Pozdravite ga od mene ko je u kontaktu.
Forum
- vratilosezlo'87
- FKS U SRCU
Re: Forum
SKAUZERE JAVI SE VELIJI I MENI TU SMO MI NA FAKSU
chiza wrote:Hase5267 wrote:Đe ovaj rn87 i šta je zgriješio nisam upratio
U Sloveniji. Administracija ga odstranila iz drzave ...
Momak bio prva liga. Treba ga vratiti ako nije baš nekog uvrijedio i to
Football is a game about feelings and intelligence.
Ma i ako je uvrijedio nije namjerno. Ima čovjek problema sa kucanjem bilo kakvog texta, to je najčešće potpuno nerazumljivoHase5267 wrote:chiza wrote:Hase5267 wrote:Đe ovaj rn87 i šta je zgriješio nisam upratio
U Sloveniji. Administracija ga odstranila iz drzave ...
Momak bio prva liga. Treba ga vratiti ako nije baš nekog uvrijedio i to
Sent from my E6653 using Tapatalk
Ljutio me Alaim...
- tarpi do bagro
- FKS U SRCU
I svejedno je banovan uprkos svojim poteskocama, on nije drukciji od nas, on je poput nas!
Mrzim hitmana, mikiSa, BenkuMersudina, Anonimnog, odmetnika, Semira!, Makedonca, JohnObraza i Tastaturu!
Imate "Saso mange" pa se zajebavajte do sutra.
Druga stvar. Obzirom da je Brojevima skrenuta paznja na komuniciranje sa clanovima foruma. Od sada ova tema sluzi za prijavu poteskoca na koje naidjete na forumu. Komentarisanje rada moderacije i administracije je zabranjeno, obzirom da iste rasprave ne vode nicemu osim javasluku jer ljudima dopizdi raditi to uopste i onda nema ko ni da sprovodi pravila. Ukoliko smatrate da ste vi ili neko drugi dobili ban, a niste trebali, javite se meni putem privatne poruke. Sve ostalo "kako sam ja ili peti deseti banovan, a nije ovaj", slobodno zadrzite za sebe.
Druga stvar. Obzirom da je Brojevima skrenuta paznja na komuniciranje sa clanovima foruma. Od sada ova tema sluzi za prijavu poteskoca na koje naidjete na forumu. Komentarisanje rada moderacije i administracije je zabranjeno, obzirom da iste rasprave ne vode nicemu osim javasluku jer ljudima dopizdi raditi to uopste i onda nema ko ni da sprovodi pravila. Ukoliko smatrate da ste vi ili neko drugi dobili ban, a niste trebali, javite se meni putem privatne poruke. Sve ostalo "kako sam ja ili peti deseti banovan, a nije ovaj", slobodno zadrzite za sebe.
Vedran Puljić
-
Metar drva
- FKS U SRCU
Je li dozvoljeno okačiti slike prijetnji i uvreda od člana administracije ovdje? Ili, gdje se to može uraditi?
-
Metar drva
- FKS U SRCU
Denis! wrote:Metar drva wrote:Je li dozvoljeno okačiti slike prijetnji i uvreda od člana administracije ovdje? Ili, gdje se to može uraditi?
Prijavi post. Nema potrebe da se posebno kaci.
Ma ne post, nego pp. Neću svakako, ali da smirim čovjeka.
Metar drva wrote:Denis! wrote:Metar drva wrote:Je li dozvoljeno okačiti slike prijetnji i uvreda od člana administracije ovdje? Ili, gdje se to može uraditi?
Prijavi post. Nema potrebe da se posebno kaci.
Ma ne post, nego pp. Neću svakako, ali da smirim čovjeka.
Imas opciju da prijavis i pp
Vedran Puljić
-
Metar drva
- FKS U SRCU
To mi je novina. Onda je to idealno, čisto da se vide ove budalaštine tamo negdje.
Hvala
Hvala