoHM
FKS U SRCU

Post by BordoHM »

FKSinfo nakon 7 godina mijenja ime u bordonews.ba
Asim Ferhatović Hase: "Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati."
Marezzato
FKS U SRCU

Post by Marezzato »

Mislim da nam ovdje treba topic u kojem će se raspravljati o pozitivnoj i negativnoj energiji sa tribina koja se prenosi na igrače. Dobar-loš potez igrača u komunikaciji sa tribinama. I što je najvažnije da se podigne opća svjest pojedinaca da se podrže uprava, igrači, treneri. Dati do znanja da kupljena karta nije psiho-terapija!
VelaHavle
Vela Kuvete

Post by VelaHavle »

Slazem se sa ovim prijedlozima.
Ne mislim da je produktivno sprecavati , eventualno, i onemogucavati raspravu po tom pitanju. A svakako toj raspravi nije mjesto tamo gdje je sada vodimo na temama o upravi i igracima.
Image
linz87
FKS U SRCU

Post by linz87 »

Znam da je zabranjeno bilo postavljanje pitanja vakve vrste,ali zašto do sada nema ni slika,ni hordanja od nedjelje,šta je sa Adisom,jel živ ?
Adis!
Stefano Lupino
Stefano Lupino

Post by Adis! »

linz87 wrote:Znam da je zabranjeno bilo postavljanje pitanja vakve vrste,ali zašto do sada nema ni slika,ni hordanja od nedjelje,šta je sa Adisom,jel živ ?

Dobro sam druze, hvala na pitanju. :P

Ma malo zaglavio ovu heftu, tezak vakat nastupio, bice danas. :sarajvooo
akke
FKS U SRCU

Post by akke »

Adis! wrote:
linz87 wrote:Znam da je zabranjeno bilo postavljanje pitanja vakve vrste,ali zašto do sada nema ni slika,ni hordanja od nedjelje,šta je sa Adisom,jel živ ?

Hocemo to hordanje . :D :sarajvooo :nazdravi
GODINA ZA GODINOM NAMA SKUPA PROLAZE , SA SJEVERA TVOJE HORDE TEBI VJERNE OSTAT CE ...
d-mob
FKS U SRCU

Post by d-mob »

akke wrote:
Adis! wrote:

Hocemo to hordanje . :D :sarajvooo :nazdravi

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... c0k8Ew2nuU
oke, uredu : )
ultraelektrika
Ne da na Hebiba

Post by ultraelektrika »

Ljudi fakat više dopizdi kad god kliknem na "view new posts" da mi izađe cijela stranica nekakvog kladionica prvenstva ili šta je već... Pa jbt ko da je stranica kladionicainfo a ne FKSinfo....
Semire hvala ti !
Ken'an
ala Boško Buha

Post by Ken'an »

Evo sad ćemo mi izbrisati sve te postove, prestat ćemo igrati, nismo znali da smeta :P

Kad tek uđeš i vidiš bruku postova iz kladionice, klikneš na vrhu Board index, zatim klikneš pri dnu na Kladionica i u desnom gornjem uglu "Mark topics/forums read"

I onda će ti on to sve označiti kao pročitano/staro : )
ultraelektrika
Ne da na Hebiba

Post by ultraelektrika »

Ken'an wrote:Evo sad ćemo mi izbrisati sve te postove, prestat ćemo igrati, nismo znali da smeta :P

Kad tek uđeš i vidiš bruku postova iz kladionice, klikneš na vrhu Board index, zatim klikneš pri dnu na Kladionica i u desnom gornjem uglu "Mark topics/forums read"

Jeste, i zbog vaše zajebancije koja veze sa Sarajevom ima kao i tema o horu bečkih dječaka svi ostali bi se trebali svaki put jebavati tražeći gdje su teme koje su vezane za klub...
Bravo majstore...
Semire hvala ti !
hitman
Nermin tips!

Post by hitman »

Zar je tesko otvoriti podforum o FKS i procitati teme ?
malaysia
zahtjevan k'o trudnica

Post by malaysia »

ultraelektrika wrote:
Ken'an wrote:Evo sad ćemo mi izbrisati sve te postove, prestat ćemo igrati, nismo znali da smeta :P

Jeste, i zbog vaše zajebancije koja veze sa Sarajevom ima kao i tema o horu bečkih dječaka svi ostali bi se trebali svaki put jebavati tražeći gdje su teme koje su vezane za klub...
Bravo majstore...

Eto tesko otvoriti forum nego mora sve sa pocetne.
linz87
FKS U SRCU

Post by linz87 »

ultraelektrika wrote:Ljudi fakat više dopizdi kad god kliknem na "view new posts" da mi izađe cijela stranica nekakvog kladionica prvenstva ili šta je već... Pa jbt ko da je stranica kladionicainfo a ne FKSinfo....

Piši pismo žalbe.
ultraelektrika
Ne da na Hebiba

Post by ultraelektrika »

Bravo gospodo, kultura dijaloga vam je na nivou te vaše zanimacije...
Semire hvala ti !
Locked