Forum

Pitanja i prijedlozi u vezi rada stranice. Obavijesti o stranici i forumu.
Locked
Mirza88
Ne skuplja sličice

Re: Forum

Post by Mirza88 »

Valjda ste ljudi do sada pofatali od koga trebate citati postove,od koga ne.
Peca
Kiša pada,cvjetaju bandere,ja te volim ti si moja cura

Post by Peca »

2. die 4. wrote:A ovaj gore sto kaze prevencija na spomen Muce kako ovaj ne bi usao u upravu, evo ja mu predlazem da zabrani i spomen zelje kao prevenciju da nas vise ikad pobjede ako smatra da to tako ide.I naravno sad moram napisati sam slucaj "Muco" uzeo samo za primjer jer ce se javiti ovi advokati sa pitanjima jesi li ti njegov covjek, jel ti rod,jaran itd, pa da odma kazem nije nista od toga.

Kao prvo "ovaj gore" se odaziva na nick Peca i mislim da je osnovna kultura prilikom komunikacije oslovljavati sagovornika imenom (u ovom slučaju nickom).

"Ovaj gore" nije mislio da ćemo mi na taj način spriječiti njegov ulazak u Klub (Da mi imamo tu moć gdje bi nam bio kraj. Pod "nam" mislim na FK Sarajevo) nego da će se i na taj način staviti do znanja ljudima koji budu odlučivali o sudbini našeg Kluba šta većina navijača misli o dotičnom. Niko ga nije želio blizu Kluba, pa ni u raznim kombinacijama koje su pravljene. Ja lično ne želim da u istoj rečenici stoji njegovo ime i ime FK Sarajevo. To što je on ipak završio u UO splet je nekih drugih okolnosti.

Sam si priznao da si vrijeđao drugog člana foruma, i zaslužio si ban, bez obzira što je kako ti kažeš on prvi počeo.
"...pa sretan sam kad vidim kakvi smo to postali, unikatni prvaci, nikada kao ostali, nikad putem što hode mase suparničkih boja..."

Vedran Puljić - Pulja (1985-2009)
Casper_kb
Hoće da se baci s balkona

Post by Casper_kb »

pOZz wrote:
Casper_kb wrote:
pOZz wrote:Ma komunizam uvesti pa nek' plaču od radosti kad uspiju postaviti komentar. 8)

mogu li ja molim te napisat ovdje a da ga ne obrise, nek sema zna da ga ja i dalje volim iako ne pise vise, zna on ko je :)))

Ma nećemo brisati, raspoloženi smo večeras. :P Pošalji mu i pp sa još većim izlivima ljubavi i nježnosti. :P

haha ma zna on to i bez toga i preko fb mu je receno..jbg fin momak s losom kladionicom :)
Ja limvo limvo limvo mosa bete
i mosa bite bite bite jemda sve
sa verasje ces ticu suna smupje
rajvoSa limvo te!

S' istoka, PA ŠTA?!?!?!
Dzemal Berberovic #23 Leon Benko #21 Alen Skoro #7
2. die 4.
FKS U SRCU

Post by 2. die 4. »

Odgovarao sam na Denisov post, a tvoj nick sam tom prilikom zaboravio , evo izvinjavam se...
U sakom slucaju ja sam imao potrebu ovo da kazem a vi naravno znate svoj posao.
Danas na Koševskom kod njega na sijelu diže Sarajevo i naravno prca želju...
Peca

Post by Peca »

2. die 4. wrote:Odgovarao sam na Denisov post a tvoj nick sam tom prilikom zaboravio , evo izvinjavam se...
U sakom slucaju ja sam imao potrebu ovo da kazem a vi naravno znate svoj posao.

Nikakav problem.

I ne samo ti, nego i svi ostali koji imaju nešto nek' slobodno pitaju, kažu, predlože,...
"...pa sretan sam kad vidim kakvi smo to postali, unikatni prvaci, nikada kao ostali, nikad putem što hode mase suparničkih boja..."

Mirza88
Ne skuplja sličice

Post by Mirza88 »

Kad smo vec kod tih prijedloga,meni ovo govnagovna para oci.
MIslim,ili onemoguciti ikako da se pise ime njihove stranice,ili pustiti da stoji onako kako treba.
A cesto se izbacuju njihovi linkovi na forumu.
bleee
Ost'o paradajz

Post by bleee »

Mirza88 wrote:Kad smo vec kod tih prijedloga,meni ovo govnagovna para oci.
MIslim,ili onemoguciti ikako da se pise ime njihove stranice,ili pustiti da stoji onako kako treba.
A cesto se izbacuju njihovi linkovi na forumu.

Stavite IZMETIZMET.ba
Da budemo na evropskom nivou. ;)
Burberry
FKS U SRCU

Post by Burberry »

cenzurisite u neke tacke ili rasnjeba, nego govnagovna.ba malo je iritannto.. bar meni :)
JA VOLIM VOLIM SAMO TEBE !!!
Peca

Post by Peca »

Neda Sema, kaže treba stvari pravim imenom nazivati. :D

OLD_TOWN
FKS U SRCU

Post by OLD_TOWN »

Peca wrote:Neda Sema, kaže treba stvari pravim imenom nazivati. :D
E svaka mu dala :DA: 8)
NEKA ZNA BOSNA CIJELA BASCARSIJA JE BORDO BIJELA..............HORDE ZLA BASCARSIJA!
SPARTACUS
FKS U SRCU

Post by SPARTACUS »

Hoce li nam Sema i ove godine pisati najave utakmica i statistiku?
FoXx
Vidovita Džemila

Post by FoXx »

Bezveze mi je ona opklada pravo..Sema hocemo te do pocetka sezone!(nase seone :D)
oma
-----
-----

Post by oma »

INFO: DANAS (10.08.2010) OD 22:30h FORUM ĆE BITI OFFLINE 2 DO 3 SATA ZBOG UPDATE-A!
East_boy
hoce podnick guzovace

Post by East_boy »

samo da pozdravim ova nova pravila foruma i ovu poplavu banova jer neki su tu samo da bi se šprdali i šegačili, ovo je odličan potez FKSINFO TIMA jer postalo je nesnošljivo čitat svaki dan gluposti pojedinaca! Aferim momci samo tako nastavite :DA:
Sjever gori sve se ruši Bordo boja mi u duši, Sarajevo dika naša željezničar kita naša...

LB#21

MATEJ DELAĆ JEDAN JE OD NAS!
COHE
FKS U SRCU

Post by COHE »

primjetio sam da i nakon spomenuti pravila foruma neki se i dalje sprdaju, pisu kad ce salovi, sta ima u unfks..... stavljaju neke smile-je npr. :DA: i onda njih 10 isto to ponovi, samo sto neki dodaju svaka cast, sto je stvarno nepotrebno....a o prognozama rezultata nemam rijeci i pored ankete za svaku utakmicu njima nije mrsko napisat post koji se sastoji od dva broja, sramota
Locked