KrupiZuka wrote:A pošto vam očito nije bilo najjasnije zbog čega konkretno ban:
-Vi kada pišete mi ne možemo niti želimo da mislimo "Jel on ovo ovako ili onako mislio"
Vidimo šta je napisano i na osnovu toga djelujemo.
-isto tako ne želimo niti imamo mogućnosti da djelujemo na vaša lična uvjerenja sa kojima idete kroz život, ako je u vašem društvu i okruženju normalno nazivati ljude "Niggerima, majmunima i slično" neka vam bude i dalje, ali na forumu neće biti dozvoljeno.
Hajd' da i tebi pokusam nacrtati ko ovom tvom sto mu none vire......
Orangutan je kompliment kakav James moze dobiti, i NEMA NIKAKVE VEZE SA BOJOM KOZE!! Kontas li ti to i tvoji istomisljenici? On nije nazvan tako zbog BOJE KOZE ili rasizma, nego jednostavno i SAMO zbog ponasanja na terenu, prema sudijama kao i protivnickim igracima. Znaci, samo da ponovim da njegov kompliment nema veze sa BOJOM KOZE! Nema veze jel James bijel, crn, smedji, zuti ili zeleni.
Eto pomozite mi i napisite ovdje na koju vas on zivotinju posjeca kad onako mlati rukama, zalijece se prema sudijama i unosi se u lice protivnickim igracima, ako ne na neku vrstu majmuna?
Ja imam prijatelja, kao i clanova porodice koji nisu bijele koze (da se neko ne uvrijedi) kao i "milion" prijatelja koji su americki-afrikanci kako ih zovu u Americi.....i nikad se ni jedan nije licno uvrijedio cak su se i slozili samnom da Jamesovo ponasanje lici na majmuna u kavezu, kad gledmao zajedno NBA i ovog debila kako igra......
Ako ti ovaj post nece otvoriti oci, ne znam sta ce....ja sa ovim zavrsavam na tebi James u NBA.
Meni licno je veca uvreda da te neko naziva rasistom nego da jednog igraca iz NBA nazoves majmunom radi ponasanja na terenu - NE RADI BOJE KOZE!!!!
Eto, 6 puta sam ponovio isto, i ako sad ti to ne kontas, kao i ovaj tvoj sto mu vire noge.......onda vam ja ne mogu pomoci, potrazite je negdje drugo......