Forum
Re: Forum
FKSinfo nakon 7 godina mijenja ime u bordonews.ba
Asim Ferhatović Hase: "Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati."
Mislim da nam ovdje treba topic u kojem će se raspravljati o pozitivnoj i negativnoj energiji sa tribina koja se prenosi na igrače. Dobar-loš potez igrača u komunikaciji sa tribinama. I što je najvažnije da se podigne opća svjest pojedinaca da se podrže uprava, igrači, treneri. Dati do znanja da kupljena karta nije psiho-terapija!
Slazem se sa ovim prijedlozima.
Ne mislim da je produktivno sprecavati , eventualno, i onemogucavati raspravu po tom pitanju. A svakako toj raspravi nije mjesto tamo gdje je sada vodimo na temama o upravi i igracima.
Ne mislim da je produktivno sprecavati , eventualno, i onemogucavati raspravu po tom pitanju. A svakako toj raspravi nije mjesto tamo gdje je sada vodimo na temama o upravi i igracima.

linz87 wrote:Znam da je zabranjeno bilo postavljanje pitanja vakve vrste,ali zašto do sada nema ni slika,ni hordanja od nedjelje,šta je sa Adisom,jel živ ?
Dobro sam druze, hvala na pitanju.

Ma malo zaglavio ovu heftu, tezak vakat nastupio, bice danas.

Adis! wrote:linz87 wrote:Znam da je zabranjeno bilo postavljanje pitanja vakve vrste,ali zašto do sada nema ni slika,ni hordanja od nedjelje,šta je sa Adisom,jel živ ?
Hocemo to hordanje .

GODINA ZA GODINOM NAMA SKUPA PROLAZE , SA SJEVERA TVOJE HORDE TEBI VJERNE OSTAT CE ...
akke wrote:Adis! wrote:linz87 wrote:Znam da je zabranjeno bilo postavljanje pitanja vakve vrste,ali zašto do sada nema ni slika,ni hordanja od nedjelje,šta je sa Adisom,jel živ ?
Hocemo to hordanje .![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... c0k8Ew2nuU
oke, uredu : )
- ultraelektrika
- Ne da na Hebiba
Ljudi fakat više dopizdi kad god kliknem na "view new posts" da mi izađe cijela stranica nekakvog kladionica prvenstva ili šta je već... Pa jbt ko da je stranica kladionicainfo a ne FKSinfo....
Semire hvala ti !
Evo sad ćemo mi izbrisati sve te postove, prestat ćemo igrati, nismo znali da smeta 
Kad tek uđeš i vidiš bruku postova iz kladionice, klikneš na vrhu Board index, zatim klikneš pri dnu na Kladionica i u desnom gornjem uglu "Mark topics/forums read"
I onda će ti on to sve označiti kao pročitano/staro : )

Kad tek uđeš i vidiš bruku postova iz kladionice, klikneš na vrhu Board index, zatim klikneš pri dnu na Kladionica i u desnom gornjem uglu "Mark topics/forums read"
- ultraelektrika
- Ne da na Hebiba
Ken'an wrote:Evo sad ćemo mi izbrisati sve te postove, prestat ćemo igrati, nismo znali da smeta
Jeste, i zbog vaše zajebancije koja veze sa Sarajevom ima kao i tema o horu bečkih dječaka svi ostali bi se trebali svaki put jebavati tražeći gdje su teme koje su vezane za klub...
Bravo majstore...
Semire hvala ti !
ultraelektrika wrote:Ken'an wrote:Evo sad ćemo mi izbrisati sve te postove, prestat ćemo igrati, nismo znali da smeta
Jeste, i zbog vaše zajebancije koja veze sa Sarajevom ima kao i tema o horu bečkih dječaka svi ostali bi se trebali svaki put jebavati tražeći gdje su teme koje su vezane za klub...
Bravo majstore...
Eto tesko otvoriti forum nego mora sve sa pocetne.
ultraelektrika wrote:Ljudi fakat više dopizdi kad god kliknem na "view new posts" da mi izađe cijela stranica nekakvog kladionica prvenstva ili šta je već... Pa jbt ko da je stranica kladionicainfo a ne FKSinfo....
Piši pismo žalbe.
- ultraelektrika
- Ne da na Hebiba