BAN list
Re: BAN list
suad_pitar - mjese dana. Pljuvanje po Udruženju.
Ujedno i opomena za sve ostale, ako imate kritiku, izvolite na Ciglane, pa recite ljudima u oci sta mislite, a ne piskarati preko foruma kojeg svi citaju. Ili ako vec necete, ne mozete ili ne zelite ici gore, imate privatnu poruku, imate nick UNFKS pa kritikujte.
Ujedno i opomena za sve ostale, ako imate kritiku, izvolite na Ciglane, pa recite ljudima u oci sta mislite, a ne piskarati preko foruma kojeg svi citaju. Ili ako vec necete, ne mozete ili ne zelite ici gore, imate privatnu poruku, imate nick UNFKS pa kritikujte.
Merso oprosti !!!
Rosas7
Ooooo jesi li to tiiii
cmuk
Ooooo jesi li to tiiii

Ace_Hz - 14 dana
Konstantno smaranje ostalih clanova glupim pitanjima i postovima.
Konstantno smaranje ostalih clanova glupim pitanjima i postovima.
Merso oprosti !!!
- Peca
- Kiša pada,cvjetaju bandere,ja te volim ti si moja cura
Paradox - 7 dana
"...pa sretan sam kad vidim kakvi smo to postali, unikatni prvaci, nikada kao ostali, nikad putem što hode mase suparničkih boja..."
Vedran Puljić - Pulja (1985-2009)
- Peca
- Kiša pada,cvjetaju bandere,ja te volim ti si moja cura
D3n!$!nH0 - mjesec dana
Konstantan off topic i smaranje ostalih članova foruma. Naredni je trajni, pa ti nastavi...
Konstantan off topic i smaranje ostalih članova foruma. Naredni je trajni, pa ti nastavi...
"...pa sretan sam kad vidim kakvi smo to postali, unikatni prvaci, nikada kao ostali, nikad putem što hode mase suparničkih boja..."
sedam_jedan000
Razlog: Nigdje besplatne reklame na dunjaluku nema.
Razlog: Nigdje besplatne reklame na dunjaluku nema.
elvir11 - trajni ban
Zbog lazi da su navijaci udarali djecu i roditelje (to toliko glupo zvuci da ne znam kako je uspio i izmislit).
Bice jos banova, ne brinite se. Samo da procesljam po forumu.
Zbog lazi da su navijaci udarali djecu i roditelje (to toliko glupo zvuci da ne znam kako je uspio i izmislit).
Bice jos banova, ne brinite se. Samo da procesljam po forumu.
Vedran Puljić
Niko071, Pitari-Kasindolska - trajni
Boza, Poslanik - 7 dana
Niko071 trajni zbog psovanja Alaimu, Pitari-Kasindolska zbog prijasnjih prekrsaja, Poslanik zbog prozivanja Alaima. Diplomata, Boza i mejdan zbog nebuloza.
OVO JE I POSLJEDNJA OPOMENA. ALAIMU NIKO NEMA PRAVO DA PRIGOVORI. OPET JE POKAZAO DA JE LJUDINA I SVAKO CE SE SANKCIONISATI, KO GOD KAZE NESTO RUZNO ZA NJEGA.
Boza, Poslanik - 7 dana
Niko071 trajni zbog psovanja Alaimu, Pitari-Kasindolska zbog prijasnjih prekrsaja, Poslanik zbog prozivanja Alaima. Diplomata, Boza i mejdan zbog nebuloza.
OVO JE I POSLJEDNJA OPOMENA. ALAIMU NIKO NEMA PRAVO DA PRIGOVORI. OPET JE POKAZAO DA JE LJUDINA I SVAKO CE SE SANKCIONISATI, KO GOD KAZE NESTO RUZNO ZA NJEGA.
Vedran Puljić
Zikeeeee - REKLAMA SE PLAĆA, KLOCU !!!
Idite pravite ŽeljoTV, a ostavite se Sarajeva, Hordi i Koševa.
Idite pravite ŽeljoTV, a ostavite se Sarajeva, Hordi i Koševa.
Merso oprosti !!!