Forum
- chiza
- 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1... BAN!
Re: Forum
Kakva se ovdje represija provodi nad slobodnim umjetnicima ... tuga, kao da mi je neko umro ... akademska zajednica FKSINFO foruma obavijena je tugom, jecajućim tonom i sa velikim bolom čitam posljedne postove ikone foruma @RN'87, neka ti je vječna slava i hvala za sve vesele trenutke ....
#GRANDE RAFA
#GRANDE RAFA
KO O ČEMU - KURVA O POŠTENJU.
-
- FKS U SRCU
Ma nek se registruje ponovo pod RN88 

chiza wrote:Kakva se ovdje represija provodi nad slobodnim umjetnicima ... tuga, kao da mi je neko umro ... akademska zajednica FKSINFO foruma obavijena je tugom, jecajućim tonom i sa velikim bolom čitam posljedne postove ikone foruma @RN'87, neka ti je vječna slava i hvala za sve vesele trenutke ....
#GRANDE RAFA
ti si se raspisao da bar nesto normalno se moze procitat.

- harisFKS92
- FKS U SRCU
Forum
Prvi put ovdje pisem, ali nekako imam potrebu da zamolim da se onima koji su sinoc banovani rad psovanja skine ban. Stvarno se tesko bilo suzdrzati nakon one sramote i vjerujem da su vec sada hladnije glave. *** ga ljudi smo i ono sinoc sto je svaki navijac pretrpio je bolno i covjek u tom stanju kaze i sto misli i ne misli. Eto, kako hocete.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
1946
-
- FKS U SRCU
Nisam ni ja za banovanje kad su raji vruce glave pogotovo nakon ovakvih sramnih utakmica ali brate ja sam to prvi sam sa sobom rijesio da od psovanja na forumu nekome nekoga ja licno od toga nemam nista, nit to ko cita od igraca ili strucnog staba nit koga boli kurac za to sto ka psujem, sve sto imam kazem im prililkom ulazka u svlacionicu na istoku i to je to.
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
Re:
Adis_Hordas_ilijas wrote:Nisam ni ja za banovanje kad su raji vruce glave pogotovo nakon ovakvih sramnih utakmica ali brate ja sam to prvi sam sa sobom rijesio da od psovanja na forumu nekome nekoga ja licno od toga nemam nista, nit to ko cita od igraca ili strucnog staba nit koga boli kurac za to sto ka psujem, sve sto imam kazem im prililkom ulazka u svlacionicu na istoku i to je to.
Potpis brate

To ja pokusavam objasniti svim clanovima naseg foruma.....kakve fajde imas od socne psovke ovdje na forumu?
Ja im se redom svima sjetim familije, zena, cura, matera i sve redom na FB, na instegramu, na grupama whatsappa i vibera......nedaj boze da napisem 10% sto im mislim i sto psujem okolo......dobio bi trajni ban.....ovako, "pregrizem jezik", ne ulazim na forum 12 sati poslije tekme, kad udjem samo "pobrisem" ne procitane postove, i nastavim dalje.....

P.S. VOLIM TE SARAJ'VO!

MI SMO DIVOVI!