Forum
Re: Forum
error1946 wrote:MCMXLVI wrote:Pa i ja nosim etiketu administratora a ja to nisam, kad prekrsim pravilo nek se i mene banuje. Citirajte mi neku uvredu koju sam napisao jednom, drugom ili nekom trecem. Nemoj mi samo rec da je ovo za lonac i poklopac uvreda, nismo u vrticu
Pa bas onda, ako nisu u vrticu taj komentar nema mjesta. U sustini nije bitno meni da si rekao ja se ne bi ljutio vjerovatno smo tu negdje godinama, ali mozda je covjek stariji ili tako i onda to bar za mene nema mjesta, ali postujem da drugacije mislis. Nisam ti ja rekao samo radi tog komentara vec si cesto i prije, a pogotovo danas ima arogantan stav. Mislim da nemas potrebe za tim, ali opet tvoja stvar. Ja ti govorim to iz razloga, ako si ti neko ko nekada treba odluciti da li je neko u nekoj raspravi presao granicu dobrog ukusa ili ne, onda bi o tome kako ti pises trebao voditi vise racuna.
Ja postujem elektriku jer je covjek stariji od mene sto ne mogu reci za ovu dvojicu, zato mu ovaj post necu ni komentarisati. Ne podnosim ih i to sam pokazao vise puta isto kao i oni, ako se prelista tema par stranica vidjet ce se da su akteri isti pa odatle i moja arogantnost prema njima. Mozda bi ovdje add foe bio zlata vrijedan da ne trujemo forum vise

Uopste mene price o ratu ne zanimaju niti sam ja ista o tome ikad na infu pisao.Jedini razlog za reakciju jutros je sto ti post iz vise razloga nema smisla, a sto ti je pozz i jos par ljudi ranije isto napisali.
Sta tebe ima ko podnositi ili ne podnositi, koji si to ti faktor u necijem zivotu?
Dobronamjerno ti ljudi govore da smanjis brzinu malo.Ubjedljivo si najproblematicnija osoba na forumu, stalno ulazis u sukobe, van kontrole si totalno momcino.
Sta tebe ima ko podnositi ili ne podnositi, koji si to ti faktor u necijem zivotu?
Dobronamjerno ti ljudi govore da smanjis brzinu malo.Ubjedljivo si najproblematicnija osoba na forumu, stalno ulazis u sukobe, van kontrole si totalno momcino.
Zauvijek u svojim srcima, brata cuva bordo armija.
- ultraelektrika
- Ne da na Hebiba
MCMXLVI wrote:error1946 wrote:MCMXLVI wrote:Pa i ja nosim etiketu administratora a ja to nisam, kad prekrsim pravilo nek se i mene banuje. Citirajte mi neku uvredu koju sam napisao jednom, drugom ili nekom trecem. Nemoj mi samo rec da je ovo za lonac i poklopac uvreda, nismo u vrticu
Pa bas onda, ako nisu u vrticu taj komentar nema mjesta. U sustini nije bitno meni da si rekao ja se ne bi ljutio vjerovatno smo tu negdje godinama, ali mozda je covjek stariji ili tako i onda to bar za mene nema mjesta, ali postujem da drugacije mislis. Nisam ti ja rekao samo radi tog komentara vec si cesto i prije, a pogotovo danas ima arogantan stav. Mislim da nemas potrebe za tim, ali opet tvoja stvar. Ja ti govorim to iz razloga, ako si ti neko ko nekada treba odluciti da li je neko u nekoj raspravi presao granicu dobrog ukusa ili ne, onda bi o tome kako ti pises trebao voditi vise racuna.
Ja postujem elektriku jer je covjek stariji od mene sto ne mogu reci za ovu dvojicu, zato mu ovaj post necu ni komentarisati. Ne podnosim ih i to sam pokazao vise puta isto kao i oni, ako se prelista tema par stranica vidjet ce se da su akteri isti pa odatle i moja arogantnost prema njima. Mozda bi ovdje add foe bio zlata vrijedan da ne trujemo forum vise
Pusti se ti mojih godina ja jos uvijek sam blizu najboljih godina , ali sam ti vec nekoliko puta skrenuo paznju da ti kao admin moras dvostruko paziti na svoje ponasanje i ophodjenje prema drugima... Evo da ti dam jedno poredjenje, ti izadji na ulicu sav šlampav poderanih pantalona, zavrnutih rukava i ispasane košulje i niko ti to nece uzeti za zlo samo ce pomisliti da si malo čudan. A sada zamisli drota takvog na ulici... Šta mislis sta bi ljudi mislili o njemu?
Semire hvala ti !
- vratilosezlo'87
- FKS U SRCU
Najjaci admin brojevi, odmah iza njega je KRV!
Ja odavno vec ne ulazim ni u kakve rasprave ni sa kim na ovom forumu niti nesto pretjerano pisem po temama.U vezi lonca i poklopca je spomenuta bas ova tema, a mozete svi provjeriti moj zadnji ozbiljan post ovdje je napisan 21.06. Tako ce i ostati.
Danasnji post u vezi pisanja o ratnim desavanjima nije bio nikome namijenjen, nego je samo moje misljenje koje je napisalo jos barem desetak ljudi na istoj temi.Bez ikakve potrebe se taj post tumacio kao neko petljanje u necije svadje, a vidim da je doticni ovdje od sebe haman napravio zrtvu.Dosta forumasa mene poznaje, neki manje neki vise, nije nikakva tajna, samo ne znam sta i zasto se treba postici spominjanjem odakle ja pisem.
Danasnji post u vezi pisanja o ratnim desavanjima nije bio nikome namijenjen, nego je samo moje misljenje koje je napisalo jos barem desetak ljudi na istoj temi.Bez ikakve potrebe se taj post tumacio kao neko petljanje u necije svadje, a vidim da je doticni ovdje od sebe haman napravio zrtvu.Dosta forumasa mene poznaje, neki manje neki vise, nije nikakva tajna, samo ne znam sta i zasto se treba postici spominjanjem odakle ja pisem.

- vratilosezlo'87
- FKS U SRCU
hitman wrote:RN JE REKAO SVE ŠTO TREBA O OVIM KVAZIBROJOVIMA
Idi bildaj i izbijaj mackama zube!!!!
Makedonac wrote:mikiS wrote:Da je prototip drota?![]()
MCMXLVI jedna od simpatičnijih osoba na forumu, sve pohvale za njega i njegov stajling
Tako je brojevi samo strogo i pravedno !!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zna miki kakav sam, na hljeb bi me mazo

@VEDOpitar
pa jesam li zrtva ili najproblematicnija osoba na forumu, van kontrole? Dogovorite se

@hitman hos da ti se maci izgubi svaki trag?
- tarpi do bagro
- FKS U SRCU