Forum

Pitanja i prijedlozi u vezi rada stranice. Obavijesti o stranici i forumu.
Locked
mikiS
Кобре Дабре! Ко бре? Да бре!

Forum

Post by mikiS »

Pa eto banuj ih sad. Ili onda pusti sve neka piše ko šta hoće. Samo isto tako ne vidim razlog da se neko buni kad se za nas kaže da smo Turci, jer imaš hiljade ljudi koji mlataraju turskim zastavama ili IDIL-ovci jer imaš stotine ljudi koji su se otišli borit za njih.

Sent from my E6653 using Tapatalk
Ljutio me Alaim...
Makedonac
FKS U SRCU

Forum

Post by Makedonac »

Sema , vazna je 100% u pravu . Ne drži ta tvoja teorija :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
vazna
FKS U SRCU

Re: Forum

Post by vazna »

@Semir
Nema se potrebe više raspravljati u vezi ove teme, za neke si stvari Bog ali nekad kad se kreneš "vaditi" ispadaš smiješan.
"Musemić je postao besmrtan, postao je neko ko je sinonim za klub sa Koševa"
Galatasaray
FKS U SRCU

Post by Galatasaray »

Samo se kod nas moze desiti da se zbog ove teme svadjamo medjusobno. U Sirokom i Banjaluci se nece nikad desiti. Mudzahedin, balija i Turcin ces biti u svakoj prici.
Krajina
FKS U SRCU

Forum

Post by Krajina »

Ovdje je više ko je rekao, nego šta je rekao.

Upravu je Fojnica 95% onog što je rekao.
chiza
10 9 8 7 6 5 4 3 2 1... BAN!

Post by chiza »

Ne treba generalizovati.
KO O ČEMU - KURVA O POŠTENJU.
Galatasaray
FKS U SRCU

Post by Galatasaray »

Ne treba naravno, osim kad je u pitanju Siroki Brijeg. Dole je i kamen ustasa.
ultraelektrika
Ne da na Hebiba

Post by ultraelektrika »

Semir! wrote:
vazna wrote:
Semir! wrote:Zašto onda ne prijaviste nijedan post sa teme Borac - Sarajevo, a bilo ih je najmanje 5 u kojima su se spominjali četnici, jebala im se majka četnička i slično? Zašto niko ne prijavi post kad neko napiše da neće Subića u Sarajevu jer je četnik ili kad na temi o reprezentaciji onog tetoviranog majmuna nazove četnikom? I takvih je postova bilo kamaru.

Opet samo sam sebe "ukopavaš" nikad nijedan post iz bilo kojeg razloga nisam prijavio niti ću, ali nije isto napisati Subić je četnik i "ma gdje god da su to su ustaše".

Pusti Subića, **** njega, on je primjer, a šta ćemo s ovim:

http://s2.postimg.org/x0hjcdr09/20170827_221122.png

Paradžik :lol :lol treb'o je i klizeći uletiti kad je već tu...

Pa majku ****, gledaj glupana. :cekic Fino je pomogao četnicima.

Al kako je mene izludilo ono bacanje Bekića. Koji su to četnici...u povoju ih uče... još sa svih strana lete borčevi igrači da se tuku,umjesto da i oni upozore da nije u redu... **** te 20 godina od rata,a ovi se milimetra pomjerili nisu... :tuca :cekic

Majku vam jebem četničku slušaj pjesme

Ovo je kao ok? Što nisi na ovo reagovao?

Pa eto ti si ih vidio pa ih nisi banovao ? Čemu onda da ti neko prijavljuje kad se i onako selektivno i ofrlje banuje, tako da od toga nema ni fajde pa je dosta raje i odustalo od toga, kao što sam i sam.

Svi nacionalisti su ista gamad sa koje god strane da dolaze i između njih nema razlike osim u boji.
Semire hvala ti !
Semir!
-----
-----

Post by Semir! »

Pa necu ni banovati, o tome ti i govorim. Kad neko klub koji pusta Mars na drinu nazove cetnickim ili ono ono selo zapadno od Mostara ustaskim, nece ni biti banovan, jer za njih to ionako nije ni uvreda, nego kompliment.
Merso oprosti !!!
ultraelektrika
Ne da na Hebiba

Re:

Post by ultraelektrika »

Semir! wrote:Pa necu ni banovati, o tome ti i govorim. Kad neko klub koji pusta Mars na drinu nazove cetnickim ili ono ono selo zapadno od Mostara ustaskim, nece ni biti banovan, jer za njih to ionako nije ni uvreda, nego kompliment.

Neka google bude tvoj prijatelj...

Lištica je kamenjar, mjesto koje Tito nije slučajno držao bez ikakve podrške države jer ih je veliki broj bio i ostao ustaški orijentisan. Kao neko ko radi skoro po cijeloj državi sa ljudima mogu reći da su od svih mjesta u BiH oni najbliži tome da ih se generalizuje i nazove ustašama. I nije se vazna osvrnuo na dio posta koji je onaj iz srednje bosne napisao o lištici, nego na dio "ma gdje god da su to su ustaše".
U pitanju je generalizovanje jednog cijelog naroda pa ti to čitaj i gledaj kako hoćeš.

Za pustanje "mars na drinu" i nazivanje svih na stadionu zbog toga četnicima nemam komentar...

Zaboli me kurac i za ustašama i za četnicima i za svim ostalim nacionalistima i da se ja pitam sve bi ih na jednu livadu otjerao da se međusobno poubijaju, a one koji ostanu njih bih doživotno izgnao na neko ostrvo u tri **** materine daleko odavde pa neka tamo šire svoje ideje dok ne pokrepaju.
Semire hvala ti !
VEDOpitar
FKS U SRCU

Post by VEDOpitar »

Ne mogu da vjerujem da se oko ovoga raspravljate
Scouser
FKS U SRCU

Post by Scouser »

E ne mogu da vjerujem, čuj nisu ustaše hahahah. Kreneš iz Viteza, Novog Travnika, Gornjeg Vakufa do Bugojna pa preko Kupresa u Duvno i redom Posušje, Lištica, Grude, Ljubuški i Čitluk. Nema čovjeka koji će reći Bosna je moja država i koji u muslimanima ne vidi neprijatelja, dobri su samo kad treba pare uzeti. Ta stoka i dan danas zastavama HB maše i na svakom metru stoji po jedna, po svadbama su standardne evo zore, evo dana, Jasenovac i Gradiška Stara. 95% katolika koji žive u Srednjobosanskom, HNK, Zapadnohercegovačkom i Kantonu 10 su gole naciste i ustaše, 'rvatine u pokušaju. Ja imam par prijatelja koji su manjina u ovim kantonima i oni su građani drugog reda dole, obespravljeni u potpunosti. Situacija je sve gore i gora sa mlađim generacijama. One koji žive van ovih kantona ne treba u njih ubrajati, to je @vazna u pravu. Preko granice posebno generalizovati ne treba, jeste da svi imaju retoriku superiornosti i ponosnog hrvatstva, ali nisu ustaše u punom značenju toga.
Banja Luka i nije toliko četničko leglo, četnička legla su Prijedor, Gradiška, Zvornik, Sokolac i kompletna Stara Hercegovina, Trebinje, Ljubinje, Kalinovik, Foča, Rudo...

Nacionalizam podržavaju samo glupi i oni koji od toga koristi imaju, za ograničenu sirotinju, ali u Bosni je to jako popularan sport.
Butmiran
FKS U SRCU

Forum

Post by Butmiran »

Nema goreg od ustaše mamu im jebem.

Sent from my SM-A520F using Tapatalk
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
enter
KladiJoničar

Forum

Post by enter »

**** te država ljudi grade selo na Marsu...
Scouser
FKS U SRCU

Post by Scouser »

enter wrote:**** te država ljudi grade selo na Marsu...

Mislim da si malo prestar da u bajke vjeruješ, prave isti oni što na Mjesec sletiše.
Locked