Forum

Pitanja i prijedlozi u vezi rada stranice. Obavijesti o stranici i forumu.
Locked
mikiS
Кобре Дабре! Ко бре? Да бре!

Re: Forum

Post by mikiS »

Neće on nigdje otići, zauvijek će biti u našim srcima
Ljutio me Alaim...
Semir!
-----
-----

Post by Semir! »

mikiS wrote:Neće on nigdje otići, zauvijek će biti u našim srcima

Ko? Vela ili Rafa?
Merso oprosti !!!
mikiS
Кобре Дабре! Ко бре? Да бре!

Post by mikiS »

Vela, Rafa se vraća :cool
Ljutio me Alaim...
vratilosezlo'87
FKS U SRCU

Post by vratilosezlo'87 »

Treba mikija zrtvovat, svakako je ostario i nije ovo za njega vise.
Scouser
FKS U SRCU

Post by Scouser »

Joj Mikija što mišljenja mijenja brzo, ja mislio on čovjek vjeran svojim stavovima. Kad dogodine krene doktora pljuvati :lol.

Rafa je popustio u školi zbog infa, nemojte da ne postane ni ekonomista haha.
vela46
FKS U SRCU

Forum

Post by vela46 »

Hvala Vam, prijatelji.
Šta hoće družina sa uske pruge, kraj dvije titule iz bivše Juge?
VEDOpitar
FKS U SRCU

Post by VEDOpitar »

vratilosezlo'87 wrote:Treba mikija zrtvovat, svakako je ostario i nije ovo za njega vise.

A i voza alfu
chiza
10 9 8 7 6 5 4 3 2 1... BAN!

Post by chiza »

Banujte vi ipak Velu. Što mu rođak skida penale Sarajevu ?
KO O ČEMU - KURVA O POŠTENJU.
pOZz
Gargamel himself
Gargamel himself

Post by pOZz »

Bjež'te sa ove teme!
Do nekih boljih vremena...
AragornX
FKS U SRCU

Post by AragornX »

Da ja ipak napomenem da se nisam salio i da je pitanje bilo ozbiljno.Slali ste mnoge na (vise)mjesecno hladjenje par puta za ozbiljnije stvari, a njega trajno jer je pisao stihove...
Zauvijek u svojim srcima, brata cuva bordo armija.
KRV
FKS U SRCU

Post by KRV »

error1946 wrote:Prvo nije uredu da ljude etiketiras na bilo koji nacin "da je svakom loncu poklopac" ti kao neko ko je administracija na forumu trebao bi da biras rijeci i pazis kako pises, bez obzira ko je ili ko nije u pravu. To sto nekome mozes da das ban ne znaci da mozes da vrijedjas druge ljude, bez obzira da li su tebi meni ili bilo kome simpaticni ili ne. Druga stvar na temi koja se zove kako se zove moze se pricati o cemu god, a ova ratna tema ili prica jako je rijetka evo ja od kada pratim rad foruma od 2011 mozes na prste ruku prebrojati koliko puta je prica krenula u tom smjeru.
Trece zar je vazno odakle je neko ko pise o tome, ima mnogo njih koji o tome pisu bas iz tih zemalja jer su tamo otisli ne sto su htjeli vec sto su morali i to nije lijepo takodjer.
MI SMO DIVOVI!
KRV
FKS U SRCU

Post by KRV »

ultraelektrika wrote:Ti baš bezobrazan... ali to i nije vise neko čudo, koliko me cude ovi stariji administratori sto te jos uvijek nisu "uhvatili za uho" i naucili forumskom ponasanju.
MI SMO DIVOVI!
MCMXLVI
FKS U SRCU

Post by MCMXLVI »

Pa i ja nosim etiketu administratora a ja to nisam, kad prekrsim pravilo nek se i mene banuje. Citirajte mi neku uvredu koju sam napisao jednom, drugom ili nekom trecem. Nemoj mi samo rec da je ovo za lonac i poklopac uvreda, nismo u vrticu :D
vratilosezlo'87
FKS U SRCU

Post by vratilosezlo'87 »

MCMXLVI wrote:Pa i ja nosim etiketu administratora a ja to nisam, kad prekrsim pravilo nek se i mene banuje. Citirajte mi neku uvredu koju sam napisao jednom, drugom ili nekom trecem. Nemoj mi samo rec da je ovo za lonac i poklopac uvreda, nismo u vrticu :D

Ucitelju KRVe ukrao mi brojevi auticccc :(
error1946
FKS U SRCU

Post by error1946 »

MCMXLVI wrote:Pa i ja nosim etiketu administratora a ja to nisam, kad prekrsim pravilo nek se i mene banuje. Citirajte mi neku uvredu koju sam napisao jednom, drugom ili nekom trecem. Nemoj mi samo rec da je ovo za lonac i poklopac uvreda, nismo u vrticu :D

Pa bas onda, ako nisu u vrticu taj komentar nema mjesta. U sustini nije bitno meni da si rekao ja se ne bi ljutio vjerovatno smo tu negdje godinama, ali mozda je covjek stariji ili tako i onda to bar za mene nema mjesta, ali postujem da drugacije mislis. Nisam ti ja rekao samo radi tog komentara vec si cesto i prije, a pogotovo danas ima arogantan stav. Mislim da nemas potrebe za tim, ali opet tvoja stvar. Ja ti govorim to iz razloga, ako si ti neko ko nekada treba odluciti da li je neko u nekoj raspravi presao granicu dobrog ukusa ili ne, onda bi o tome kako ti pises trebao voditi vise racuna.
Locked