Forum
- vjecnobordo
- Kontraš
Re: Forum
Denise, ne mora značiti da si ti, moguće da je neko drugi od administratora. Ne mislim na period ovih dan dva sada (koliko samo komentara bude, a njih 80% je za bana, logično je da se ne može sve pohvatati), nego i inače.
Evo ja opet pregledah forum i jasno mi je da 2-3 komentara koje jutros zapazih nema.
Evo ja opet pregledah forum i jasno mi je da 2-3 komentara koje jutros zapazih nema.
Sreća i ljubav,ponos i nada,
ime mog kluba - ime mog grada!
ime mog kluba - ime mog grada!
P.S. Denise brate, moras razumit' narod....svima je prekipilo vise......
Da ne bi isli tamo u off-topic.
Morate i vi nas (FKSinfo tim) razumjeti. Znam ja jako dobro da je prekipilo. I meni je. Ali neki epiteti, prijetnje, kletve i sl. idu samo na stetu FKSinfu a time i vama (mucnite glavom, skontacete zasto). Ne radim ja ovo zbog mojih licnih stavova vec interesa svih nas.
Vedran Puljić
Denis! wrote:P.S. Denise brate, moras razumit' narod....svima je prekipilo vise......
Morate i vi nas (FKSinfo tim) razumjeti. Znam ja jako dobro da je prekipilo. I meni je. Ali neki epiteti, prijetnje, kletve i sl. idu samo na stetu FKSinfu a time i vama (mucnite glavom, skontacete zasto). Ne radim ja ovo zbog mojih licnih stavova vec interesa svih nas.
mah, mozda je bolje da samo obrises pojedine postove, posaljes pm da ne ponavljaju isto i eto.. al' na tebi je

- BordoBijeli
- -----
hitman wrote:Denis! wrote:P.S. Denise brate, moras razumit' narod....svima je prekipilo vise......
mah, mozda je bolje da samo obrises pojedine postove, posaljes pm da ne ponavljaju isto i eto.. al' na tebi je
Lahko je ovdje pucati neke prijedloge i vizije.Cuj svakome posebno pisati privatnu poruku na post i komentar i moliti ,uhh izvini, "upozoriti" ga da prestane sa "KRSENJEM PRAVILA FORUMA".Pa trebala bi nam armija admina na forumu, nije ovo Ispuni mi zelju.Imate pravila foruma kojih se morate drzati:
pravila_foruma.jpg
Ko se ne drzi pravila slijede sankcije i vozdra...
BordoBijeli wrote:
Lahko je ovdje pucati neke prijedloge i vizije.Cuj svakome posebno pisati privatnu poruku na post i komentar i moliti ,uhh izvini, "upozoriti" ga da prestane sa "KRSENJEM PRAVILA FORUMA".Pa trebala bi nam armija admina na forumu, nije ovo Ispuni mi zelju.Imate pravila foruma kojih se morate drzati:
http://fksinfo.com/forum/pravila_foruma.jpg
a jeb'ga, nije puno ljudi banovano veceras zbog ovog specificnog razloga i iskreno, sasvim ih razumijem.. ne vjerujem da ima neko da nije popizdio zbog ove odluke uo al' et..
- Hooligan_North
- lažni zlatko
BordoBijeli wrote:
Hiljade je komentara ostavljeno koji su suprotni ovom pravilniku a nisu doticni banovani,cemu sada uvodenje sankcija kada je svima dopizdilo.
Hooligan_North wrote:BordoBijeli wrote:
Hiljade je komentara ostavljeno koji su suprotni ovom pravilniku a nisu doticni banovani,cemu sada uvodenje sankcija kada je svima dopizdilo.
Sankcije su uvedene poslije utakmice sa Rudarom.
Vedran Puljić
Forum
Ovim putem zelim od srca da se ZAHVALIM FKSinfo teamu koji je bio u Fojnici a vjerovatno će i znati razlog ovog mog zahvaljivanja
Sve najbolje dečki vidimo se ubrzo i imate pozdrav od BORDO momaka
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
ISTINA ZA VEDRANA
Boza wrote:Ovim putem zelim od srca da se ZAHVALIM FKSinfo teamu koji je bio u Fojnici a vjerovatno će i znati razlog ovog mog zahvaljivanja

Nek' su živi, zdravi i onako slatki sto godina

Merso oprosti !!!
Forum
hz_semir wrote:Boza wrote:Ovim putem zelim od srca da se ZAHVALIM FKSinfo teamu koji je bio u Fojnici a vjerovatno će i znati razlog ovog mog zahvaljivanja
![]()
Nek' su živi, zdravi i onako slatki sto godina
Hvala brate
ISTINA ZA VEDRANA
Re: Re: Forum
niko bitan wrote:ja ne kontam kako vama pise to tapatolk i slicno i zasto vam treba taj program... Ja evo sasvim normalno otvorio web i usao heheheeh
Pa puno je lakse i preglednije kroz program, a brze se i otvara

Merso oprosti !!!