8. godina FKSinfo.com - nova verzija V4

Pitanja i prijedlozi u vezi rada stranice. Obavijesti o stranici i forumu.
Locked
Manjerka
FKS U SRCU

Re: 8. godina FKSinfo.com - nova verzija V4

Post by Manjerka »

Škvadro, divno ste ovo uradili, divno
I mene baca na stare i pročitane teme, ali divno je sve
Asmir465
FKS U SRCU

Post by Asmir465 »

Kome i dalje ne otvara ispravu stranicu sa najnovijim komentarom, probajte očistiti historiju i cache browsera. Trebalo bi nakon toga da proradi kako treba.
mikiS
Кобре Дабре! Ко бре? Да бре!

Post by mikiS »

Asmir465 wrote: 22 Mar 2025, 22:47 Kome i dalje ne otvara ispravu stranicu sa najnovijim komentarom, probajte očistiti historiju i cache browsera. Trebalo bi nakon toga da proradi kako treba.
I dalje ništa. Onu temu reprezentacije mi otvara na vakat kad je Mirsad Dedić branio za nju
Ljutio me Alaim...
VEDOpitar
FKS U SRCU

Post by VEDOpitar »

Fali ovde idalje moderatorske snage. Razumijem poraz, razocarenje, nastavak tmurnog perioda i vjerovatno jos jedne sezone bez osvojenog trofeja, kriminalne forme ekipe, itd. ali seruckanje po imenu kluba i pljuvanje istog na forumu navijaca tog istog kluba je morbidno i debilno. Valjda se ti genijalni pojedinci nadaju da ce se neko sentimentalno uznemiriti jer oni eto nece vise nikad doci na stadion. :ashamed
uNbx
FKS U SRCU

Post by uNbx »

Nije valjda da niko nije spreman uhvatit se u koštac da izmoderira ovo, nije forum ni blizu aktivan ko nekad, i svakako nema više od par ljudi koji malo malo bolesne stvari pišu.
Semir!
-----
-----

Post by Semir! »

VEDOpitar wrote: 02 Apr 2025, 23:16 Fali ovde idalje moderatorske snage. Razumijem poraz, razocarenje, nastavak tmurnog perioda i vjerovatno jos jedne sezone bez osvojenog trofeja, kriminalne forme ekipe, itd. ali seruckanje po imenu kluba i pljuvanje istog na forumu navijaca tog istog kluba je morbidno i debilno. Valjda se ti genijalni pojedinci nadaju da ce se neko sentimentalno uznemiriti jer oni eto nece vise nikad doci na stadion. :ashamed
Nije ni rečeno/najavljeno da će se u ovoj fazi riješiti problem moderacije, niti da će se baviti time. Srediće se i to. Predugo su i forum, a psebno sajt bili na autopilotu, da bi se sve sredilo preko noći.
Merso oprosti !!!
tarpi do bagro
FKS U SRCU

Post by tarpi do bagro »

Semir! wrote: 03 Apr 2025, 12:46
VEDOpitar wrote: 02 Apr 2025, 23:16 Fali ovde idalje moderatorske snage. Razumijem poraz, razocarenje, nastavak tmurnog perioda i vjerovatno jos jedne sezone bez osvojenog trofeja, kriminalne forme ekipe, itd. ali seruckanje po imenu kluba i pljuvanje istog na forumu navijaca tog istog kluba je morbidno i debilno. Valjda se ti genijalni pojedinci nadaju da ce se neko sentimentalno uznemiriti jer oni eto nece vise nikad doci na stadion. :ashamed
Nije ni rečeno/najavljeno da će se u ovoj fazi riješiti problem moderacije, niti da će se baviti time. Srediće se i to. Predugo su i forum, a psebno sajt bili na autopilotu, da bi se sve sredilo preko noći.
Mislim da bi neki vatrogasac trebao biti mod, simbolicno je
Mrzim hitmana, mikiSa, BenkuMersudina, Anonimnog, odmetnika, Semira!, Makedonca, JohnObraza i Tastaturu!
Semir!
-----
-----

Post by Semir! »

Ako neko ima želju da bude moderator, neka se slobodno javi, barem je to najmanji problem :)

Čak i ako želi ostati "amomiman", da se ne zamjera raji, ni to nije problem, ima stari dobri nick KrupiZuka, čeka da ga neko preuzme :D
Merso oprosti !!!
tarpi do bagro
FKS U SRCU

Post by tarpi do bagro »

Uh kako bih Wengera spakovao na vjecna lovista mmm
Mrzim hitmana, mikiSa, BenkuMersudina, Anonimnog, odmetnika, Semira!, Makedonca, JohnObraza i Tastaturu!
Scouser
FKS U SRCU

Post by Scouser »

Imam želju da nam vratiš kladionicu, šta će mi moderator.
HZ4EVER
Bolje zna od johnnya...

Post by HZ4EVER »

Kad bi se malo potrudio, odvojio vremena za to.. bolje od sex-a bilo :D Sema, mani se gluposti u zivotu i pokreni opet..da ss prijavljujemo :D
Scouser
FKS U SRCU

Post by Scouser »

Nek batali ovaj vremeplov, stvarno me ne interesuje šta je bilo na današnji dan prije 23-47 godina niti ko ima najviše utakmica protiv GOŠK-a.

Ako on nema kad, mislim da su mu junaci dovoljno stasali ruke da daju. Vrijeme im je da se počnu baviti nečim društveno-korisnim.
uNbx
FKS U SRCU

Post by uNbx »

Kladara je bila nešto najbolje što je forum iznjedrio :D
Semir!
-----
-----

Post by Semir! »

Scouser wrote: 04 Apr 2025, 13:46 Imam želju da nam vratiš kladionicu, šta će mi moderator.
koju hoćeš, onu staru originalnu timsku ili onu zadnju što smo igrali, pojedinačnu :D
Merso oprosti !!!
Scouser
FKS U SRCU

Post by Scouser »

Samo pojedinačna, nemoj da me neki hitman sabotira.
Locked