Nek' vam neko kaže koliko sam ja puta banovan pa se nikada nisam tužio,barem jendo 6 ili 7 puta,a koliko su mi puta izbrisani postovi isto tako da ne bi sjevnuo ban.
edit: Denise pao si mi u ocima nema me u velikanima

Hooligan_North wrote:Ovo je Bosna.Svako sve bolje zna.
Nek' vam neko kaže koliko sam ja puta banovan pa se nikada nisam tužio,barem jendo 6 ili 7 puta,a koliko su mi puta izbrisani postovi isto tako da ne bi sjevnuo ban.
puzza wrote:Denis! wrote:puzza wrote:Nisam se bunio prije, niti se sad bunim, samo pitam. Kakva je to uvreda kada nekome kažeš "ne seri" i budeš banovan?! Bilo je hiljade takvih situacija na forumu.
Ne znam odakle ti to. Ja ne znam da je iko bio banovan zbog "ne seri", cak je bio i razgovor izmedju administratora da to nije neka uvreda vrijedna bana.
Ako je neko banovan vjerovatno je imao jos nesto u postu sto je bilo vrijedno bana.
http://fksinfo.com/forum/viewtopic.php? ... &start=270
Denis! wrote:Kad vec toliko potenciras te "forumske velikane" evo ti neki od njih koji su bili banovani (neki i vise puta): Lerdi, Ruud (covjek je jedno vrijeme bio moderator na forumu), Sarajevski, PITAR-ISTOK, mejdan, pitar_ilijas, dzenet.hz, stam jap, mubarle, Paraglajder, rico, amor itd. Svi su ili bliski administraciji ili dugo godina tu (valjda si na to mislio pod "forumskim velikanima"). Jos ne vidjoh da se neko od njih nesto narucito zalio na diktaturu.
Ti se zbog jednog zasluzenog bana na 7 dana vec mjesecima ponasas kao uvrijedjena mlada.
p.s. Ovo ti sad otvoreno govorim. Ja kad bi provodio teror i neprincipijelnost (u prijevodu banovao kada i koga mi se cefne) ti bi prvi vec odavno imao trajni ban.
vjecnobordo wrote:Denis! wrote:Kad vec toliko potenciras te "forumske velikane" evo ti neki od njih koji su bili banovani (neki i vise puta): Lerdi, Ruud (covjek je jedno vrijeme bio moderator na forumu), Sarajevski, PITAR-ISTOK, mejdan, pitar_ilijas, dzenet.hz, stam jap, mubarle, Paraglajder, rico, amor itd. Svi su ili bliski administraciji ili dugo godina tu (valjda si na to mislio pod "forumskim velikanima"). Jos ne vidjoh da se neko od njih nesto narucito zalio na diktaturu.
Ti se zbog jednog zasluzenog bana na 7 dana vec mjesecima ponasas kao uvrijedjena mlada.
p.s. Ovo ti sad otvoreno govorim. Ja kad bi provodio teror i neprincipijelnost (u prijevodu banovao kada i koga mi se cefne) ti bi prvi vec odavno imao trajni ban.
Eto lijepo si pobrojao neke od njih. Normalno da će biti nekad banovani, s obzirom da je nekima s te liste, svaki treći post za bana.
Taj ban spominjem ovdje, jer je u najmanju ruku apsurdan. Ne sjećam se da sam ga ranije spominjao (ne isključujem mogućnost da jesam kad sam se tek vratio, a trebao si mi pustiti da napišem još jedan post nakon što sam banovan, onda bi imao razlog da me banuješ za vijeke vjekova).
Pa normalno. Vjerovatno bi to uradilo i 90% foruma. Samo u nekih 3000-4000 postova još ne napisah ništa što je stvarno zaslužilo ban. Bujrum udri trajni kad god prekršim pravilo, makar to bio i off topic komentar. Sve što je po pravilu, meni ne smeta.
@peca, to glavni na forumu je više bila zezancijaUglavnom, on se najviše trudi oko nekog reda na forumu, ili je samo najaktivniji na istom. Kako god, meni najviše upada u oči.
Hooligan_North wrote:Ovo je Bosna.Svako sve bolje zna.
edit: Denise pao si mi u ocima nema me u velikanima![]()
Adis! wrote:Hooligan_North wrote:Ovo je Bosna.Svako sve bolje zna.
edit: Denise pao si mi u ocima nema me u velikanima![]()
hahahaha, kakav kralj.
Al fakat, bezveze je prica, moram to reci.Po meni ljudi koji su na forumu od pocetka ili pravo dugo, sa milion postova koji su normalni, razumni ili kako vec, trebali bi imati i malo drugaciji tretman. Pod tim podrazumijevam i neki vid zastite od trajnog bana - mislim, ako je neko dugo pisao i sve bilo normalno, onda izgubimo na derbiju, opsuje covjek u afektu i da ga trajno banujemo? Tesko - Izbrisi mu post, znas da to sutra nece ponoviti.
Drugo je 7 dana, "7 dana prodje za sedmicu", zacas.![]()
S druge strane, registruje se neko i prvi post posalje sviju u pm - odma ti daje do znanja sto se registrovao. E pa ne moze, idijebimater.com je ugasena davno. Moras se malo dokazati da si rega, da si tu zato sto volis Sarajevo.
Helenejse, mislim da niste pricali o ovome, al sam morao iznijeti misljenje koje je moje licno, ne misljenje tima. Zanima me smatraju li ostali forumasi da li bi ovo bilo nekako fer ?
suppa wrote:Svakako, ako neko vec par godina svakodnevno provodi vrijeme na infu, vjeruj da je i njemu stalo do svog ponasanja jer bi bez infa bio ko bez noge. Raja svasta napise u revoltu, jbg nekad treba i shvatit ali to se ne smije zloupotrebljavat. Po meni sudjenje na infu i vise nego dobro s obzirom sa cime se sve administracija susrece.
vjecnobordo wrote:A ja ću ti naći ljude kojima je svaki post huškanje, nemir, ružna riječ i koji nikad nisu ni opomenuti.
Nejse, uhvatiš se za rečenicu koja je najmanje važna i tako svaki put. A stvarni razlozi rasprave su po strani. No, kako god. Nit' ću ja šta promijeniti, nit' ćeš ti meni šta objasniti. Bezveze je ići sa daljom raspravom.
Lahku noć!