Forum

Pitanja i prijedlozi u vezi rada stranice. Obavijesti o stranici i forumu.
Locked
O'Grayso
Dijasporac

Re: Forum

Post by O'Grayso »

ja se nesto ne sjecam, jesam li ja fasovo bananu ikad? (ne iscem, samo pitam) :D
ko tebe kamenom, ti njega poluosovinom od Stojadina
Ultras_Ljubljana77
FKS U SRCU

Post by Ultras_Ljubljana77 »

Ja sam dobio 2 bana do sad. I zanima me koliko imam pravo banova dobiti da dobijem trajni ban. :djavo :nazdravi
Ne pada sneg da bi pomokrio svet nego da svaka zverka ostavi trag!

I kada dođe kraj, i kada odem ja, tad se seti naše borbe, pobeda i poraza, u ime godina, ideja vodilja, pusti suzu, prospi čašu, neka žive sećanja!!
Hooligan_North
lažni zlatko

Post by Hooligan_North »

Samo me jedno zanima i želio bih da mi na to odgovori neko ko je nadležan za to !

Kada,i hoce li se poceti sankcionisati osobe koje prozivaju clanove,odnosno navijace FK Sarajevo,koje mi volimo i bodrimo,pratimo po kiši,suncu,snjegu,magli, u ljetu kad je +35,zimi kad je -20,u jesen kad padaju kiše,u situaciji kada nemamo marke u džepu,kada bježimo sa poslova,predavanja,casova,kada ostavljamo voljenu osobu da bi pratili,bodrili ovu svetinju,a sada se vracam na pitanje.Hoce li se sankcionisati osobe koje prozivaju navijace Sarajeva po njihovim godinama tacnije receno mladom narastaju ?

Hoce li se smatrati uvredom prozivanje starijih osoba recimo : PITARISTOK ti si djed i ne piši na forumu.

A meni ako neko napiše ti si djete to kao nije uvreda.

Izvinite,ja nikada nisam rekao rijec na rad administracije,ali sta koga boli kurac kolko ko ima godina?

Moje društvo,gdje smo svi oko 19 ili 20 godina nikada nije napisalo rijec protiv starijih na forumu,a tonuu smo komentara procitali od bas tih starijih osoba koji su za plakati.

Sve je lagano se kurciti preko foruma,iza nickova.

:ljut
Peca
Kiša pada,cvjetaju bandere,ja te volim ti si moja cura

Post by Peca »

Ako ćeš iskreno prvo što sam se i ja pitao kad sam pročitao post zbog kojeg i reaguješ je koliko imaš godina. I šta je u tome problem što te to neko pita?

Dođeš sa pričom kako ti je neki anonimus rekao da će potpisati za Sarajevo, objaviš njegov klip na kojem se vidi da je liku vrh igrati za neki ispodprosječni klub (možemo samo zamisliti kad se to na klipu vidi kako li izgleda u stvarnosti), ljudi koji to pogledaju kažu da momak nije za Sarajeva i onda ti sav uvrijeđen počneš lupati kako su liku obezbijedili čak doručak, ručak i večeru :O, kako je odbio Hajduk jer hoće da igra u BiH :O (koja je btw san svakog igrača), kako je odbio i Fenerbahče :O (kasnije si dodao da je to ipak bilo za b ekipu Fenerbahčea), itd. I nakon svega toga se još buniš kad te neko pita koliko imaš godina? Ne znam samo šta si očekivao.

Ako imaš godina koliko kažeš da imaš ne znam što te to vrijeđa kad te neko pita. Je li to danas sramota imati 19/20 godina ili koliko već imaš. I ko te to prozivao za tvoje godine? Je li iko rekao tebi ili nekom drugom forumašu da ne piše ništa zbog svojih godina?

Forumaši svojim postovima sami sebe okarakterišu da li su od onih čije mišljenje treba ozbiljno shvatati ili ne. Svako ima pravo da piše naravno, a do forumaša je da filtriraju kako će čije postove shvatiti. ;)
"...pa sretan sam kad vidim kakvi smo to postali, unikatni prvaci, nikada kao ostali, nikad putem što hode mase suparničkih boja..."

Vedran Puljić - Pulja (1985-2009)
Hooligan_North
lažni zlatko

Post by Hooligan_North »

Kao prvo nisam ja objavio onaj CLIP vec drugi forumaš.Iskreno boli me kurac za Anida i gdje ce igrati,jer ga znam iz vidjenja,ali te informacije da je imao te ponude i to sve što sam napisao su 100 % tacne,jer i sam njegov bivši menadžer je to sve fino potvrdio iako su bili u ogromnom ratu zato što mu je ovaj odradio ogroman broj para.A ne želim više o njemu da pišem.

Problem je,što ljudi ovdje prate ponekad Sarajevo,odgledaju koju utakmicu na TV-u Engleske lige ili Španske i odma' su saznali sve o fudbalu.

Pa pitajte se za koliko para je otišao Plakalo u Nacional,možete se samo pitati jer nemate pojma...
Peca

Post by Peca »

Šta ima upućeni? Je li ti i to rekao menadžer od Plakala ili sam Muhamed?

Pusti se šuplje živ bio. Uživaj. :nazdravi
"...pa sretan sam kad vidim kakvi smo to postali, unikatni prvaci, nikada kao ostali, nikad putem što hode mase suparničkih boja..."

Vedran Puljić - Pulja (1985-2009)
Semir!
-----
-----

Post by Semir! »

Hooligan_North wrote:Kao prvo nisam ja objavio onaj CLIP vec drugi forumaš.Iskreno boli me kurac za Anida i gdje ce igrati,jer ga znam iz vidjenja,ali te informacije da je imao te ponude i to sve što sam napisao su 100 % tacne,jer i sam njegov bivši menadžer je to sve fino potvrdio iako su bili u ogromnom ratu zato što mu je ovaj odradio ogroman broj para.A ne želim više o njemu da pišem.

Problem je,što ljudi ovdje prate ponekad Sarajevo,odgledaju koju utakmicu na TV-u Engleske lige ili Španske i odma' su saznali sve o fudbalu.

Pa pitajte se za koliko para je otišao Plakalo u Nacional,možete se samo pitati jer nemate pojma...

I ti i dalje hoćeš da ti mi povjerujemo da je frajer odbio Hajduk, Fenerbahce, a jedva čeka da igra za Sarajevo?

Pa svi naši igrači bi guzice dali, da igrjau za peti tim Fenera, a eto on odbio drugi tim, a hoce da dodje kod nas. Ne budi naivan.
Merso oprosti !!!
Hooligan_North
lažni zlatko

Post by Hooligan_North »

Semir! wrote:
Hooligan_North wrote:Kao prvo nisam ja objavio onaj CLIP vec drugi forumaš.Iskreno boli me kurac za Anida i gdje ce igrati,jer ga znam iz vidjenja,ali te informacije da je imao te ponude i to sve što sam napisao su 100 % tacne,jer i sam njegov bivši menadžer je to sve fino potvrdio iako su bili u ogromnom ratu zato što mu je ovaj odradio ogroman broj para.A ne želim više o njemu da pišem.

I ti i dalje hoćeš da ti mi povjerujemo da je frajer odbio Hajduk, Fenerbahce, a jedva čeka da igra za Sarajevo?

Pa svi naši igrači bi guzice dali, da igrjau za peti tim Fenera, a eto on odbio drugi tim, a hoce da dodje kod nas. Ne budi naivan.

Jesam li ja negdje napisao da mi neko mora vjerovat',nisam pred sudom neg' na forumu.

A pitaj se ti koji je kvalitet našeg omladinskog tima.Cijelo vrijeme se uzima to naši bi ovo dali,naši bi ono dali,šta su naši.Onaj što je vrijedio i ošao je iz omladinskog pogona a to je Plakalo.Šta je bilo sa Peljtom,i za njega mislim da je ekstra talenat,al' dokle je dogurao,do posude u prvu ligu Federacije Bosne i Hercegovine.

I još nešto ajd' mi ti Sema odgovori koje smo pare dobili za Pandžu kad je otišao u Hajduk,a vi i dalje gazite po meni.
Last edited by Hooligan_North on 22 Nov 2011, 20:14, edited 1 time in total.
Denis!
Disciplinska komisija
Disciplinska komisija

Post by Denis! »

Ovo nije tema o igrackom kadru.
Vedran Puljić
KRV
FKS U SRCU

Post by KRV »

Mozel jedan prijedlog za admine, AKO JE IKAKO MOGUCE, zivota vam....

Znate kako ima onaj fazon za "nepozeljne" stranice, ss.ba, izvor.ba i slicno da se pojavi ono govnagovna.ba ili ******.ba, ili kad "lanes" yebo rijec da se ono pokaze ****, POSTOJI LI MOGUCNOST da svima ovima koji TEPAJU govnima sa grbavice, da umjesto tog TEPANJA od 4 slova se pojavi "vagine", "plavi smradovi", "strumfovi" bilo koje ime nego meljo (sa Z)???

Nesto mi bude, kad pojedini clanovi ovog foruma napisu, igro za Melju, Meljo ovo Meljo ono...yebo vas vise Meljo! :tuca

Unprijed hvala!
MI SMO DIVOVI!
KRV
FKS U SRCU

Post by KRV »

hordemalta wrote:Zato ih treba zvati pravim imenom Željezničari ne tepati im ni za šta

Ja, ti, Semir i jos par drugih....iskreno, da mi je kakve vlasti ovdje na forumu :djavo ja bi banane puc'o za tepanje plavim vaginama....nazalost, nisam te srece :djavo
MI SMO DIVOVI!
suad
Di-đej

Post by suad »

Ima li kakve šanse da Fksinfo team odradi jedan intervju sa Rizvanovićem te da mu se tom prilikom postavi par aktuelnih pitanja koja su svakodnevnica ovdje na forumu i interesuje sve iskrene prijatelje kluba. Mislim da je pravo vrijeme za to već poslije utakmice sa Borcem.

Ako je nešto takvo već u planu, unaprijed se izvinjavam.
FK Sarajevo - MCMXLVI
alenpitar
FKS U SRCU

Post by alenpitar »

suad wrote:Ima li kakve šanse da Fksinfo team odradi jedan intervju sa Rizvanovićem te da mu se tom prilikom postavi par aktuelnih pitanja koja su svakodnevnica ovdje na forumu i interesuje sve iskrene prijatelje kluba. Mislim da je pravo vrijeme za to već poslije utakmice sa Borcem.

Ako je nešto takvo već u planu, unaprijed se izvinjavam.

Ovo bi bilo odlicno. :DA:
Hooligan_North
lažni zlatko

Post by Hooligan_North »

hordemalta wrote:Ma njega ubi alkohol i ond akad je mahmuran istresa se ovdje na svakog ko mu nešto kaže :D

Je li tvoj problem šta ja pišem i kad pišem ?

A za Semira pitanje,zašto sam ja banovan,a pola psovaca ostalo je ne banovano,hvala lijepo.
Hooligan_North
lažni zlatko

Post by Hooligan_North »

hordemalta wrote:Prema tome smiri malo ubuduće kad mi se obraćaš

Imaš PM. Da ovdje ne idemo u off.
Locked