Forum
-
- Ljubitelj folka
Re: Forum
Bolje da recimo banujete trovace poput 2.die.4 trajno. Unistavaju diskusiju, i plus ce se automatski podici nivo diskusije na forumu. A da ne govorim o tome kako mi je licno gore direktno uvrijediti drugog clana foruma nego banovati zbog recenice "**** te bekic" i slicno.
I mislim da se fula poenta foruma. Ode se u krivu pricu, stavis crvenim slovima svaki sljedeci post na tu temu ban i kraj price. Ipak je ovo forum, a ne razred.
I mislim da se fula poenta foruma. Ode se u krivu pricu, stavis crvenim slovima svaki sljedeci post na tu temu ban i kraj price. Ipak je ovo forum, a ne razred.
Da je glupo onoliko banova podjeliti - jeste ALI da se trola, trola se
Mozda je bilo bolje naci izvor ovih svih rasprava gdje im mjesto nije i rijesiti se daljnjih nepotrebnih konsekvenci.
Ipak, "sjeca knezova" nam nije svima u korist
Ali da fale, fale .ebi ga

Mozda je bilo bolje naci izvor ovih svih rasprava gdje im mjesto nije i rijesiti se daljnjih nepotrebnih konsekvenci.

- Galatasaray
- FKS U SRCU
Prica o Bekicu po hiljaditi put smara cak i na temi o igracima, a kamoli na temi o upravi.
Galatasaray wrote:Prica o Bekicu po hiljaditi put smara cak i na temi o igracima, a kamoli na temi o upravi.
Ma samo nek bude gdje treba.Smara stosta po forumu, al' dobro je sve dok je na pravom mjestu i dok se moze zaobici.
Zauvijek u svojim srcima, brata cuva bordo armija.
Jel ti to Scouser idol? Opet ces kukat...
Forum
hitman wrote:kukat ćeš ti
Nemo’ da bude nisam reko

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kad se pisu eseji o Crvenoj Zvezdi u potencijalnim transferima za to se dobije upozorenje.video wrote:Da je glupo onoliko banova podjeliti - jeste ALI da se trola, trola se![]()

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
...let's bow our heads and let the trumpets blow...
Forum
Capital wrote:Tema SFK Sarajevo... kada ćemo imati ista pravila za sve? Unaprijed hvala.
Pa covjek prica o dolasku Tamare u SFK i ja napisem da me hvata euforija. Ne furaj se na hitmana poslat cu vas da vidite sta radi Scouser

Sent from my iPhone using Tapatalk