A ja cu po stoti put napisati da se bez ikakve potrebe napada momak i pravi se nekakva teorija zavjere da on ima protiv nekog nesto, a protiv nekoga nema.
Eto taj nick admin, ne koristi samo on. Iza nekoliko banova sa tog nicka, stojim i ja, a i još najmanje jedan moderator. Dosta banova koje je podijelio on sa tog nicka, podijelio je nakon konsultacija sa nekim od "stare administracije", koju ste također pljuvali svaki put kad bi se banovalo. Evo ja ću ti reći da od zadnja tri bana koja si dobio sa tog nicka, jedan je bio od mene, a ne od MCMXLVI.
Ne znam stvarno šta je fazon. Znaš da je zabranjeno psovati, dođeš i namjerno psuješ, dobiješ ban i onda se ljutiš. To isto kao da namjerno prođeš kroz crveno i onda psuješ policajca što ti je oduzeo vozačku, jer što meni oduzimaš, eno i onaj prošao, njemu nisi.
Shvatite ljudi da se sve ne može stići. Jednostavno ne može. Ako ne prijavljujete postove, ne možete ni očekivati da će svaki post biti pročitan. 80% moderacije odrađuje jedan sam momak i sad treba mu jebati mater, što ne vidi svaki mogući post koji je off topic, svaki post sa samo smajlijem ili svaki post sa vrijeđanjem. Pa ja prvi nekad čitam forum preko neke stvari i scrollam postove tako da samo vidim ko piše, vidim avatar i neću ni da čitam, jer mogu pretpostaviti šta piše. O tome kakvo ludilo nastane na forumu nakon kiksa da i ne govorim.
I baš mi je drago Apocale da si izdvojio par postova, koje spominješ kao primjere ljudi koji nisu banovani, a pogledaj sad majstore kako izgledaju ti postovi iz perspektive administracije, pa ih uporedi sa postom Anonimnog:
Dakle nijedan od ta četiri posta koja si naveo kao primjere kako se drugima progleda kroz prste, nije prijavljen administraciji. Nijedan. Dakle, kao što vidiš nije nikakva protekcija, jednostavno desi se. Evo ja sam iskreno vidio wengerov post, ali ga pročitao dok sam čekao da dođem na red na naplatnim kućicama u Vogošći, nisam ga mogao banovati, a banovao bih. Planirao banovati kad dođem kući. Otišao u čaršiju, došao kući tri sata kasnije i zaboravio. Eto baš će mi wengerov post biti na pameti. Ali evo, Bogom ti se kunem da recimo ovaj Zekin i Amerov post uopšte nisam vidio dok ih ti nisi sad izvukao, jednostavn u huji sam preletio preko njih.
Ili eto vadiš hitmanov post kao primjer nekog kome se gleda kroz prste, pa taj isti hitman je pet puta banovan u zadnjih mjesec dana. Toliko o tome koliko mu se gleda kroz prste.
Opustite se ba, pokušavajate izbjeći psovanje i vrijeđanje i nećete dobiti ban. Prijavljujte druge postove i neće biti "progledanih kroz prste" i nemojte misliti da neko ima nešto protiv vas, pa forum je, nije Parlament gdje se milioni obrću, pa da imaju nekakvi talovi i klanovi.